- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
Bir ay önce de böyle diyordunCumaya senden zayıfım insaAllah bebegem
Çünkü orda 5. Aya girecek bi bebek var bi zahmet büyüsün![]()

Bence de ama ben yarın obur gün dikkat etmeliyim çünkü salı doktoruma gidecem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ay önce de böyle diyordunCumaya senden zayıfım insaAllah bebegem
Çünkü orda 5. Aya girecek bi bebek var bi zahmet büyüsün![]()
Oyyy onceden 2.cıyı cok uzatmam 1 yasa gelınce ısterm dıyordum ama yok yok baya bı ara olsn ne yapıcam ben ya odaya kendımı kapatırım sanırsamBenim 2 tane var popomdan ter akiyo bazen bende 3 cocuklulara hep hayran kaliyom![]()
Onların kı gecıcı cıldırma ama bızdekı kalıcı olur herhalde.cunku ek gıda yedırmek ıcın resmen savasıyormSen de onlar ile çıldırıyrosun![]()
Al ıste bı tecrubeli daha nasıl karar verdn 3.cu bebıse ya ben 1 le bas edemıyorm cok yoruluyorm 10 aylık daha.hayranım sana suan yemınleBir ay önce de böyle diyordun
Bence de ama ben yarın obur gün dikkat etmeliyim çünkü salı doktoruma gidecemgeçen gittiğimde aşırı fazla çıkmıştım 6 hafta önceydi su an o halim ile aynı kilodayım
bebek ne yapıyor acaba hareketsiz yavrum
![]()
1 çocuk hiç çocuk der susarımSlm kızlar cok yorgunum mınık 10 aylık ama fecı yoruyo beni gun nasıl bıtıyo anlamıyorm su 2 3 cocugu olanlar ne yapıyorsunuz hayranım oyle kadınlara
Yani bende cıldırıyorm mu dıyosun1 çocuk hiç çocuk der susarım![]()
Yoğurt yeAciktimm sankinmm![]()
Al ıste bı tecrubeli daha nasıl karar verdn 3.cu bebıse ya ben 1 le bas edemıyorm cok yoruluyorm 10 aylık daha.hayranım sana suan yemınle
Valla canım ne desem ki hiç boşluğun olmuyor eğer boşluğun oluyorsa bazı şeyleri es geçmeye baslamissin demektir :)Yani bende cıldırıyorm mu dıyosun
Ben şu an öyleyim kızım ile uzun oynayamıyorum oğlum ile de bu üzüyor çokValla canım ne desem ki hiç boşluğun olmuyor eğer boşluğun oluyorsa bazı şeyleri es geçmeye baslamissin demektir :)
Ama kardeşlik bambaşka su an kızım ve oğlum bazen çok güzel oynuyorlar arkadaş gibi yani.. yeni çocuk gelince özellikle çocuk huysuz olursa diğer evlatlara üzülüyorum çünkü hem daha tahammulsuz oluyorsun hem de onlarla oynamayı ozluyorsun![]()
Gulbis sen doktora mi gittin canım sanki öyle bir muhabbet gördümYoğurt ye
Annelik gerçekten çok içsel birbsey böyle düşüncelerimiz her daim var çünküBen şu an öyleyim kızım ile uzun oynayamıyorum oğlum ile de bu üzüyor çok
1 Ay önceyi karıştırmaBir ay önce de böyle diyordun
Bence de ama ben yarın obur gün dikkat etmeliyim çünkü salı doktoruma gidecemgeçen gittiğimde aşırı fazla çıkmıştım 6 hafta önceydi su an o halim ile aynı kilodayım
bebek ne yapıyor acaba hareketsiz yavrum
![]()
Geçmiş olsun canım migren mi var sen de cnm?Mis gibi kahvalto yaptım diye sevinirkenhasta olmuyorum dedim kendime nazar değdirdim heralde..
kahvaltıda 3-4 saat donra alnımdan bir ağrı girdi anlatamam. 15 dk sonra falan da mide bulantısı aşırı. İstifra ettimağrı kesici aldım sızmışım çpk kötüyüm ya
![]()
Ben şu an öyleyim kızım ile uzun oynayamıyorum oğlum ile de bu üzüyor çok
Annelik gerçekten çok içsel birbsey böyle düşüncelerimiz her daim var çünkü![]()
Slm kızlar cok yorgunum mınık 10 aylık ama fecı yoruyo beni gun nasıl bıtıyo anlamıyorm su 2 3 cocugu olanlar ne yapıyorsunuz hayranım oyle kadınlara
1 çocuk hiç çocuk der susarım![]()
Amin canımBen de bazen 2. Çocuk için geç mi kaldık diyorum eşime kızım da artık bebek dior kardeş ıstiyorum diyor gördüğü her küçük bebeklere oyyy çok tatlı deyip ayaklarını öpüyor Rabbim isteyen herkese versin insallah hayırlısı ile insallah
Evet kuzu sabah deli gibi gittim rahat edemiyordum bakalım böyle nasıl olacakGulbis sen doktora mi gittin canım sanki öyle bir muhabbet gördüm
evet çok farklı bir şey kızıma kızıyorum sonra da ağlıyorum sonra onunla konuşuyorum herşeye tamam anne diyor sonra bir mahsun oluyor kuzumun duygularını köreltiyorum diye çok korkuyorumAnnelik gerçekten çok içsel birbsey böyle düşüncelerimiz her daim var çünkü![]()