• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Smoothie tam ona gore mali. Suzme olcme tartma yok. Hazneye istedigini atip miksleyecek. Hazne ayni zamanda bardak. Icip bulasik makinasina koyacak. 2 hazne var. Sabah aksam yapsa bulasik yikamadan da 1 gunu goturur:KK45:
Hee smoothi olduğunu sonradan çaktım zaten kaynatma olsaydı beceremezdi :KK70:

Markete alışverişe çıktım. Eve dönüyorum. Bişeyler yiyip okula gideceğiz laboratuvara. Benim tez ölçümleri başlıyor deneme kontrol yapacağız. Tüm gün orada olucam merak etmeyin emi..

Kahvaltı yapıp biraz bilgisayarda çalışacağım. Notlar almam lazım. Öyle işte.. inşallah iyi olurum da sorunsuz hallolur.

Kahvaltıda bir dilim ekmek yiyeyim diyorum bugün mideme iyi gelir belki .. ne diyorsunuz?
Kolay gelsin canım. Haşlanmış patates tavsiye ederim miden için

Ulan bebeler yok bi parti yapam dedim Allah cezamı verdi tuttuğum elimde kalıyo..temizlik partisiymiş meğerse kaderimdeki..:cry:
Benimde annemler gitti temizliğe başladım salı kayın validemler geliyor bakalım kaç günlük maraton başlıyor

Spor da bitti sıra kahvaltıda :kk77:
Oh maşallah mali..çok moralsizim azıcıkda bana bulaştır şu enerjiden

tüm aksilikler hep seni buluyor canım yaa
Daha odabişeymi bilenler bilir benim evim müstakil bahçemde tavuklarım var hobi olarakda çoğaltıyorum gurk yatıtıyprum vs.bu sene annemin hastalık döneminde ilgilenememekten bütün çıkan civcivler ölmüştü iki ay önce bi tanesine çok özen gösterdim 9 tane çıktı bi kedi kaptı iki hastalandı bi komşum aldı kala kala 5 kaldı..çok dikkat ediyodum az önce biri topallıyodu bi bakayım dedim. Aldım kapıyı da diğerleri çıkmasın diye hızlıca kapattım sen biri kapının arasına sıkış anında öl..nasıl üzüldüm anlatamam moral motivasyon sıfır anlıyacağın..bide annemi özledim:cry:

Melek ama şu an kızın sana çok muhtaç bu türlü en azından çocuk bizi anlıyor senin ki çok küçük daha sen daha da zorlanırsın

Hayır melek.. sen yaş farkı düşünme senin yaşın çok küçük.. 21 yaşında 2 çocuklu olmak çok zor.. bak bende ilk çocuğumu 20 yaşında doğurdum.. cahildim tecrübesizdim.. bi çok hata yaptım evladımı büyütürken ... o yüzden ikincisi için 6 sene bekledim .. aralarında 7 yaş vae şu an ve hiç pişman değilim...

Melegiimm22 Melegiimm22 canm hipponun dedıgı gıbı yasın kucuk o yuzden en az 3 4 yasına gelene kadar dusunme bence.kızınla ılgılen gez toz.ben 29 um 30 a gelınce 2.cıyı dusunuyorm her ne kadar korksamda.bı de tabı kpss sonucuna baglı atama olursa o ıs de yatar

Haklisnz tabiki ama niye bilmiyorum içimde farklı bi istek var :(
Sürekli karar değiştirip duruyorum
Bi diyorum aman olsun
Bi diyorum kafayimi yedim melek
Suan zaten çoğu şeyin kısıtlı 2.co olursa daha kisilacak bekle diyorum

Diyorum ama cesaret edemiyorum kızlar korkmayın ama dediğim gibi farklı bi istek var içimde
Neyse smdi kasımda gorumcemin bebeği olacak belki onu seversem içimdeki istek azalır:D

Daha odabişeymi bilenler bilir benim evim müstakil bahçemde tavuklarım var hobi olarakda çoğaltıyorum gurk yatıtıyprum vs.bu sene annemin hastalık döneminde ilgilenememekten bütün çıkan civcivler ölmüştü iki ay önce bi tanesine çok özen gösterdim 9 tane çıktı bi kedi kaptı iki hastalandı bi komşum aldı kala kala 5 kaldı..çok dikkat ediyodum az önce biri topallıyodu bi bakayım dedim. Aldım kapıyı da diğerleri çıkmasın diye hızlıca kapattım sen biri kapının arasına sıkış anında öl..nasıl üzüldüm anlatamam moral motivasyon sıfır anlıyacağın..bide annemi özledim:cry:
Oooyyy Ahu noluyor böyle zaten üstüne düştükçe tersine gider
Annen içinde Allah sabır versin canım zor zor hiç bişey yerini dolduramiyor
Haklisnz tabiki ama niye bilmiyorum içimde farklı bi istek var :KK43:
Sürekli karar değiştirip duruyorum
Bi diyorum aman olsun
Bi diyorum kafayimi yedim melek
Suan zaten çoğu şeyin kısıtlı 2.co olursa daha kisilacak bekle diyorum

Diyorum ama cesaret edemiyorum kızlar korkmayın ama dediğim gibi farklı bi istek var içimde
Neyse smdi kasımda gorumcemin bebeği olacak belki onu seversem içimdeki istek azalır:KK70:
Canım benim rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versin benimde 2. aralarında 3 yaş var oyleyken zorlandim doğumdan önce tuvalet alışkanlığımız bitti önce ilk olan senden ayrı işini görmesi gerek ilk küçük bide bebek çok çok zorlanirsin bazen kafa götürmüyor uykusuz çok kalıyorsun bitkin düşüyorsun bide yaşın küçük bence en az 3 yas olmalı derim yine de rabbim hayırlısını versin

Spordan sonra bana da yorgunluk çöktü:ruh:

Bir seyi murat etme
Olduysa inat etme
MevLa gorelim neyler
Neylerse guzel eyler

Geldimi ust uste gelirmis ama mevla bi darlikdan sonra elbet guzellikde verir umarim bu skntilarindan sonra feraha erersin annen icin mevlam gonlune huzur versin dayanma gucu versin ozlediginde elini ac dua et konus o yanindaymiacasina seni duyarmiscasina ozaman belki bir nebze rahatlarsin uzuldugnde seni hissettigini ve uzulmeni istemedigini dusun umarim mevlam kalp ferahligi verir sana islerin rasgider ..

Katı meyve sıkacağının asortiği değil mi bu smoothie zımbırtısı :KK14:
İyi oluyosa biz de akşamları yapalım ya oynasın artık şu tartı :KK12:

Bide tarif istesem o zaman :KK23:
Ben gider şimdi muzlu, sütlü, çikolatalı smoothie yaparım @MiuLego beni öldürür :KK70:

Icerigi damak tadina kalmis canim. Birkac tarif veriyorum fikir olmasi acisindan. Diledigin gibi degistirirsin.

-sut, 2-3 dilim meyva (elma, mor erik, armut, mango, ananas... ne seversen), 3-5 kuruyemis (ceviz, findik, fistik, badem, kayisi cekirdegi..), nane, maydanoz, zencefil, zerdecal, corekotu, buz.

-yogurt, korpe ispanak, salatalik, 1 dilim meyva (yesil elma guzel oluyor, tercihine kalmis), sarmisak, nane, maydanoz, buz.

Sivi olarak sut/yogurt yerine sade maden suyu ya da hindistan cevizi suyu da koyabilirsin. Afiyet olsun:KK15:
Hee smoothi olduğunu sonradan çaktım zaten kaynatma olsaydı beceremezdi :KK70:
Zorlansa da yapar bence, azimli kiz:KK39:

Oooyyy Ahu noluyor böyle zaten üstüne düştükçe tersine gider
Annen içinde Allah sabır versin canım zor zor hiç bişey yerini dolduramiyor

Canım benim rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versin benimde 2. aralarında 3 yaş var oyleyken zorlandim doğumdan önce tuvalet alışkanlığımız bitti önce ilk olan senden ayrı işini görmesi gerek ilk küçük bide bebek çok çok zorlanirsin bazen kafa götürmüyor uykusuz çok kalıyorsun bitkin düşüyorsun bide yaşın küçük bence en az 3 yas olmalı derim yine de rabbim hayırlısını versin
Amin kuzm bende öyle dua ediyorum hayırlı vakitte inşaAllah diye
Nasip bakalim

Bir seyi murat etme
Olduysa inat etme
MevLa gorelim neyler
Neylerse guzel eyler

Geldimi ust uste gelirmis ama mevla bi darlikdan sonra elbet guzellikde verir umarim bu skntilarindan sonra feraha erersin annen icin mevlam gonlune huzur versin dayanma gucu versin ozlediginde elini ac dua et konus o yanindaymiacasina seni duyarmiscasina ozaman belki bir nebze rahatlarsin uzuldugnde seni hissettigini ve uzulmeni istemedigini dusun umarim mevlam kalp ferahligi verir sana islerin rasgider ..
Amiin Allah razı olsun :KK42:

Ben de bazen 2. Çocuk için geç mi kaldık diyorum eşime kızım da artık bebek dior kardeş ıstiyorum diyor gördüğü her küçük bebeklere oyyy çok tatlı deyip ayaklarını öpüyor Rabbim isteyen herkese versin insallah hayırlısı ile insallah
Iste tambda o ikilemde çocuk yapılıyor :)
Amin canım inşallah :dua:
Kızım bu ayin 29unda 1 yasin a girecek
Ve ben 16 18 aylik olduğunda 2.ci için başlıcam :anne: niye bilmiyorum ama cok istiyorum 2.yi:anne:

Not=tabi yürümeye başlayınca kararım degismezse:KK45:
Wc iside aradan çıkmalı bence ama allah sağlıklı hayırlı evlat versin canım :KK200:
Evet kuzu sabah deli gibi gittim rahat edemiyordum bakalım böyle nasıl olacak :confused:

evet çok farklı bir şey kızıma kızıyorum sonra da ağlıyorum sonra onunla konuşuyorum herşeye tamam anne diyor sonra bir mahsun oluyor kuzumun duygularını köreltiyorum diye çok korkuyorum :KK42:
Inşallah iyi olur kuzum :KK60:

Annelik eşittir yarim akıllılık :confused:
Haklısın ıyı dusunmek lazm hem anne hem 1.cocuk yıpranıyo ama enınde sonunda bu sureclerden gecıcez rabbım sabır versn bız annelere ne yapalm
Amin kuzum güzellikleri de daha fazla tabi tartışmasız :KK36:
Seviyom len seni :KK74:

Back
X