• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mis gibi kahvalto yaptım diye sevinirken:bicak::bicak::bicak::bicak:hasta olmuyorum dedim kendime nazar değdirdim heralde..
kahvaltıda 3-4 saat donra alnımdan bir ağrı girdi anlatamam. 15 dk sonra falan da mide bulantısı aşırı. İstifra ettim :110:ağrı kesici aldım sızmışım çpk kötüyüm ya :KK42:
Üşütmüşsün sıcak tut kendini belini bıknını açma ayaklarını sıcak tut :KK67:hiç dikkat etme gez toz

Ben de bazen 2. Çocuk için geç mi kaldık diyorum eşime kızım da artık bebek dior kardeş ıstiyorum diyor gördüğü her küçük bebeklere oyyy çok tatlı deyip ayaklarını öpüyor Rabbim isteyen herkese versin insallah hayırlısı ile insallah
Amin canım araları çok olmamalı tabi bebelerin çünkü jenerasyon değişiyor ama ara az olunca da anne çok yıpranıyor yetemiyır kızım çok belli ediyor koskandığını bu iyi bir şey ama ben o zaman da oğluma. Üzülüyorum
Mesela dışarı çıkıyoruz anne Bebek arabasını sen sürmeyeceksin demi diyor arabada kardeşini koy yatsın ben oturayım kucağına filan
Ay saçmaladım yazdım içim dolmuş :KK14:

Bonus Bonus kuzum normal kaynar süte mi atıyorum yoksa sütle mi kaynatıyoruö nasıl oluyor

Kaynatılmıyo özgecim kaynar sütle demleniyo.
Hamilelik henüz gerçekleşmedi düşüncesiyle söyledim hatmiyi ben.
Neslihanın dediği gibi gebelikte bitki çayları önerilmiyor.
Zencefilli ballı süt yada karabiberli süt olabilir.
Tereyağı eritilip pekmez katılıyor içine azda karabiber. Öyle sıcak sıcak kaşıkla yeniliyo rahatlatır oda biraz.

Mis gibi kahvalto yaptım diye sevinirken:bicak::bicak::bicak::bicak:hasta olmuyorum dedim kendime nazar değdirdim heralde..
kahvaltıda 3-4 saat donra alnımdan bir ağrı girdi anlatamam. 15 dk sonra falan da mide bulantısı aşırı. İstifra ettim :110:ağrı kesici aldım sızmışım çpk kötüyüm ya :KK42:
Ayuy geçmiş olsun miucan
Niye öyle oldu acaba? Güneşte falan mı kaldın?

Mevlam sifa versin inS :dua:

Amin canım araları çok olmamalı tabi bebelerin çünkü jenerasyon değişiyor ama ara az olunca da anne çok yıpranıyor yetemiyır kızım çok belli ediyor koskandığını bu iyi bir şey ama ben o zaman da oğluma. Üzülüyorum
Mesela dışarı çıkıyoruz anne Bebek arabasını sen sürmeyeceksin demi diyor arabada kardeşini koy yatsın ben oturayım kucağına filan
Ayni durum bizdede var canimya benim oglum 7 aylik kizim 4 yasinda bebek arabasina binmek ister onu cikarmami istemez mama sandalyesine oturur kucagmda tasitir hepsini yasadik ama suan biraz daha iyi alisiyoruz galiba yavas yavas hele aglama krizleri piskopata cevirdi beni daha neler neler yanliz degilsin yanee :anne:

Amin canım
Kızın kac yasinda

3.5 yaşında cnm eylül sonunda ekim ayında korunmayı bırakmayı düşünüyorum cnm kilo da vermiş olurum

Haklısın canım olsun insan bazen solmuş oluyor seninkiler kaç yaşındaydı cnm

Ayni durum bizdede var canimya benim oglum 7 aylik kizim 4 yasinda bebek arabasina binmek ister onu cikarmami istemez mama sandalyesine oturur kucagmda tasitir hepsini yasadik ama suan biraz daha iyi alisiyoruz galiba yavas yavas hele aglama krizleri piskopata cevirdi beni daha neler neler yanliz degilsin yanee :anne:
O zaman aynı ya kızım 3 yaşında bir dahaki ay dolduruyor 1 yıl daha geç olsada kardeş değişmiyor yani ;)

3.5 yaşında cnm eylül sonunda ekim ayında korunmayı bırakmayı düşünüyorum cnm kilo da vermiş olurum

Haklısın canım olsun insan bazen solmuş oluyor seninkiler kaç yaşındaydı cnm
Benim kızım eylül de 3 yaşını dolduruyor oğlum da 5 aylık olacak 17 ağustos da inşallah

O zaman aynı ya kızım 3 yaşında bir dahaki ay dolduruyor 1 yıl daha geç olsada kardeş değişmiyor yani :KK66:

Böyle okuyunca hemen yapasım geliyo 2.yi
Çünkü 1.ci kac yaşında olursa olsun aynı sorunlar yaşanıyo
Hatta büyüdükçe kıskançlık daha artıyo :bicak:

Obur ay korunmayı biraksammi :KK53:

Oyy kıyamam cok geçmiş olsun kuzm :anne:

Ay bi gelemedim bıgün biraz hayırişlerim vardı sonra kv vs derken eve geç geldim sporumu yeni yaptım menğmü vereyim de mium cıma günü çetele dökerse nerde bu menü demesin
Sabah
Bir krep
Bir çılbır (suda yumurta)
Peynir zeytin domates salatalık(klasik kahvaltı dedpim bunlardı)

Akşam
Yoğurt çorbası
Domates biber
Ayran

Ara bi dl kavun
Az üzüm

Spor sonrası salatalıklı yoğurt
Su 2 :(
Spor 50 dk eliptik

Çok çok geçmiş olsun kaptanim usutmus olabilirsin rabbim acil şifalar versin

Böyle okuyunca hemen yapasım geliyo 2.yi
Çünkü 1.ci kac yaşında olursa olsun aynı sorunlar yaşanıyo
Hatta büyüdükçe kıskançlık daha artıyo :bicak:

Obur ay korunmayı biraksammi :KK53:
Melek ama şu an kızın sana çok muhtaç bu türlü en azından çocuk bizi anlıyor senin ki çok küçük daha sen daha da zorlanırsın

Kaynatılmıyo özgecim kaynar sütle demleniyo.
Hamilelik henüz gerçekleşmedi düşüncesiyle söyledim hatmiyi ben.
Neslihanın dediği gibi gebelikte bitki çayları önerilmiyor.
Zencefilli ballı süt yada karabiberli süt olabilir.
Tereyağı eritilip pekmez katılıyor içine azda karabiber. Öyle sıcak sıcak kaşıkla yeniliyo rahatlatır oda biraz.
Canım teşekkür ederim aldı eşim ama nesli öyle diyince içmedim süt kaynettım ballı tarçınlı içtim. Gebelik yok şimdilik ama tedavi görüyorum ya canım nesli ondan diyor bebek ola da bilir olmayanda bilir die

Back
X