- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unuttum aslında sen iptal dememismiydin yinede etiketlerdimde valla ev tıklım tiksindi anca sıyrıldım işlerden yazdım menuyuBeni niye etketlemyn ?
Devammi iptalmi mortilik kuzm
Iptal olsunmu dedimde sen tamam demedinki kuzmUnuttum aslında sen iptal dememismiydin yinede etiketlerdimde valla ev tıklım tiksindi anca sıyrıldım işlerden yazdım menuyu
Canim sporsuz günüm yoktu sanrım ben bi bakıp etiketliyimEki Görüntüle 2148840
kızlar bu hafta pek iç açıcı bi tablomuz yok galiba
Esra_4378
@pempisler
@Whiteblacklife
hepfit
@smykmy
@Portakal Sulu Ordek
@Bonus
@Floweroflife
Yeni uyandim ya kızın öksürük nöbetleri başladı yine gece boyu hiç uyumadim gün ağarırken uyuduk sukur
aksiyonlarını da seni de çok özledimAllah razı olsun canım..işi bıraktım annemin hastalık döneminde eylüle kadar da düşünmüyorum diyet moduna girdim yavaş yavaş bakalım
olur kız Hayriş ablada neymiş :)
Demek 10 kasımda ayrılmışım izne..tamam ozaman tamazan sonrası kaptanın kapısını çalayım bu sıradada takıma girip çıkmaya alışayım.insan bırakınca unutuyo girmeyi
Ne işin var senin oralardahttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-bana-karsi-davranislari-cildiricam.1073743/
Sinirlerim bozuldu sizinde bozulsun![]()
Arada bi bakiyorum boyle sinir olup geri cikiyorumNe işin var senin oralarda![]()
Ay nerden koydun kız..çok gıcık.yavrum git kumda oyna hadi yazasım geldi hahttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-bana-karsi-davranislari-cildiricam.1073743/
Sinirlerim bozuldu sizinde bozulsun![]()
Normal bi konu yokki orda. Bizim derdimiz bize yetiyo bi de milletin derdine mi üzülücen gitme kuzum adamın psikolojisi bozuluyo ordaArada bi bakiyorum boyle sinir olup geri cikiyorumhep baktgmdada boyle sacma sapan konular denk geliyo
![]()
AgafafaggafaAy nerden koydun kız..çok gıcık.yavrum git kumda oyna hadi yazasım geldi ha![]()
55.6 mıHATIRLAYALIMMMMMMMMMMMM ve KOŞAR ADIM HEDEFLERE YÖNELELİM
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
25 MAYIS HEDEFLERİ
malipina (77.5)
Esra_4378 (64.8)
pempisler (82.6)
Bonus (92.9)
Whiteblacklife (55)
eflalim (62.8)
Sherrysherrylady (75.2)
neslihan165 (89.5)
masum(67.3)
cakil80 (82.4)
Smykmy(67.6)
Habibte (72.4)
Fatimasevket (64.4)
MiuLego (55.6)
sidelya (56.9)
Gulbe seker (104.9)
60kiloyum (79)
Kajupi (64.5)
D3S1R3 (60.1)
tevafuk55 (65)
Melegiimm22 (69.9)
begum75 (57)
nehirnil111 (51.7)
igdedali (57.9)
deynepnaz (64.8)
hepfit (51.8)
matematik61(56.4)
Portakal Sulu Ördek (53.5)
Floweroflife (52.2)
Nevreste (63.4)
Ytmz (60.7)
Lunya (max. 59.9)
Valla bazen uzulmuyo değilimNormal bi konu yokki orda. Bizim derdimiz bize yetiyo bi de milletin derdine mi üzülücen gitme kuzum adamın psikolojisi bozuluyo orda![]()
İlk paragrafı okudum bıraktım yettiValla bazen uzulmuyo değilim
Ama bnde bi cinslik var herlde hep sacma konuları okuyorum
Allah askina bi o konuyu okusana yorumunu merak ettm![]()