• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet aynen öyle karnım sinir oldum ya, yumurtlama akıntısı da yoğun oluyor öyle olduğu ay dikkat ettim de.
Allah tan her ay böyle olmuyor zaten regl dönemi şişiyorum, birde bu kalsın yani
Kuzum sıcak komplex önermişti Dr bana iyi geldi havluyu ısıtıyorum yakacak gibi değil karnıma koyuyorum ayakları duvara uzatıyorum rahatlatıyor beni

Öksürük nasıl oldu senin
Gece hiç uyumadım kuzu mafoldum sabaha karşı Bi uyumuşum koltukta otururken sallanıyor ya sallanırken uyumuşum neyseki feci balgam atıyorum ondan doğal olarak öksürüyorum ama sırtım göğsüm hep acıyor bakalım ger inşallah bol bol ılık süt içiyorum

Gece hiç uyumadım kuzu mafoldum sabaha karşı Bi uyumuşum koltukta otururken sallanıyor ya sallanırken uyumuşum neyseki feci balgam atıyorum ondan doğal olarak öksürüyorum ama sırtım göğsüm hep acıyor bakalım ger inşallah bol bol ılık süt içiyorum
Kuzum süt öksürüğü balgamı arttırır sakın içme. Çikolata süt öksürüğü artırır. Soğan işe yaramadı mı

Bu haftalarda saç çıkmaya başlamıştı asil sorun inşallah geçicidir senin ki 20 hafta bir başladı doğum anına kadar gece uykudan uyanırfim o derece ilacı var devam ederse doktoruna kesinlikle şöyle
Ay soyleyecem kesinlikle karnım su an 8 aylık gibi :(
Sıcak şeyler iç canım güzel bir çorba miden ısınsın
Çorba ve yogurt yiyecem bu aksam :110:
Çok geçmiş olsun :KK43: o gaz yok mu ahh :KK43:
Bana iyi gelen tek şey rezene canım. İçimi zor dersen nane de atabilirsin içine. Tekrar çok geçmiş olsun.
Eve bir geceyim canim yapayim.
soyunsam mı acep:KK31::KK31:
Yeaaaahhhhhhhhhhhhhh:rolleyes:
Geçmiş olsun canım
Sağol balım :KK200:

Kızlar çok acil birşey soracağım

Dışarda doğum gününde bana uyan hiç birşey yoktu evden de 2 hurma yeyip çıktım ama haken dışardayım basks yere geçiyorum ne yiyebilirim dışarda çabuktan saat se gecikti

Kızlar çok acil birşey soracağım

Dışarda doğum gününde bana uyan hiç birşey yoktu evden de 2 hurma yeyip çıktım ama haken dışardayım basks yere geçiyorum ne yiyebilirim dışarda çabuktan saat se gecikti
Canım saat çok geç olmuş, şimdi yesen olmaz bence. Süt iç istersen

Back
X