• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet yaa bu yüzden meyveye hasretim eşime bile karpuz aldirmiyordum uzun zamandır adam dün dayanamis hem kavun karpuz almış ama şükür dengeledim artık şimdi incir var onada zor sabrediyorum ama geçecek inşallah
Bende meyveyi coook severim :confused:dolapta karpuz bozulcak nerdeyse esim diyo nasıl sabrediyosun :cry:sabah yerim dedim o da fazla yemis oldum sanirsam bide mercimek etkiledi du bakalim bu playi takip edicem :KK51:

Sağol kuzum bende memnunum çok şükür eski resimlere bakıyorum da o aralar nasıl dolaşmışım öyle diyorum gerçekten insan içindeyken farkedemiyormuş durumu :olamaz::KK53:

Malim leslie iyi sardı herhalde harika :KK76:
Çok sıcak yürünmüyo bu aralar en iyisi lesli:KK76:

begum75 begum75 @MiuLego Canlar bugün gelemeyeceğim kadınlar var çalışmaya gelecekler depoda Müdür de bugün şehir dışında depocumuz işten çıkacak galiba o yüzden başlarında durmamı rica etti mecburen yanlarında kalacağım :olamaz:
yaaa ama seni çok özlemiştim ben:KK43::KK200:
dün ne güzel gezdiniz öyle,hele salıncağa bayıldım,ona binmek cesaret işi:eek:
tamam kuzum kolay gelsin sana :KK15:

tamam kuzum kolay gelsin sana :KK15:
Aşırı uçurum değildi Begüşüm ama harikaydı boşluğa sallanıyorsun biraz korkmadım değil ama değdi :KK200:Bende seni çok özledim kaçamak kaçacağım arada bugün böyle geçecek zaten Müdür yok diye bir gün keyif yapamıyorum yahu :kızgın:

begum75 begum75 @MiuLego Canlar bugün gelemeyeceğim kadınlar var çalışmaya gelecekler depoda Müdür de bugün şehir dışında depocumuz işten çıkacak galiba o yüzden başlarında durmamı rica etti mecburen yanlarında kalacağım :olamaz:
tamam kuzum kolay gelsin sana
Eki Görüntüle 2178370

Bu haftanın kapanışı yapalım yeni haftaya merhaba diyelim canlar tablo yukarıdaki gibidir emeğinize sporunuza sağlık:KK9::KK73::KK71::spor::KK49: sanırım yenemedik yine ama olsun begum75 begum75 :KK45:

Eki Görüntüle 2178370

Kayısılarımda derecelerimiz :KK52:

1. koza16 koza16 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2. @Esra_4378 :sampiyon::sampiyon:
3. malipina malipina

smykmy smykmy bu hafta son sırada olduğun için çağlalardan devam edeceksin canım ama inanıyorum haftaya bomba gibi geri döneceksin :KK9::KK36:

Çağlalarda derecelerimiz :KK52:

1. BEN BEN BEN :süslü::rolleyes: Aferim bana :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2. @Ahu060812 :sampiyon::sampiyon:
@kaRamMell bu hafta çıkarıyorum spor listesinden haftaya iyi olursan devam ederiz haber ver bana emi kuzum :KK60:

Spor listesine girmek isteyen arkadaşlar varsa mesaj atabilirler :KK37:

@ozgemsiii bu hafta kayısı grubuna alındın kaldığın yerden devam :21:
evet kuzu bu hafta bizyendik :sampiyon:ama sizide tebrik ederim güzel sporlar yaptınız:KK9:

'la o if mi oluyor elalis elimde kalacan :bicak: if ciler bile 4-5 gibi kapatıyor günü :deli: buarada ben if e de karşıyım :deli: kaptan değil ama :KK45:
Bağırma küçücük çocuğa:mad: anam devlet sırrı gibi if yazmışsınız ben saatleri olduğunu bilmedim :KK22: annadım erken fermuar çekme if :KK45: sen niye karşısın, kaptana baş mı kaldırıyorsun :KK53:

Slm kızlar ben bugün aynen :ruh:boyleyim
9.30
2 yumurta peynir 5 zeytin domates 1 ceviz 2 çatal menemen
13.00
1sb süt 3 hurma
16.30
1kucuk tabak dünden kalan taze fasulye salata yoğurt
18.15
3 fındık 3 badem 3 antep fıstık
Su 3
Spor
Leslie 3
20 dk hiit
500 ip
120 dk tempolu yürüyüş yokuş inmeli çıkmalı yarisi
@MiuLego begum75 begum75 canım listeden cikarmismiydin beni yinede etiketleyeyim hatta cikarmadiysan devam edeyim bı şekilde ayarlama yaptım yoksa sporsuz veremiyorum
takımdasın pempis :21:
bu arada tebrik ederim sporların harika:KK9:

Back
X