sabahuyandım@MiuLego olculerrr
vallaha da aklımda uyandım :)
ama mezurayı ara ar bulamadım ya Berna

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabahuyandım@MiuLego olculerrr
ay evet kıyamam.. uyusunlar .. ya pazartesi tartıları toplu halde var mı gördün mü iğde?Tatlış seni
Millet ramazan rehavetine kapıldı uyuyor sanırım
IbitTeşekkürler Fatmam
Hocam git Gide yükseliyor notum
Spor ve sudan mi kırdın notumu![]()
indi mi ödemlerin
Kuzum hemen yazayımEki Görüntüle 2148840
kızlar bu hafta pek iç açıcı bi tablomuz yok galiba
@Esra_4378
@pempisler
@Whiteblacklife
hepfit
@smykmy
@Portakal Sulu Ordek
Bonus
@Floweroflife
Günaydın ballı çörek nasılsıngünaydın ballı çörekim![]()
nehirnil111 benim dünki bildirim geldi mi?
Ekledim tabi eklemem mi iğdem maşallahın var her zamanki gibi
nehirnil111 nilişkom
pazartesi spor:
104 dk tempolu yürüyüş: 260 puan (sabah 44 dk yürümüştüm. ablamı iftardan sonra yürümeye ikna edince 60 dk geldi üstüneaşırı yokuşlu bir yolda yürüdük öldürdü
)
1300 ip: 260 puan
TOPLAM: 520 puan
indi mi ödemlerin![]()
çıkmıyor banu.. ama bam bam basmayacaksın tabi yere.. kontrollü..Bende basliycam ipe.
Spor ayakkabı giyince ses çıkmıyordu dimi
Helal kaptanım durmak yok devamBende dün şişmiştim anlamsız şekilde ama kilo almış gibi hissetmiyorum kendimi
![]()
Ne tuttu ki beni ödem ben bilmiyorum sen biliyorsunçıkmıyor banu.. ama bam bam basmayacaksın tabi yere.. kontrollü..
zaten ip atlarken sert basarsan dizler gider Allah korusun sakatlanırsın..
kontrollü yumuşak basışlarla gitmiyor ses
durmak yok. Baya yoruluyorum ama olsun. Tartıda fark etse motive olur bana ama etmiyor bu ara
ödemdir nilişkom ben biliyom ödem sebebini sanırım![]()
Birileri varken daha heyecanlı bernaaaaaaYa denicem onu da esime o ladat marketten hurma alma ben kendim kuruyemisciden alcam dememe ragmen gitmis almis ve tabi ki glikozlu yapis yapis iyy..yemiyorum onlardan kendime baska alcam.
Ister ama asla zorlamaz sagolsun anlayislo davraniyo.ama bu sefer süre cok uzun nolur bilmem![]()
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
özlendinizzzzzzzzzzzzzzzz
tartılar ne durumda canlar???
var mı sıkıntı?
bernanın bildirimlerine bakayım toparlayabildi mi acaba pazartesi bildirimleri bir analiz edeyim
CUMAYA AZ KALDI
Kontrol sende!
Unutma
Atiyorum ozelden kuzuay evet kıyamam.. uyusunlar .. ya pazartesi tartıları toplu halde var mı gördün mü iğde?
bulamıyorum
matematik61 paylaşmış mıydın kuzu?
Ben konsantre olamamBirileri varken daha heyecanlı bernaaaaaa![]()