Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hahahahah nerden buluyonuz ya
Bonus der at sineği
Sen dersin tezek ağası
:KK70:

Kuzum çorbayı iç
Yavaş yavaş ama
Sonra ana yemek illaki sağlıklıdır değilse de yanındakilerden. Boool salata ile tabağını doldur ki yedi desinler :)
Pilav tatlı karbonlu yiyecekler asla. Çözümü basit. Oruç açınca yersem mideme çok fena vuruyor ağrıtıyor çok ağır geliyor diyeceksin. Geçen yedim kıvrandım tövbeeee diyeceksin :KK45:

Ye ya ye ye vardır midende yer :sopa:
Yedim :kk77:

Bonus hayır. Yüzmeye evet çünkü su ve kaldırma kuvveti ağırlığı tüm bedene dağıtıyor ama diğer sporlara ağır sporlara 80 kiloya hatta 75 e gelmeden hayır. Senin dizlerin ve belin kilo verdikçe rahatlayacak öncelikle. Uygun kiloya geldiğinde de sporla güçlendireceğiz.

Kimseyi de takma. Bu ülkede herkes işini severek yapmıyor malesef. Hele li böyle empati yapayan doktorlara hayır. Kilonu ver bu arada leslie ve yürüyüş eğer uygunsan yüzme yap. Başka egzersize hayır. Sakatlanırsın.

Düşünsene sırtına 10 kg lik ağırlıklı çanta tak tüm gün gez desem elbettee ki akşam belin ağrır. Neden? Fazla yük bindi bele çünkü. Şuanki durum da aynı bedeninde. Öncelikle o kilolardan kurtulacağız emin adımlarla devam edip. Sonra egzersiz kısmını ağırlaştıracağız

Piki kaptanım ve çok sevdiğim :KK200:

Canım hic bise yapmak istemiyo :KK51:
Evi supurmem lazm yemek yapmam lazm
Ortalik dagnik once ortaligi toplamam lazm
Camasir katlanacak selede beni bekliyo
Ütü var bissuru
Camasir yikamam lazm
Ama ben canm hicbise yapmak istemiyo napacam ben :KK51:

Canım hic bise yapmak istemiyo :KK51:
Evi supurmem lazm yemek yapmam lazm
Ortalik dagnik once ortaligi toplamam lazm
Camasir katlanacak selede beni bekliyo
Camasir yikamam lazm
Ama ben canm hicbise yapmak istemiyo napacam ben :KK51:

Ne olursa olsun, isin en zor kismi baslamak. Bismillah de kalk, hepsi biter:KK39:

:KK70::KK70:
Hahahahah nerden buluyonuz ya
Bonus der at sineği
Sen dersin tezek ağası
:KK70:

Kuzum çorbayı iç
Yavaş yavaş ama
Sonra ana yemek illaki sağlıklıdır değilse de yanındakilerden. Boool salata ile tabağını doldur ki yedi desinler :)
Pilav tatlı karbonlu yiyecekler asla. Çözümü basit. Oruç açınca yersem mideme çok fena vuruyor ağrıtıyor çok ağır geliyor diyeceksin. Geçen yedim kıvrandım tövbeeee diyeceksin :KK45:

Ye ya ye ye vardır midende yer :sopa:

Back
X