• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Böyle okuyunca hemen yapasım geliyo 2.yi
Çünkü 1.ci kac yaşında olursa olsun aynı sorunlar yaşanıyo
Hatta büyüdükçe kıskançlık daha artıyo :bicak:

Obur ay korunmayı biraksammi :KK53:
Hayır melek.. sen yaş farkı düşünme senin yaşın çok küçük.. 21 yaşında 2 çocuklu olmak çok zor.. bak bende ilk çocuğumu 20 yaşında doğurdum.. cahildim tecrübesizdim.. bi çok hata yaptım evladımı büyütürken ... o yüzden ikincisi için 6 sene bekledim .. aralarında 7 yaş vae şu an ve hiç pişman değilim...

Ay bi gelemedim bıgün biraz hayırişlerim vardı sonra kv vs derken eve geç geldim sporumu yeni yaptım menğmü vereyim de mium cıma günü çetele dökerse nerde bu menü demesin
Sabah
Bir krep
Bir çılbır (suda yumurta)
Peynir zeytin domates salatalık(klasik kahvaltı dedpim bunlardı)

Akşam
Yoğurt çorbası
Domates biber
Ayran

Ara bi dl kavun
Az üzüm

Spor sonrası salatalıklı yoğurt
Su 2 :KK43:
Spor 50 dk eliptik
Cnm saatleri de versen daha iyi olur ;)

@MiuLego kuzum gecmıs olsn oyyyyy nazar degmısler benm fit kaptanıma.oyarım onların gozlerını.usutme belırtılerının ta kendısı yasadıgın o yuzden nane lımon ıyı gelır mıdene

Valla canım ne desem ki hiç boşluğun olmuyor eğer boşluğun oluyorsa bazı şeyleri es geçmeye baslamissin demektir :)
Ama kardeşlik bambaşka su an kızım ve oğlum bazen çok güzel oynuyorlar arkadaş gibi yani.. yeni çocuk gelince özellikle çocuk huysuz olursa diğer evlatlara üzülüyorum çünkü hem daha tahammulsuz oluyorsun hem de onlarla oynamayı ozluyorsun :KK43:
Haklısın ıyı dusunmek lazm hem anne hem 1.cocuk yıpranıyo ama enınde sonunda bu sureclerden gecıcez rabbım sabır versn bız annelere ne yapalm

Mis gibi kahvalto yaptım diye sevinirken:bicak::bicak::bicak::bicak:hasta olmuyorum dedim kendime nazar değdirdim heralde..
kahvaltıda 3-4 saat donra alnımdan bir ağrı girdi anlatamam. 15 dk sonra falan da mide bulantısı aşırı. İstifra ettim :110:ağrı kesici aldım sızmışım çpk kötüyüm ya :KK42:
Geçmiş olsun kuzum güneşte mi çok gezdin naptın :anne::anne:

Mis gibi kahvalto yaptım diye sevinirken:bicak::bicak::bicak::bicak:hasta olmuyorum dedim kendime nazar değdirdim heralde..
kahvaltıda 3-4 saat donra alnımdan bir ağrı girdi anlatamam. 15 dk sonra falan da mide bulantısı aşırı. İstifra ettim :110:ağrı kesici aldım sızmışım çpk kötüyüm ya :KK42:
Çok geçmiş olsun canım

Markete alışverişe çıktım. Eve dönüyorum. Bişeyler yiyip okula gideceğiz laboratuvara. Benim tez ölçümleri başlıyor deneme kontrol yapacağız. Tüm gün orada olucam merak etmeyin emi..

Kahvaltı yapıp biraz bilgisayarda çalışacağım. Notlar almam lazım. Öyle işte.. inşallah iyi olurum da sorunsuz hallolur.

Kahvaltıda bir dilim ekmek yiyeyim diyorum bugün mideme iyi gelir belki .. ne diyorsunuz?

Back
X