Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok beklersinizAna bu koza daha koza da olduğunu unuttu kelebek olmaya çalılıoooo la minnak kozaaaa bana soyuna ak Bi dur hele sen
Ben çok seviyom bunu başa alıp alıp oynuyomOyyyy mali kan ter icinde kaldımayy cok zevkliydi bu muzik cok begendimm
Bugunki sporuma 4 dk da oryantal ekleyelim kaptan @MiuLego![]()
Askerde aç aç yapan karılar gibi hissettim kendimiHa gayret az kaldı mali soyuna ak hadismykmy ver gazı ver gazı ben bekliyorum
![]()
Yürüsünler yürüyene de açarızTöbe tobee
Amacindan sapmis sapik bir grup var diye yürümesinler simdi![]()
Olmaz gene kurtarmıyo18’i geçtik evelallah![]()
Çok pis boşarımÇok geçmiş olsun canım tam yere carpmissin fena acır yaa
bi celsede bosadin heyy![]()
AmanınSelamun aleykum bacilar,Nevreste nin selami var:)) beni bu takima alcakmissiniz:)
Kucuk cocuklar ole yapar ya) babamin selami var bakkal amca, surdan iki ekmek verip deftere yazcakmissin:)AmanınAlabilir misiniz deseydin daha iyi olmazmıydı
![]()
Kesinlikle favorilerime hemen eklemeliyimBen çok seviyom bunu başa alıp alıp oynuyomBaşlamışken devam etsene başka şarkılarla
![]()
Yalnız kilo arada işe yarıyormuşdirek kemiğime küt diye çarptı
![]()
Selamun aleykum bacilar,Nevreste nin selami var:)) beni bu takima alcakmissiniz:)
ArkadaşlarKucuk cocuklar ole yapar ya) babamin selami var bakkal amca, surdan iki ekmek verip deftere yazcakmissin:)
AmanınAlabilir misiniz deseydin daha iyi olmazmıydı
![]()
Kucuk cocuklar ole yapar ya) babamin selami var bakkal amca, surdan iki ekmek verip deftere yazcakmissin:)
Bdv dili olsa gerek, dümdük daldıAmanınAlabilir misiniz deseydin daha iyi olmazmıydı
![]()
Mutlaka alın o zamanmatrak biri geldi
Hosgeldiniz efenim
Hemsom napıyonnn![]()
Hosbulduk efenim:) benide alcak misiniz araniza:)matrak biri geldi
Hosgeldiniz efenim
Hemsom napıyonnn![]()
Nevreste kim oluyor diyecekler haberi yokBdv dili olsa gerek, dümdük daldı![]()