Ben 70lere inince morti olacaktık di mi sözümüz vardıEvet malicigim hazır mısın bu hafta benden zor gider eşit sayılırız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 70lere inince morti olacaktık di mi sözümüz vardıEvet malicigim hazır mısın bu hafta benden zor gider eşit sayılırız
Mide oturmassin mali perşembe akşamı seni güzelce marine Edip cuma iftarda yiyecegimMidene oturim de gör sen![]()
Seni de marul yapıp dürelim gel
Oo sen oruçsuun, kesin ödem tutarsın çantada kekliksin sen yaaMide oturmassin mali perşembe akşamı seni güzelce marine Edip cuma iftarda yiyecegim![]()
Kuzum senin oruca aliskin olman önemli degil ki.mezun olduktan sonraki yeme potansiyelini inkar edemeyiz dimi :)Bekle sen bekle
Yeni oruc tutan birisi degilim oruca aliskin vucudumpazartesi perşembelerim oruclu gecirdk 3 aylar icin
![]()
Seni yerim yaaMaliciyim dememe ne gerek var bunu aklı olan herkes bilir
İçimin yağları eridi ohh beeegerçek gerçek ay sabah kaptanı bir gömdüler bir gömdüler ki sormayüreğim acıdı
Dedim yapmayın etmeyin yazıktır şu oruçlu oruçlu üzmeyin kızı dedim de dinletemedim kimseye
bidahaki sefer senciyim
![]()
Aklımda hep 01 EsraBak böyle birşey Eki Görüntüle 2147802 isığa doğru git
Niye daha önce benci olmadin
Pişman olmayacaksin![]()
Esraciyiz reiss
Bakacağız göreceğiz ödem mi tutuyorum yoksa 2 kilo mu veriyorummmOo sen oruçsuun, kesin ödem tutarsın çantada kekliksin sen yaa![]()
Öyle miMaliciyim dememe ne gerek var bunu aklı olan herkes bilir
Göreceğiz efemBakacağız göreceğiz ödem mi tutuyorum yoksa 2 kilo mu veriyorummm
Yüzdemle dovecegim seni deGöreceğiz efem![]()
Yeşil mercimek ye ye afiyet olsun bol bol ödem olsunGöreceğiz efem![]()
Tesekkur ederim hosgeldiniz bu aradaHayirli iftarlar
Tebrikler![]()