7 yaş?

Lady Mary

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2019
1.648
4.371
133
kızlar selam ,iş yerinde bir çocuk var benden yedi yaş küçük. Önceki sevgilim de altı yaş küçüktü bu bilgiyi vereyim ondan önceki de dört.
Ama bir şekilde yürümedi biri kişisel problemler biri aile problemleri.
Neyse bu çocuk çok muhafazakar bir aileden ve çevreden geliyor benim daha önce de böyle bir ilişkim oldu ve yürümedi.
Ben çok daha seküler ve modern bir kafadayim
Ama çocuk daha Free takılıyor spor yapıyor tiktok filan çekiyor dışardan görüntüsü F*** boy yanigizlice alkol alıyor falan ama daha önce ailesinin ayarladığı bir kızla görüşmüş olmamış falan bu bilgileri stalk sonucu öğrendim
Ben 30 yaşındayım aileme kendi sınırlarımı bir şekilde kabul ettirdim ailem alkole okay ama geri kalan şeylerde daha muhafazakar ama kardeşlerim ve ben bir şekilde onlara istediklerimizi yaptırabiliyoruz
Yani daha özgürüm
Kendi başıma hayatımı çeviriyorum yıllardır
Yurtdışına falan çıkabiliyorum istediğim kişiyle istediğim zaman
Ama çocuk neden hoşuma gitti bilmiyorum komik eğlenceli yakışıklı boylu poslu benim tipim ilgi gösteriyor hissediyorum ama cesaret vermemek için kaçıyorum iş yerinde hareketlerime çok dikkat eden biriyim dedikodum çıksın da istemiyorum ama çocuğu da aklımdan çıkaramıyorum. O yaşımı bilmiyor bu arada ben onun yaşını biliyorum
Bir yandan evlilik çocuk gibi geleneksel şeylere çok bağlı biri değilim hayatı akışında yaşamaya bakıyorum ama bir yandan imkansız ötesi gibi geliyor bana daha ciddi ve olgun düşünmem gereken yaşlardayım gibi hissediyorum aile yapıları düşünce şekilleri istemsizce kafama giriyor
Yaz geldi içim de kıpır kıpır
Benden bir hamle görse sanki adım atacak diye düşündüğüm için çocuğa normal bile davranamıyorum ya da kafamda mı kuruyorum acaba?
İstese adım atar mıydı boşuna mı düşünüyorum başkalarıyla mı sosyalleşeyim?
Fikirlerinizi bekliyorum

30 yaşındaki bir kadın ile 23 yaşındaki bir erkek arasında 7 değil bi 10-15 yaş falan vardır kafa yapısı açısından. Erkekler biliyorsunuz ki daha geç olgunlaşıyorken o daha gençlik çağının başında neredeyse ama siz belli başlı kalıpları oturtmuş karakterinizi belirginleştirmiş bir yaştasınız. Bence kafa yapısı olarak çatışmalar olabilir. Onun bazı düşünceleri size çocukça, sizin bazı düşünceleriniz ona çok ileri gelebilir. Benim fikrim bu, size kalmış tabii ki.

Ya evet ama olgun yaşlı kişiler uzun süredir ilgimi çekmiyor maalesef ki daha genç yaşlarda dikkatimi çekiyorlardı

Galiba boş yere iş yerinde muhabbetimin yapılmasından
Bir yandan da iş yerinde de uzun vadeli düşünmüyorum ne olacaksa olsun diyorum ama çocuk da belirgin bir adım atmıyor benden mi bekliyor acaba diye böyle kuruntulu düşünceler içerisindeyim

E belirgin adım da yokmuş zaten salın gitsin. Belki de cesaret edip hiç böyle bir adım atmayacak.

E belirgin adım da yokmuş zaten salın gitsin. Belki de cesaret edip hiç böyle bir adım atmayacak.
Ya aslında yanıma gelip sohbet başlatmaya çalıştı ya da benim olduğum ortamda sürekli benimle ilgilenip laf atıp konuşmaya çalışıyor
Espri yapıyor üstünü başını düzeltiyor yanıma gelmeye çalışıyor
Sürekli bana bakıyor bunun da farkındayım ama ben hiçbir şekilde karşılık veremiyorum en fazla gülümseyerek günaydın iyi akşamlar falan diyorum
Ya da konuştuğu şeylere karşılık olarak bir şeyler söylüyorum

Zaten aile kurmak, evlilik gibi bir düşünceniz yok ise neden çocuğun ailesini bu kadar önemsiyorsunuz? Konuyu okuyunca, çocukla evlenmeyi planlıyorsunuz sandım. “Şu kişiyle evlensem ileride sorun yaşar mıyım?” Konularına benzemiş. Neyse, niyetiniz ciddiyse eğer ve çocuk anlattığınız gibiyse 30 yaşından önce evlenmeyi planlayacağını sanmıyorum siz de 37 yaşına kadar onu beklemezsiniz sanırım. Ama niyetiniz sadece takılmaksa, çok aşırıya kaçmadan biraz belli edin gelirse gelir gelmezse yapıcak bir şey yok

23 yasinda cocukla nasil bir ortak alanınız var ben buna sasirdim.
Gecen gun arkadasimin 23 yasindaki arkadasi geldi yanimiza. Ne ortak espriler var, ne paylasilan ortak bir gecmis. Ben onun dilinden anlamiyorum, o benim dilimden anlamiyor. Konuşmaları, fikirleri falan o kadar havai, o kadar cocuksu ki.

23 yas üniversiteden yeni mezun olmus cocuk yani bizim yaslar icin.

Onun dışında is yeri iliskileri risklidir. Hele böyle iki takilayim geçeyim kafasinda yasayacaksaniz.

Aile kurmak ya da evlilik gibi bir düşüncem aslında var ama hayatı tamamen geleneklere göre yaşamıyorum demek istedim hani çok sevdiğim uyuştuğum biri olursa isterim ama her görüştüğümle evlenecek miyim diye düşünmüyorum ya da evlenmek için herkese okey değilim

Sosyal ortamda tanışsanız amaan ne olacaksa olsun sinyali çak derdim ama iş yerinde böyle şeylerin olması ilerisi için pek hoş olmayabilir. Bir de yaşı olgun değil ve bir şeyler yaşasanız bitse bunu olgun bir şekilde geride bırakmayacak bir tip gibi geldi bana. Ben ilk mesajda iş yeri detayını kaçırmışım

Evet ama ben iş yerinde çok uzun süre kalmayacağım ayrılmayı düşünüyorum birkaç ay içerisinde yakında olabilir bu para biriktirebilirsem
İçimde kalmasın kafasındayım birazcık
Bir de geçen iş yerinde hiç alakam olmamasına rağmen çok saçma bir dedikodu yayıldı mesela hiçbir şey yapmasanda konuşuyorlar bu da beni çok düşündürdü

Diğer söylediklerinde haklısın evet çok farklı olabiliriz ama benim kafam zaten kendi yaşıtlarımla da çok uymuyor yani yaşla ilgili değil aslında

Anladım ben seni, o yüzden de o çocukla evlenme ihtimalini eleyip takıl demek istedim aslında çünkü hem çocuğun ailesi evliliğe müsait değil ( senin istediğin gibi değil yani) hem de çocuğun şuan ki durumu ( f,, body gibi takılıyor dediğin için) ama şunu da unutma bu tip erkekler genelde yaşadıklarını etrafa anlatır.

Galiba bu etrafı anlatma kısmı zaten beni benden alıyor ne salak muhabbetler dönecek diye kafada kuruyorum sürekli ya çoluk çocuğun ağzında

Ya evet ama olgun yaşlı kişiler uzun süredir ilgimi çekmiyor maalesef ki daha genç yaşlarda dikkatimi çekiyorlardı
Anladım, yani ciddi bir şey düşünmediğiniz biri için fazla kafa yoruyorsunuz bence. Dediğim gibi fikir çatışmalarınız olması kuvvetle muhtemel. Tabii size kalmış bir durum, belki istisna olursunuz. Ama adım atacak cesareti bulamaması bile bir tık aranızdaki farkı gösteriyor sanki :)

Ama ben çok soğuk ve öküzüm maalesef ya herkese çok yakınım iş yerinde herkese ilgi gösteriyorum çünkü öyle bir pozisyonda çalışıyorum
Ve çocuğa ilgim belli olmasın diye o kadar uğraşıyorum ki biraz abartıya kaçmış olabilirim :)
Biraz da çocukla takılasım da var ama dedikodumu da çıkmasın falan böyle çok uçuk hayaller içerisindeyim

Duygusal bağlanma yaşamam iki sevişir geçerim dersen kendi hayatın,çünkü çocuk sana aynı nedenden yaklaşacak, işin sonunda ise ailesinin onay verdiği kişiyle evlenecek.....

Bence siz bu çocuğu beğenip bir türlü iletişim kuramadığınız ve dedikodu gibi olumsuz durumların engel olabileceğini düşündüğünüz için bu kadar takmış durumdasınız bu konuya. Çünkü ciddi olmayacağınız birini bu kadar büyütüp, ilginizi saklamak için ekstra uğraş vermeniz falan bana biraz manasız geldi. Yasak olan cezbeder mantığında, sizi uzak tutan sebeplerin aynı zamanda o kişiye yakınlaştıran sebepler olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…