Hadi bakalım hayırlısı:)Ne yapalim.. hedef kucuk zaten canim.. suan regl donemindeyim 1 haftaya baslarim tam.. gervi baslarkm simdiden ama tartilmak istemiyorum simdi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım hayırlısı:)Ne yapalim.. hedef kucuk zaten canim.. suan regl donemindeyim 1 haftaya baslarim tam.. gervi baslarkm simdiden ama tartilmak istemiyorum simdi:)
Hiç utanması da yok..Allah cezanı vermesinpiiiiiiiiiii 50 kiloyla mı yazdın bize bunları
çık kapıyı da kapat
![]()
Peki yapalim :) saglikli olduktan sonra vanavuyar.. ama veremem sanki o jadar:) erimem gerekiyo :)45 yapalım madem hedefi.. maskat gıcıklık :))
Ama boyuna göre fazla olabilirAllah cezanı vermesinpiiiiiiiiiii 50 kiloyla mı yazdın bize bunları
çık kapıyı da kapat
![]()
Yıkıl karşımdan yaaaaEvet orasi oyle biliyorum ama baktim ogunler cok fazla.. bu kadar cok yemek yememki ben
Ben yapmaya kalktım miu çok kızdı amaİf i bende burda gördüm.. açlık orucu gibi bişi.. faydasını gören çok..
Fazla degil aslinda benim sklasmsm lazim gobek kas yapmak istiyorum biraz ama ayni zamanda kiloyuda korumsk istiyorum:)Ama boyuna göre fazla olabilir![]()
Bırak yaaa muhatap olmaHiç utanması da yok..
Haha pogca degilde el acmasi borek yapcamYıkıl karşımdan yaaaagit kek çırp, poça yoğur
![]()
Yani 47-48 iyi olabilir:)Fazla degil aslinda benim sklasmsm lazim gobek kas yapmak istiyorum biraz ama ayni zamanda kiloyuda korumsk istiyorum:)
Mezdekeler var bikaç tane onlar bu kadar hızlı değil.Kesinlikle favorilerime hemen eklemeliyim
Baska var mi sende
Sporların hep oryantaldi heee
O son yaladıgın şeyide bi daha koymacani çeken olur falan bide dolabinda olan olur falan allah muhafazaaa
Kız ödev verdi zümre baskani onu yazıyom![]()
Evet olur cok iyi olur.. o 2-3 kilo yeme hakkim olur :))Yani 47-48 iyi olabilir:)
Burada çok fazla korumada olan arkadaş var.Evet olur cok iyi olur.. o 2-3 kilo yeme hakkim olur :))
Sen dukana niyet ettin.. tek tip beslenme yanlış ... if 16 saat açlık oluyo..Ben yapmaya kalktım miu çok kızdı ama![]()
Yapar yaparHaha pogca degilde el acmasi borek yapcamNevreste tabii ole bi kategori yaparsa:)
Senin kesin boyun vardir dimi? Ne kalmis surda 9 kilocuk :)Yapar yaparsiz zayıf zayıf yarışırsınız artık
![]()
Kac kilodaki.. ee bosa kaptan olmamis demekki:))
Yok ya lahmacunu yediğim gün perşembeydi ya 12:00 gibi yedim. Bi daha bişey yemedim if yi düşünüp, menüyü verince miu kızdıSen dukana niyet ettin.. tek tip beslenme yanlış ... if 16 saat açlık oluyo..