Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

büyük problemler mi var? iyi misin peki?

Ben doğum izninden döneli yaklaşık bir sene oldu ama 1 yıldan fazla ara vermiştim.
Bu süreçte epey değişiklikler olmuş halen adaptasyon sağlayamıyorum ve biraz da hoşuma gitmeyen türden durumlar var insanları anlamak zor işlerine geldikleri gibi davranıyorlar bu da beni üzüyor..

Zaten yıllardır emek vermişim 15 yıla yakın buradayım öncesi de var böyle olunca da emeğim
e de üzülüyorum. Kısacası bu cnm..

Her türlü motivasyonumu kısıtlıyor ben çok kafaya takarım herşeyi en küçük olayları bile hayatta o yüzden hep yemeğe verdim kendimi ki o yüzden 2. çocukla beraber istifa hedefimde inşallah Rabbim gönlüme göre versin.

@MiuLego
20180518_105357.webp

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Kilo yok. Kendimle uğğraşıyorum desem daha doğru olur. Canım ben eski sporcu ve antrenör, aynı zamanda da spor bilimleri fakültesi-hareket ve antrenman bilimlerinde yüksek lisans yapıyorum. Söylediklerini harfiyen bilenlerdenim.
Eki Görüntüle 2147588

Böyleyim şuan ama bu beni mutlu etmiyor aşırı mutsuz ediyor. Çünkü spor yapmıyorum epeydir. Başlayacağım ama.

Eki Görüntüle 2147589 Şu halime geri dönmeye çalışıyorum açıkçası
garfiılddan minyonlara terfi etmek ister iki gözümün çiçeği:KK60:

Regliden dolayı eminim haftaya daha da güzel eksi geliyor tebrikler kuzum :KK9::KK73:

Ördek kurtuldun hadi yine zaten oruçtum seni yiyemezdim akşam da mideme otururdum neme lazım vermen iyi olmuş:KK70::KK9::KK73:

Bence sen şu halinle de fıstık gibisin keşke olsam böyle 52 kilodayım yine böyle değilim sporun gücü :sampiyon::KK71:
Yedirmem demiştim:lülülü: geçti o şaşaalı günler :tokat:

İğdeye yazdıktan sonra sızmışım :ruh:

Sahur
3 tane taze hurma
1 yumurta, 1.5 kk süzme peynir
Domates, sivri biber

İftar
1 hurma
1 servis tabağı yoğurtlu çiğ kabak
Karışık salata
2 tatlı kaşığı amerikan salatası

2 litre su, 3-4 küçük bardakta ananaslı sudan

Yarın için bakla yapmıştım dolaba koyarken kaşığın ucuyla aldım 2 tane tadına tuzuna paktım pişerken koyup koymadığımı unutmuştum :KK22:

Whiteblacklife Whiteblacklife

Back
X