- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Ben yaptım ama yemedim yarın yerim artık yerken üzerine bir kaç dilim muz tarçın ve ceviz koyunca süper oluyorGülbiş incir uyutması yapcam bu gece sanırım ya da yarın sabah du bakalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptım ama yemedim yarın yerim artık yerken üzerine bir kaç dilim muz tarçın ve ceviz koyunca süper oluyorGülbiş incir uyutması yapcam bu gece sanırım ya da yarın sabah du bakalım![]()
Kuzum neden kısıtlı kalıyorsun biz kalabalık takımımız içimizde alıngan yoktur yaz yorum yap bildiklerini paylaş bilmediklerini sorBirde @MiuLego şimdş takım hep tanıyor ya birbirini bir kaç kez yazdığım kişisel yorumlarda da cevap gelmeyince yorum yapmakta kısıtlı kalıyorum
Baslarda hep oyle oluyo kuzm bizlerdr hep yavas yavas kaynastkBirde @MiuLego şimdş takım hep tanıyor ya birbirini bir kaç kez yazdığım kişisel yorumlarda da cevap gelmeyince yorum yapmakta kısıtlı kalıyorum
Spora başladım canlar![]()
Bende spordaym miusmmmLeslie yapayım ben
Ağırlık takayım ayak bileklerime
Sonra biraz da bölgesel inşallah![]()
Amanın minnoş menüleriyle dönmüşEşim oruç diye bende onunla yiyorum.
Sahur: 1 yumurta 2 ceviz domates salatalik..yoğurt pulbiber limon
Iftar: 1 but 1 kase soğuk yoğurt buğday çorbası 5 badem
3litre şu yeşil cay kahve ...
45 dk yürüyüşWhiteblacklife @MiuLego
hepfit
I'm alınganKuzum neden kısıtlı kalıyorsun biz kalabalık takımımız içimizde alıngan yoktur yaz yorum yap bildiklerini paylaş bilmediklerini sor
Hahahhaha1 hafta kaçamak yapmadin %1,65 yüzde yaptın, istersen yenersin bonus![]()
Sen mi hahha balım mezuniyetin hayırlı olsun kepinde gelir ohhh benimde 3 haftam var kepeI'm alıngan![]()
Yenilmelere doymayan lop etim benimGöm wayti maliciyim ulannnn![]()
Hahahhaha![]()
Kimseye alınacak tipim yokSen mi hahha balım mezuniyetin hayırlı olsun kepinde gelir ohhh benimde 3 haftam var kepe![]()
Yenecegim bonus yenecegim seni de mali de yenecegim 1 kilo senin için 1 kilo mali için verecegimNasıl gülüyor ya rabbi kemikli kemikli özgüvenide basmış
Kuzum bak wayt seni uyardı, adam akıllı 3 öğün beslen diye.Sabah 10.30
3 gün kurusu 3 bardak su
Saat 12.30 çocuklardan yiyemedim bu saate kadar
2 yağda yumurta
Peynir
7 zeytin
1 dilim tbe
3 cherry
Rezene
Saat 15.00 1 top Maraş dondurma
5 kiraz
3 büyük üçgen dilim karğuz
Saat 18.00
1 çay bardağı Antep fıstığı çiğ
Akşam 20.25
5 yk köz patlıcan
4 yk et sote
1 yk kepekli makarna
Salata
Su 3 lt net daha içiyorum
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
hepfit @MiuLego
Yenecegim bonus yenecegim seni de mali de yenecegim 1 kilo senin için 1 kilo mali için verecegim![]()
Sana kaçamak yüzünden kızıldısabit bile değildim
![]()