Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
White insan gibi kilo ver bu ne ya
Oh mali süper canım Tebrikler
Beni tutuyo meloo
Yiyelim su karılarıBeni tutuyo meloo![]()
Çocuk için ağustosta tedavi başlıyor diyorum sabret git doğum izinde önüne bak. Bi de işsiz kalmaktan da korkuyorum piyasalar çok kötü. Son 6 aydır böyle eskiden böyle değildi. 1 kişinin hayatımı nasıl zehir ettiğini anlamıyorum. Onunla mücadele etmeyi öğrenmeliyim is yerlerinde mutlaka hayatı zindan eden biri vardır. Terapisten yardım alacağım mücadele edeceğim. Bugün erken çıktık yani 8 de çıktık kendimi insan gibi hissettim.Çakıl terapistin seni daha iyi yönlendirir ama kuzum yazık değil mi Çan’ına?
Söyle hangi iş kendini bu şekilde hırpalamaya değer?
Kazandığın hangi para kaybettiğin hayatını geri getirir?
Neden başka bir iş bakmıyorsun?
Öyle oh moh ayıp oluyo ama sonra şeyolüyörümWhite insan gibi kilo ver bu ne yave tebrikler
Oh mali süper canım Tebrikler
Biz ortiyiz senle, waytı gömeceğiz sahalara![]()
Şoolmaya yer arıyorsun sendeÖyle oh moh ayıp oluyo ama sonra şeyolüyörüm![]()
Döner döner aramıza alır presleriz onu, totom hala yerinde evelallah
Kemik torbası vaytı ezeriz dimi mali sen biraz hafifledin ama ben hala ağırım evelallah üstüne oturdum mu terlik vurulmuş sineğe döner
Döner dimi lanzorundamıyız onunla morti olmaya
![]()
Fırsatı asla kaçırmamŞoolmaya yer arıyorsun sende![]()
Dün tüm gün sadece 1kase çorba içtim çünkü fırsatım olmadı ama gece 11 de gomdum kendimi resmen. Günde 16 saat böyle bir ortamda sürekli dişimi sıkıyorum bu derece bunalmam ondan bide birdelenmesi üstüme çok geliniyor bu ara bunun da farkındayım çok mücadele ediyorum ama bu da kolay değil emin olun üstünüzde bir silindir sürekli sizi eziyor gibi hissediyorsunuz.neler diyorsun sen vallahi vurucam ya
çakıl ne dertler var ya.. evet üzülür kafaya takarsın anlarım ama bunu kendine neden yapıyorsun?
iş ya iş bu iş..
dermansız dert olsa
şifası olmayan hastalık olsa
sevdiğin birini kaybetsen
ölüm olsa
ya anlatabiliyor muyum?
neden bu kadar bunalım ?
bak her şekilde mutsuzluğa yöneliksin.. eksi var işte her hafta çakıl.. bunda bile kendini gömüyorsun ya
Sağol iftarın üzerine bide beni gömün millete karşı iyi olduİçimin yağları eridi ohh beee
Aklımda hep 01 Esra
Muhallebi Esra
Efenime söyliyim patdesci Esra olarak kalmışsın gülüm![]()
Cansın can sagilEsraciyiz reiss
Hepfiti kuzumKimi etiketliyoruz bilmedim kızlar menüler le![]()