• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü vereyim
Sabah 10.30
4 kaşık yulaf(sütle pişirdim)

Öğlen(15.00)
2 dilim kırmızı et
Salata

Ara(17.0)
1 şeftali

Akşam(21.30)
Fırında balık
Salata
Su bol
Spor temizlik
@MiuLego hepfit hepfit

anam çok beğendim:KK37:

Selamun aleykum bacilar, @Nevreste nin selami var:)) beni bu takima alcakmissiniz:)

@MiuLego kaptanımız canım, ilk sayfadaki formu doldurup kaptana özelden at. buraya da at seni tanıyalım.

vardır herhalde:KK48:

Bende menü verim.. çok yoğun ve yorucu bi gündü... tamamen yaylaya geçtik tartıma da kavuştum :KK73: yarın kilo bildiricem inş..

Uyanınca 1 bardak sıcağa yakın limonlu su

Kahvaltı 10.30gibi..
1.5 yumurta ile sucuklu yumurta
Domates
Salatalık
3 zeytin
Şekersiz çay
Yarım dilim tt ekmeği

Ara
Türk kahvesi
1 incir
1 kayısı
1 ceviz
Bikaç badem

İkindi 16 gibi
Yarım bardak soğuk çay
4-5 yulaflı bisküvi :KK43:

Başka bişi yemedim bu pişmanlıktan sonra... şimdi sade çay içiyorum..

Su en az 2 lt

@MiuLego
:KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:

Iyi geceler kızlar halen işim bitmedi eve geç girdim mutfak topla çamaşır topls yika 2 sepwr asip yatacagim insallah.
Sabahda kalk kalkabilirsen

Bu arada o doğumgününde hiçbirşey yemediğini ve ciddi anlamda geri cevirdigime inanamiyorum iradeli olunca oluyormuşum da şimdiye kadar neredeymiş sayenizde ortaya çıktı iyiki varsınız hepiniz ahhh bir de şu cuma günü paparayi yemeseydim mutlu olacaktım ama halen kızıyorum kendime

Bir de bugün bir giydiğin kota kemer taktım ki ilk defa ki kış aylarında o kota giremiyordum bile çok şükür
Biraz zorlayınca sende kendini daha iyi hissediyorsun bak. Tebrik ederim. İraden güçleniyor gitgide daha sağlam olacak:KK200:
Geçmişi bırak önüne bak:21:

Günaydınnnn kizlar

Sabah 4 te uyandım ödevleri yaptım.
Dun menude sknti yoktu acaba mercimek corbasi mi iyi gelmedi
cuma 69.2
cumartesi 68.6
Sabah 6 da tartıldım pazartesi 69.1 niye boyle oldu bu gece uykusuzm ondan mi acep :bicak:
Bide dun maydonoz suyu ictim

Not .Herhangi bir kacamak yok :KK200:

Günaydınnnnnn :KK200:

Şu internet ayni yerden sabah erken aksam gec saatlerde cekiyor.ama aralarda baglanmak mumkun degil deli oluyorum.
O kadar cok yapmak istedigim sey vardi hala bitiremedim.Bayram pesi hemen doncem nasipse.
Yaz tatillerinde evimi cok ozluyorum ama sene boyu da burayi cok ozluyorum.Bu kısır dongu omur boyu surecek..

Yok ya lahmacunu yediğim gün perşembeydi ya 12:00 gibi yedim. Bi daha bişey yemedim if yi düşünüp, menüyü verince miu kızdı :KK43: ölüm orucu mu yapıyosun git bişeyler ye dedi
'la o if mi oluyor elalis elimde kalacan :bicak: if ciler bile 4-5 gibi kapatıyor günü :deli: buarada ben if e de karşıyım :deli: kaptan değil ama :KK45:

Back
X