7 yaşında çocuğa açlık orucu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aidin salihe resmen taparcasına ınanan tayfadandır kesın
ya akıl var mantık var aidin salıh aclık orucuyla herseyın tedavı edıldıgını savunan vucut dırencı guclenır hasta olmazsınız dıyen kadın kanserden öldü gıttı arkasında bırsuru eksık dusunen kısıler bıraktı kendı vucuduna napıyorsan yap cocugundan ne ıstersın be kadın :KK43: hayır ınsanda akıl olur aidin salıhın dusuncelerı dogru olsaydı yasamla tecrube ederdı kanserden ölmus e hanı hastalıklardan korunup dırenc kazanıyordun ? derler adama

bırde aşılarda domuz spermı var cocuklara asla ası yaptırmayın dogurmadan once dogum yoluna bal surun hemen dogurursunuz falan dıye ucuk dusuncelerı olan kadına ınananlardan zaten baska turlusu beklenemezdı

bılemıyorum nerelere sıkayet edılır ben dırek sosyal hızmetlere gıder konusurdum sanırım
Yalniz aidin salihe göre şu an bir çok hastalığa kanser deniliyor diyor..ama kişi gerçekten kanser olmussa onun tedavisi yok diyor kendisi

kendiliğinden, düzensiz olarak bölünüp çoğalarak bulundukları bölge dışına yayılabilen ve doğal gelişimi ölüme yol açan, genellikle kötücül ur biçiminde olan bütün doku ve göze bozukluklarını kapsayan ortak adi kanserdir bunun gercekteni oylesi boylesi yoktur

Bana da dediler bu cocuga hacamat yaptir dehsete dustum.normalde hic karsi degilim ama evlat bebeme yaptiramam 😳😳😳 insanlar bazen dogal yasami terch edebiliyor ne kdr hakimsinz konuya n kdr biliyorsunz aslini hemen sosyal hizmetler demissinz 😳😳😳😳 bir anne icin evladinin sosyal hizmetlerle ayni cumle de gecmesi bile ne hissettirir bnce bilip blmeden hareket etmeyin 😑 yoruma cok acik ve ayni zamanda kapali bilemedm

Evladini 3 gun ac birakip sadece kisitli su vermek ustelik bu sicak gunlerde cok normal yani biz olaya hakim degiliz?

Alıntını şimdi fark ettim, kusuruma bakma.
Kadının adını ilk kez duydum şu konu içinde, açtım belki 15 dakikamı almadı kitabına ulaştım ve kitabında verilen tanıtım bilgilerine baktım.
Bu kitap onaydan geçip basıldığına ve millete hala daha ulaştığına göre; Sağlık Bakanlığı vb. lafların içinde geçmesi kısmına binaen bu davet olasılığı var.

Daha orucu anlatışı vb. okumadım ama konu içinde korkunç iddialar var, otizmli çocuğa kadar oruç.
Ya tamam oruç da, sülük, hacamat, balık vb. olabilir de niye bunun ayarı, denetimi yok? (Çocuğa olabilir diye kast etmiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın, alternatif tıbbın olabilirliğini söylüyorum)
Aslında bu ülkemize has bir şey değil, Amerika'da da yaşanıyor, yanılmıyorsam böyle bir belgesel gibi, artık haber derlemesi gibi bir şey midir izledim; çocuklarına ilaç dahi vermeyen, beslenmesini bozan aileler dünyanın her yerinde var. Ama bizim ülkemizde, şimdi banlanmayayım çok giresim yok, din ile bir tutunuluyor, tamam bitti gitti... (Gerçi Amerika'da yaşananların çoğunda da dindarlık ayağı olduğunu belirteyim)

Ben bu kitabı da alır okurum, merak ettim.
İsim vermeyeyim böyle bitkisel tedavilerini derleyen tvden tanıdığımız malum yüzlerin bir iki kitabını fikrim olsun diye almışlığım var; bitki bitki yazılmış, neye iyi gelir böyle bir derleme kitabı duruyor birinin.
"Selling sickness (Satılık hastalıklar)" adlı bir kitap var, onu da incelediğim oldu bir miktar tavsiye ederim, o da bir bakış, ilaç piyasasını anlatan kitaplardan biridir; ama bunları tamamen hayat felsefemiz yapacaksak zaten bizim şu an nette gezinmemiz bile abes kalır.

Her yerimizden püfür püfür radyasyon, şehirde duman, gürültü, çöp...
Bundan 10 sene önceki grip ile şimdi yaşadığın grip aynı değil. Köye gidip oturman da çözüm değil, sen o hastalığı doğalından mı aldın da doğalıyla geçireceksin? Biraz da böyle düşünülmesi gerekiyor.

Bunun mantığını ziraatçiler daha güzel kuruyor, ilaçlama bakayım o ağacı sen, bırak en doğalını ver hayır, artık öyle böcekler var ki, ölmüyor.

Bu yüzden modern tıbbı reddetmek, cahilliğin daniskası; değil reddetmek, ikinci plana koymak da bir çeşit cahillik.

Alternatiflere karşı değilim altını çiziyorum, "Çaresiz kalındığında her yola baş vurulur" denilmiş, onu da hissedebiliyorum ama sonu uçurum be canım, okuyan, bakan kişi uçurum yola girip, çaresizliğine bir çaresizlik daha eklemez.

Neyse uzattım; ilgimi çekti konu; çünkü ilk yorumumda da dedim iki üç gündür faceimde yazılar düşüyor önüme; uzun uzun üşenmeden yazılmış, aşı karşıtlığını da içeren, çocuklarınızı aşılatmayın diyenler coşmuş... Bunun hala sessizce izleniyor olması ve devletin ciddi bir duruşa geçmemiş olması da ayrıca canımı sıkıyor.
Gangsta hanım...merak ettiğiniz bu kitabı çok methini duyduğum için bu kış alıp okudum. Ardından bağırsakları temizleyip çalıştıran epsom İngiliz tuzunu kullanmayı kafaya koydum. Zayıflama derdimden bı de sık kabız olduğumdan kitabın tavsiyesine uyacaktım. Detayları geçeyim o gün bir bardak suya bir tatlı kaşığı İngiliz tuzunu karıştırıp içtim... Ambulansla yarı baygın hastaneye kaldırıldım. Eşim o saatte evde olmasa doktor ölüm tehlikesi geçirebilirdin dedi. Bir öğretmen nasıl böyle cahilce şeyler yapabilir diye de bayağı bir azar işittim. Aidin Salih' in şifa kitabı hiç şifa vermedi bana.
Umarım o minik çocuğun annesi düştüğü yanlıştan döner.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X