- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
Oturup spss girmem lazım
Ne zaman vercen sen tezi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oturup spss girmem lazım
Ne zaman vercen sen tezi?
İftara mıMarine ederiz biz
Sen şimdiden kendini az süt zeytinyağı az limon kurusoğan ve baharatlara yatır bakım, iftara pisiricez hadi kuzum![]()
Oturup spss girmem lazımanalizi yapıp yazmaya başlıycam
![]()
günaydın ballı çörekimHerkese Günaydınlar
@MiuLegomatematik61 ilk Ramazan haftamda zayıflayamam diye söylemiştim haklı çıktım 51.9 +100
önce kendimi vurayım sonra hazır olarak buradayım en ufak artıyla geleni vururum
Geçen hafta 51.8
Bu hafta 51.9
Yüzde % - 0,19
ayy harbiden dün akşam tartılmalıymışımBİLDİRİMLER GELSİN KIZLAR HAYDİİİİİ
günaydın ballı çörekim
artında senin gibi minnakmışfurmaya değmez
ben bugün akşama doğru tartılıp bildircez sanıyodum yanlış mı biliyorum acaba![]()
begüşüm oruçsan akşam 5 en son bildirim saati bugün.. Ya da dün iftar öncesi tartıyı bildirebilirsin sana kalmış kuzugünaydın ballı çörekim
artında senin gibi minnakmışfurmaya değmez
ben bugün akşama doğru tartılıp bildircez sanıyodum yanlış mı biliyorum acaba![]()
tartılmadın mı?ayy harbiden dün akşam tartılmalıymışım![]()
zaten iş konuyu belirlemekte bana 3 kere farklı konuda tez önerisi hazırlattı danışmanİftara mıaç aç gömüleceksiniz bana demi
istemiyom yaaaaa
Of of offffff benim daha tez konum bile yok
Sen iyi aşamadasın yine![]()
kuzum salı 150pEki Görüntüle 2147580
karpuzlarım keleklerim nasılsınız?
spor tablomuzu kontrol edelim mi?
Esra_4378
@pempisler
Whiteblacklife
hepfit
smykmy
@Portakal Sulu Ordek
Bonus
Floweroflife
@SherrysherryladyKonyakk
Nare83 kızlar spor bildirimleri gelmeyince sizi çıkarmak zorunda kaldım
tekrar düzenli spora başlayınca isterseniz takıma dahil olabilirsiniz
![]()
begüşüm oruçsan akşam 5 en son bildirim saati bugün.. Ya da dün iftar öncesi tartıyı bildirebilirsin sana kalmış kuzu
tartılmadın mı?
Cogunluk oruclu sanirsam.kuzu liste disi icin de son bildirim 17.00 mi? O saatte evde olamam ben de dun aksamkini bildireyim o zaman.zaten muhtemelen bugun de ayni cikcam sabah dun sabahkiyle ayniydim ve sahurda ayni seyleri yedim.BİLDİRİMLER GELSİN KIZLAR HAYDİİİİİ
seninde sporuna sağlık kuzukuzum salı 150p
çarşamba 300p
perşembe 150p
emeklerine sağlık![]()
kuzu bak ağzımda yara var, çiğnemek hele ki tuzlu(peynir zeytin yemek) işkence, bu hafta sabah sadece sütlü kahve içtim, öğle akşamda hafif geçince dehşet bi eksi gördüm. aslında dayanabilsen sütlü kahve ile süper verirsinÇocuklar yüzünden kahvaltı yapamadım ya cildircam artık şu okul bı kapansın ya
Gerçi o zaman da ayrı dert
Sütlü kahve mi içiyorum şimdi
Hurma incir ile