Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hepfit hepfit höpföt 1 saat spordan 4 puanı nasıl kırdın ula vicdanındamı sızlamadı :110:

Kara vaytı al föte vur = karaföt

Kız menünün altında görmeyince yapmadin sandım ya ben. Temam puanı değiştiriyorum puan:9 (iki gündür şişkinlik yapacak besinler yiyon)

Sağol canim diyete başlayınca fark ettiğin en önemli şey şu da kalmasın bu da dökülmesin diye yediklerinin ne kadar çok olduğu
Eşime diyorum ben yiyemicem şunu bitiriver doydum yemem ohh aferin bense herşeyi temizlerdim şimdi yemiyorum
Aynen kuzum, evlendigim ilk sene kilo aldım, sonra farkettim atmiyim diye yedigimi :(

Oglum uyuyunca salonda uzanayim dedim.esim yataga postaladi git adam akıllı uyudu diye canim benim :KK70: oglumun da uyuyasi tuttu.bi kendime geldim cok sukur.simdi temizlige devam.aksama da onlara tavuk patates yapcam.kendime firinda mucver yapayim diyorum usenmezsem.

Nevreste Nevreste kuzum buralarda misin bana uygun kabak mucver tarifin var midirrrr
Canım bu tarife bakabilirsin;)
Kabakları küp küp dograyincada güzel oluyor;)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/firinda-kabak-mucveri.836659/

Kız gördüm gördüm ay pek çirkin
Gelinlik güneşlik olur
Duvak da tül perde

Evin perdeleri hazır gelin hanımın :KK70:

Givenchy imiş gelinlik bi de :bicak:

Çok şükü ingiltere düşesinin de gıybetini yaptık :KK70:

Kız bi de eltisi kate daha önce 3 kez giydiği bi kıyafeti giymiş düğünde aaaaa bu düğünü tınlamıyorum havalarına bak sen :skandal:
:KK70::KK70: kraliyet ailesine göre çok aykırı bir evlilik olmuş bence :skandal: nasıl kabul etmişler hayret. Burda yazınca baktım bende yoksa haberim yoktu :KK70: gelinlik de iğrenç. Şey demek istedi heralde benim kendi güzelliğim yeter gelinlik sade olsun :confused:

listede olduğu için fazla kaçırmaktan korkuyo.aynı psikoloji bende de vardı.kontrol sorunumuz var bonusla aynıyız aşağı yukarı

Dogru besinleri doyana kadar yiyebilirsiniz canisi. Kilo olarak donmez. Hem doygunluk hissi olur, hem enerjiniz yerinde olur. Goz de mide de doydugu, egzersiz ve gunluk rutinler icin de yeterince enerji oldugu zaman “diyet” modunda olmazsiniz. Her hafta eksi gorur gule oynaya ac kalmadan ideal forma kavusursunuz:KK5:

Allah kabul etsin umrenizi
Tesekkurler. Rabbim sizlere de nasip etsin insallah:KK200:

Dogru besinleri doyana kadar yiyebilirsiniz canisi. Kilo olarak donmez. Hem doygunluk hissi olur, hem enerjiniz yerinde olur. Goz de mide de doydugu, egzersiz ve gunluk rutinler icin de yeterince enerji oldugu zaman “diyet” modunda olmazsiniz. Her hafta eksi gorur gule oynaya ac kalmadan ideal forma kavusursunuz:KK5:

Tesekkurler. Rabbim sizlere de nasip etsin insallah:KK200:

Ben karataycıyım doymadan kalkmam sofradan:KK45:

Sağol canim diyete başlayınca fark ettiğin en önemli şey şu da kalmasın bu da dökülmesin diye yediklerinin ne kadar çok olduğu
Eşime diyorum ben yiyemicem şunu bitiriver doydum yemem ohh aferin bense herşeyi temizlerdim şimdi yemiyorum
ay dolap yemekle dolu duruyo ben hep yiyomusum hep ben fazla fazla yiyomusun çöp mideliyim hakikaten yazık yahu midelerimize yazık

aynen öyle esra inan hic takatim yok:63: karnim agriyo

Kız gördüm gördüm ay pek çirkin
Gelinlik güneşlik olur
Duvak da tül perde

Evin perdeleri hazır gelin hanımın :KK70:

Givenchy imiş gelinlik bi de :bicak:

Çok şükü ingiltere düşesinin de gıybetini yaptık :KK70:

Kız bi de eltisi kate daha önce 3 kez giydiği bi kıyafeti giymiş düğünde aaaaa bu düğünü tınlamıyorum havalarına bak sen :skandal:

:KK70::KK70: kraliyet ailesine göre çok aykırı bir evlilik olmuş bence :skandal: nasıl kabul etmişler hayret. Burda yazınca baktım bende yoksa haberim yoktu :KK70: gelinlik de iğrenç. Şey demek istedi heralde benim kendi güzelliğim yeter gelinlik sade olsun :confused:

Ay ne guldum tam resme baktim buraya geldim bende duvagindan 3 evin perdesi çiķar :KK70:

Back
X