- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
ÖzledimÖldüm rüyada mıyım lan kandırma beni
Ağzını yüzünü parçalarım sert severim bak![]()

Ayranım kabarmış sabah sabah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÖzledimÖldüm rüyada mıyım lan kandırma beni
Ağzını yüzünü parçalarım sert severim bak![]()
Dene 1 gün çakıl.. sonuçta iftardan sahura 1 saat yok. Az ye dene acıkırsam yine yiyeceğim de kendine. Kaçmıyor ya yemeklerGünaydınnnnnnn dün gece sahurda aç kalacagim diye çok yedim mutsuzum. Oruç olunca sanki tüm gün dayanamam sanıp dünyaları yiyorum ama sonuç aynı 4 saat sonra açım net. Sanıyorum ki açlıktan öleceğimnasıl dayaniyorsunuz çay kahve ile bir nebze bastiriyordum
![]()
Gözlerimi kör ediyor o görüntü bakamıyorumhiç kusma çok güzel egzersiz hele ablaların tayt üstüne mayo giydiği yılları düşününce
O zamanlar Ebru Şallı yok tabi bilmiyorlar pilates filan![]()
Çakııııııııııııııııııııııııııl ne konuştuk?Günaydınnnnnnn dün gece sahurda aç kalacagim diye çok yedim mutsuzum. Oruç olunca sanki tüm gün dayanamam sanıp dünyaları yiyorum ama sonuç aynı 4 saat sonra açım net. Sanıyorum ki açlıktan öleceğimnasıl dayaniyorsunuz çay kahve ile bir nebze bastiriyordum
![]()
Yedi sabah sopasınıÇakııııııııııııııııııııııııııl ne konuştuk?
Bu ara diyet düşünülmeyecekti![]()
Gözlerime inanamıyorum sayın seyircilerrrre
Mutluluktan öldür dersiniz. RIP MİUBen bi hazırlanıp işe kaçayım öğlen arası damlarım
Gitmeden bi yolluk alayım @MiuLego Eki Görüntüle 2148771 Eki Görüntüle 2148772 Eki Görüntüle 2148772 Eki Görüntüle 2148772 Eki Görüntüle 2148772 Eki Görüntüle 2148772 Eki Görüntüle 2148772 Eki Görüntüle 2148772 Eki Görüntüle 2148772 Eki Görüntüle 2148772 Eki Görüntüle 2148772 Eki Görüntüle 2148771 Eki Görüntüle 2148772
Beyin obez bizde :)5 dk lık yola ne yolluk almışım be demek ki uzun yola çıksam![]()
Yarin anam geliyo
Gozler dondugune gore acaba hangi spor![]()
Kıyamam sanaBana sevgi dolu mesajlar yazıyorçok yorgunum ben : ( yanlış mı okuyom napıyom
![]()
Doğru söylüyorsunDene 1 gün çakıl.. sonuçta iftardan sahura 1 saat yok. Az ye dene acıkırsam yine yiyeceğim de kendine. Kaçmıyor ya yemekler
Kilo almaktan da korktum evet bu ara psikolojim düzelecek sonra sıkı kilo vereceğim önce psikoloji ay çok heyecanlıyım ctesi doktor var yine 2gundur uyuyabiliyorum tüm olumsuzluklara ragmenÇakııııııııııııııııııııııııııl ne konuştuk?
Bu ara diyet düşünülmeyecekti![]()