- 20 Şubat 2010
- 486
- 376
- 303
- Konu Sahibi SecretWomen
-
2. Sinifa baslicak.. Yegenimde de buna benzer birsey vardi ama gecti simdi genetik olablr mi acaba bilemiyorummerhaba,
Oğlunuz okula gidiyor mu? Bunu sormamın nedeni şu,ilkokula giderken en yakın arkadaşımın kekeleme problemi vardı ve ben eve geldiğimde konuşurken bilerek kekeliyordum, zor vazgeçirmişti rahmetli babannem..
Arkadasim yorum yapmanin da bi adabi vardir .. Analigimdan girdiler ilgisizligimden ciktilar hayirdir nerden geliyor bu cesaret ..Ayrica Tesekkur edecegim kisilere etmisim ... Yorum yapmak icin sacmalayanlar bir zahmet benim konularima girmesin gitsinler baska yrrde kendilerini ispat etsinler olur mu?Acaba siz regl döneminizde olabilir misiniz? Uslubunuz pek bi sert .Ayrıca arkadaşlara teşekkür etmelisiniz bence neredeyse bir sene sonra doktordan randevu almanıza vesile oldular farkındamısınız?
bence öncelikle bir kbb'ye götürün, ben olsaydım öyle yapardım eğer gerçekten fiziksel bir problemi yoksa en azından bunu anlamış olursunuz, sonrasında psikolojik yardım alabilirsiniz, genelde çocuklar bu tip alışkanlıkları oyun gibi görüp sürdürebiliyorlar, şimdiden geçmiş olsun2. Sinifa baslicak.. Yegenimde de buna benzer birsey vardi ama gecti simdi genetik olablr mi acaba bilemiyorum
Doktora randevu ancak yarin icin alabildim..Doktora goturdunuz mu? Merak ettim oglunuzu
Bi zaman sonra evde sakinlik olustugu vakit yapinca bi kac kez azarladim dayanamadim.. inanin baska odaya kaciyorum pesjme geliyor o sesle inadima yapar gibi yapiyordu.. duymamazliktan gelmem mumkun olmadiErkek çocuklarda tike yatkınlık fazla maalesef. Ben hiçbir yorum yapmamakta bulmuştum çareyi. Normal davranıyomuş gibi ses çıkarmıyorduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?