- 7 Haziran 2010
- 1.404
- 2.735
- 733
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
Kadın aşıda dna ve domuz parçacıkları kullanılıyor bu yüzden insanlar domuzlaşıyor diyen biri ya. Modern tıp olmasa şu an çocuk felcinden geçilmiyordu ortalık. Domuzlaşalım yani. Sorun yok. Felç olmaktan iyi bence. Kemoterapiyle kurtulanlar belli. Bu kadının garip gurup laflarıyla kim kurtulmuş. Biri ispatlasın. Bu paranoyak modern tıbbın kendilerine kumpas olarak varolduğunu sanan salakları yolmak için de iyi iş kolu oldu. Hacamatçılar , sülükçüler. Sonra gelsin enfeksiyonlar, kanama bozuklukları bilmem neler.
Oruç diyince İslami bir şey gibi anlaşılıyor. Kutsallık atfediliyor. Her şeye deva sanılıyor. Halbuki batıda yıllardır aralıklı açlığın evrime uygun olduğu, açlıkta büyüme hormonunun yükseldiği vs. biliniyor zaten. Ben yıllardır intermittent fasting uyguluyorum. Hem kilo koruma hem daha enerjik olmak için. Ama senin bakımına muhtaç birine zorla bir sistemi dayatamazsın. Veganlık vs. gibi radikal sistemler de dahil. Bu istismardır.
Oruç diyince İslami bir şey gibi anlaşılıyor. Kutsallık atfediliyor. Her şeye deva sanılıyor. Halbuki batıda yıllardır aralıklı açlığın evrime uygun olduğu, açlıkta büyüme hormonunun yükseldiği vs. biliniyor zaten. Ben yıllardır intermittent fasting uyguluyorum. Hem kilo koruma hem daha enerjik olmak için. Ama senin bakımına muhtaç birine zorla bir sistemi dayatamazsın. Veganlık vs. gibi radikal sistemler de dahil. Bu istismardır.