• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mis gibi kahvalto yaptım diye sevinirken:bicak::bicak::bicak::bicak:hasta olmuyorum dedim kendime nazar değdirdim heralde..
kahvaltıda 3-4 saat donra alnımdan bir ağrı girdi anlatamam. 15 dk sonra falan da mide bulantısı aşırı. İstifra ettim :110:ağrı kesici aldım sızmışım çpk kötüyüm ya :KK42:
Çok geçmiş olsun kuzu, şimdi nasılsın :anne:

Selamlar, iyi pazarlar:KK200: Kahvalti ve egzersizin ilk parti bitti. Izledigim dizinin de son sezonunu izledim. Dizi onerilerine acigim (bilim kurgu):KK39:
1 çocuk hiç çocuk der susarım :KK70:

Hic kasinmayayim ben o zaman. Rahatim yerinde oyle de kalsin :süslü:
Mis gibi kahvalto yaptım diye sevinirken:bicak::bicak::bicak::bicak:hasta olmuyorum dedim kendime nazar değdirdim heralde..
kahvaltıda 3-4 saat donra alnımdan bir ağrı girdi anlatamam. 15 dk sonra falan da mide bulantısı aşırı. İstifra ettim :110:ağrı kesici aldım sızmışım çpk kötüyüm ya :KK42:

Gecmis olsun kuzum:KK15:
@Melegiimm22 canm hipponun dedıgı gıbı yasın kucuk o yuzden en az 3 4 yasına gelene kadar dusunme bence.kızınla ılgılen gez toz.ben 29 um 30 a gelınce 2.cıyı dusunuyorm her ne kadar korksamda.bı de tabı kpss sonucuna baglı atama olursa o ıs de yatar
Sonuclar ne zaman belli olacak canim?

Banada ver süt kahve falan bişeyler işte.
Ne kadar sol taraf varsa hepsinden kalktım bu sabah

Hayirdir?:KK39:
Markete alışverişe çıktım. Eve dönüyorum. Bişeyler yiyip okula gideceğiz laboratuvara. Benim tez ölçümleri başlıyor deneme kontrol yapacağız. Tüm gün orada olucam merak etmeyin emi..

Kahvaltı yapıp biraz bilgisayarda çalışacağım. Notlar almam lazım. Öyle işte.. inşallah iyi olurum da sorunsuz hallolur.

Kahvaltıda bir dilim ekmek yiyeyim diyorum bugün mideme iyi gelir belki .. ne diyorsunuz?
Kolay gelsin:KK39:

Ben o zaman toz olmayan zencefil alayım çıkınca
Akşam da kaynatıp içeyim
Nasıl da detaylı anlatmış :KK70:

Yerim gözbebeklerini ha:KK74:

Smoothie makinem var benim ki:rolleyes:bu hafta içi akşam öğünlerini smoothie olarak geçireceğim zaten ama bu zencefil elma yu da onda yapayım ben:rolleyes:yaşasın:rolleyes:
Tam onerecektim, yazmissin bile:KK73: Nane ve zerdecal da koy biraz:super:

Selamlar, iyi pazarlar:KK200: Kahvalti ve egzersizin ilk parti bitti. Izledigim dizinin de son sezonunu izledim. Dizi onerilerine acigim (bilim kurgu):KK39:

Hic kasinmayayim ben o zaman. Rahatim yerinde oyle de kalsin :süslü:

Gecmis olsun kuzum:KK15:

Sonuclar ne zaman belli olacak canim?

Hayirdir?:KK39:

Kolay gelsin:KK39:

Tam onerecektim, yazmissin bile:KK73: Nane ve zerdecal da koy biraz:super:
Naaptın desire oldu mu şimdi yaa
Nane zerdeçal dedin aldın mı başına belayı :D
Nasıl süzücek nasıl içicek bu kız valla çorba ettiniz kızcağızın kafasını :D

Naaptın desire oldu mu şimdi yaa
Nane zerdeçal dedin aldın mı başına belayı :KK70:
Nasıl süzücek nasıl içicek bu kız valla çorba ettiniz kızcağızın kafasını :KK70:
Smoothie tam ona gore mali. Suzme olcme tartma yok. Hazneye istedigini atip miksleyecek. Hazne ayni zamanda bardak. Icip bulasik makinasina koyacak. 2 hazne var. Sabah aksam yapsa bulasik yikamadan da 1 gunu goturur:KK45:

Kuzu bu meyvesuyu batıyor bana, bildiğin batıyor, menü de gözüme gözüme giriyor. Içme meyvesuyu :KK12:
Akşam yemekte karbon olmaması güzel.
Fasulyenin yanına gözüm yoğurt aradı. Hiç kalsiyum yok menüde :duduk:

2 saat kaya tırmanışı fevkaledenin fevkinde:halay:

Hosbuldum :KK37::KK60::KK60::KK60:
Canum yazmamış mıyım, fasülye yoğurtluydu..
Meyve suyu içmiyorum çok fazla , bu da menüye dahildi, sabah dayanamadım taze taze içtim
:eğlence:
Tırmanışın etkisi çıkıyor bugün, heryerim ağrıyor
:KK70:

Back
X