Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

teşekkürler cnm..

Benim de eylül sonunda kardeşimin nasip ise düğünü var ben çok moda giremiyorum ama kilolu olmamam lazım sonra da zaten 2. bebek için tedaviye başlayacağız bklm cnm. ne güzel çok sevindim senin adına Rabbim tüm evlenenlere yardım etsin zor süreç..

Ablalarınıda zayıflatsın kilolu olmasınlar ki düğünleri dah güzel geçsin.. Amin..

son cümle :D

ay neslihan ya :D çok aminnnnnnnnnnnnnnnnn:dua:

Valla kocama sorsam çok yakşmş bayılıyor bu halime:)))
Ama ben sevmiyorm.
Şuan reglin 3. Günü ama hala tık yok leke leke. 1 kgsu ondandr diye düşnyrm
Geri kalan yağlar benm :KK43:
kocalar öyle zayıflansın istemiyor hain kocalarEn Büyük KK

yağ ödem falan filan bilmem

spor+senin 2 öğünlük mis gibi beslenmenle erimeyecek kilon yok

Gerçekten aşırı duygusal anlar vardı :KK43:Ben kına yakarken titredim falan damadımız zeybek hareketleri yaptı kına yakıldıktan sonra falan herkes aşırı duygulandı orada :cry:Düğünde de ilk çıkarken ve dans ederlerken duygulandım:KK42:

Olsun olsun evlilik şans işi tabi ki ama dengini buldun mu güzel :KK60:

Fazlası bana yakışmıyor yani iyi hissetmiyorum vücut olarak belki iyi ufak kalsam da ama yüzümü sevmiyorum :KK45:Herkesin kendine yakıştırdığı bir kilosu var işte :KK200:
51 güzel duruyordur kuzu sende:KK37:

kocalar öyle zayıflansın istemiyor hain kocalarEn Büyük KK

yağ ödem falan filan bilmem

spor+senin 2 öğünlük mis gibi beslenmenle erimeyecek kilon yok
Ya mium ya ben çok çabuk kilo alıyorm hemen yapışıyor bana. Tamam çok da yiyorm ama sabah 8 9 gibi kalkıyorm akşam 1 de yatağma anca giriyorm bi spor değil elbet ama sürekli hareket halindeyimm.
Bıktım diyetten kilo almaktan.
Versem de alıyorm. Korumak da zor.
Hem pastam dursn hem karnm doysn bnmki belki ama offf öyle işte

teşekkürler cnm..

Benim de eylül sonunda kardeşimin nasip ise düğünü var ben çok moda giremiyorum ama kilolu olmamam lazım sonra da zaten 2. bebek için tedaviye başlayacağız bklm cnm. ne güzel çok sevindim senin adına Rabbim tüm evlenenlere yardım etsin zor süreç..

Ablalarınıda zayıflatsın kilolu olmasınlar ki düğünleri dah güzel geçsin.. Amin..
En başta bebeğinizin için sonrada tabi ki önemli düğününüz için verirsin inşallah canım :KK200:ben zayıftım zaten ama yine de balık model elbise de şık durmalıyım diye 1 kg daha zayıfladım :KK45:Rabbim evlenene yardım etsin zor :dua:
ablalar öyle oluyor nilişko.. ben evlensem ablamı düşünemiyorum ağlar durur.. mutlu olurlar inşallah çok

Amin inşallah kaptanım :dua::KK200: Ben evlenmişim gibi stres hatta oynadığımdan bile bir şey anlamadım ben sürekli organizasyonlarda eksiklik hata olmasın diye uğraştım durdum :KK45:

Ya mium ya ben çok çabuk kilo alıyorm hemen yapışıyor bana. Tamam çok da yiyorm ama sabah 8 9 gibi kalkıyorm akşam 1 de yatağma anca giriyorm bi spor değil elbet ama sürekli hareket halindeyimm.
Bıktım diyetten kilo almaktan.
Versem de alıyorm. Korumak da zor.
Hem pastam dursn hem karnm doysn bnmki belki ama offf öyle işte
AMA YİYORSUN SEN DE
KUŞ KADAR YEME ZATEN
ama abur cubur pasta börek yeme
karnın doyana kadar ye

böyle de yiyince alıyorsun
tabi yapışır mezuniyetinden beri kilo aldın sen vermedin ki hiç korumadun ki

:KK14:

düşün miu kızım ne yapacaksın
ne yiyeceksin
ne yemeyeceksin

YENECEKSİN O LÖPETİ

:KK62:
upload_2018-5-18_11-2-49.webp

AMA YİYORSUN SEN DE
KUŞ KADAR YEME ZATEN
ama abur cubur pasta börek yeme
karnın doyana kadar ye

böyle de yiyince alıyorsun
tabi yapışır mezuniyetinden beri kilo aldın sen vermedin ki hiç korumadun ki
Evet hiç korumadm yiyeyim diye verdm iyi yedim neyse inşallah haftaya eksiyle gelirim du bakalm

Back
X