7 yıl bekle evlen ve dayak ye !

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
kızlar şu an resmen sinirden deli olacağım! Hem akrabam hem en yakın arkadaşım var güzel,hamarat bi kız. Lise 2den beri görüştüğü biri vardı çocuk bildiğin geri kafalı ciddi anlamda geri kafalı bunun okumasına izin vermedi benim aptal arkadaşımda okumadı çocuğu bekledi. çocuk gemi inşa mühendisi oldu evlendiler. sözde o çok dindar çok efendi adam 6 ay işsiz yattı milyar maaşı geri tepti neymiş o iyi ünv. okumuş yetmezmiş o para. arkadaşım ona da sabretti. kızı ailesine hasret etti. az önde konuştum 1 hafta önce kaynanası oğlunu doldurmuş salmış kızın üstüne. inanın ki kızın ağzı var dili yok öyle kavgacı değildir. o hayvan kocası gelmiş kucağındaki bebeğe aldırmadan kızın ağzını yüzünü dağıtmış. bebek korkmmuş her gece çığlıkla uyanıyor diyor.üstelik pislik hiç bişe olmamış gibi de o tertemiz kızın her işine bahane buluyoormuş!!! çıldırmak üzereyim. sizce ailesine söylesem mi haberleri yokmuş çünkü.

Bazı hem cinslerimiz
'Ama seviyorum' kisvesi adı altında bazı krocanların her şeyine yarabbi şükür çekiyolar
Bu nasıl bir sevgiyse gözlerine perde iniyo herhalde ki sevgililik dönemlerindeki 'evliliğin fragmanını' gördükleri halde imzayı da atmaktan geri kalmıyorlar

Sizin ki bi de çocuk yapmış
Kocası madem hayvan , bebek onun neyine.. Eve ses neşe arıyorlarsa alsın bi maymun beslesinler bari... Vebal denilen birşey var hayatta..

Bu gibi krocanlar evde kalsın, hiç bi hemcinsim körü körüne onları eş olarak kabul etmesin
Gitsin annesinin dizinin dibinde otursunlar
Okumak kötü bişeyse kendin niye okuyosun diyemiyo mu arkadaşın :19:

Belki kocam düzelir diye çocuk yapanlara uyuz oluyorum
Daha çok yazardım da çıkmam lazım ve banlanmaktan da bıktım:63:

bende umutluyum'a katılıyorum arkadaşınla konuş ve ikna et olmadı artık iş dahada ciddileşiyor sen o zaman söylersin canım :(

Konuştum yalvarıyor söyleme kan çıkar diye. Kendi ağzıyla diyor hergün herşeyime bahane buluyor yaptığım yemeğe evimin temizliğine giydiğim kıyafete. Resmen kararsız kaldım ya. yarın tekrar arayıp ikna etmeye çalışacağım :47:

bencede benim bir arkadaşımda aynen böyleydi babasına söyledik ve gitti eşini bıçakladı bu sebepten 6 ay ancak evli kalabildiler neyse ki kız kurtuldu şimdi iyi ki boşanmışım diyor

ne diyeyim ki aptallık benim arkadaşımda birazda nişanlıyken bile dünya sorun çıkarıp sırf eni görünür diye kıza kadın çorabı giydirmeyen bir manyaktı! nasıl evlendin bununla yavrum off offf:47:

bence sen hiç karışma .. sen kötü olursun ..tecrübeyle sabittir .... ben ettim sen etme ... sonra yuvamı yıkıyorsun beni kıskanıyorsuna gelirse şaşırma hiç ... bırak ne yaparlarsa yapsınlar ...

benim arkadaşımda aynı kocasıda aynıydı kaç defa söyledik evlenme bu adam sana olmaz diye boşandı şimdi ama eşi hemen arkasından tekrar evlendi böyle insanlar var hayatta malesef ki :

kızlar şu an resmen sinirden deli olacağım! Hem akrabam hem en yakın arkadaşım var güzel,hamarat bi kız. Lise 2den beri görüştüğü biri vardı çocuk bildiğin geri kafalı ciddi anlamda geri kafalı bunun okumasına izin vermedi benim aptal arkadaşımda okumadı çocuğu bekledi. çocuk gemi inşa mühendisi oldu evlendiler. sözde o çok dindar çok efendi adam 6 ay işsiz yattı milyar maaşı geri tepti neymiş o iyi ünv. okumuş yetmezmiş o para. arkadaşım ona da sabretti. kızı ailesine hasret etti. az önde konuştum 1 hafta önce kaynanası oğlunu doldurmuş salmış kızın üstüne. inanın ki kızın ağzı var dili yok öyle kavgacı değildir. o hayvan kocası gelmiş kucağındaki bebeğe aldırmadan kızın ağzını yüzünü dağıtmış. bebek korkmmuş her gece çığlıkla uyanıyor diyor.üstelik pislik hiç bişe olmamış gibi de o tertemiz kızın her işine bahane buluyoormuş!!! çıldırmak üzereyim. sizce ailesine söylesem mi haberleri yokmuş çünkü.

kocası akıl fukarasımıymış da kaynanası salıyor üstüne?!

daha ne bekliyo ailesine söylemek için,kendisine acımıyorsa o zavallı bebeğine acısın ve onu o baba müsvettesiyle büyütmesin.

hep derim,bir kere yapan devamını da getirir,hele de karşıdaki kadın sessiz kalıp kaderine razı olursa.

nolur şiddet karşısında kocamdır susayım demeyin,adamları aklamaya çalışmayın.

kocası akıl fukarasımıymış da kaynanası salıyor üstüne?!

daha ne bekliyo ailesine söylemek için,kendisine acımıyorsa o zavallı bebeğine acısın ve onu o baba müsvettesiyle büyütmesin.

hep derim,bir kere yapan devamını da getirir,hele de karşıdaki kadın sessiz kalıp kaderine razı olursa.

nolur şiddet karşısında kocamdır susayım demeyin,adamları aklamaya çalışmayın.

kendisi de diyor zaten pişmanım ama ailesinin tepkisinden çekiniyor.bide evlenirken biraz ailesini karşısına aldı gibi ondan

kendisi de diyor zaten pişmanım ama ailesinin tepkisinden çekiniyor.bide evlenirken biraz ailesini karşısına aldı gibi ondan

son pişmanlık fayda etmez,daha çok pişman olmamak için sesini çıkarmalı artık.

ailesinin istemediği bir evlilik yapmış sanırım,demek ki büyük sözü dinlemek gerekiyormuş.

ne olursa olsun ezdirmesin kendini.

Kızmayın ama böyleleri hakediyor ya? Mantıkları hiç mi yok? Ayrıca siz karışmayın tek suçlu siz olursunuz başınıza kalır yuva yıkan kadın olarak suçlar sizi.

Konuştum yalvarıyor söyleme kan çıkar diye. Kendi ağzıyla diyor hergün herşeyime bahane buluyor yaptığım yemeğe evimin temizliğine giydiğim kıyafete. Resmen kararsız kaldım ya. yarın tekrar arayıp ikna etmeye çalışacağım :47:

boşver söyleme sen deli olursun o yarın barışır ama kocam sevıyorum der

burada çok örneğini görüyoruz adam neler neler yapıyor sen ufacık birşey söylesen resmen sana saldırıyorlar

onlar barışır sen kötü olursun çok klasik bi laf ama yapcak birşey yok.

arkadaşınıza pes diyorum hala ailesine açıklamadığı için.
sizede asla söylemeyin diyorum ne olursa olsun karıkocalar yarın bir gün birşey olur siz suçlanırsınız..işte bu kötü olur ..
çok düşünseydi bebeğini ve kendini hala susmazdı..
ben şaşırıyorum böylelerine..
o yaratığada erkek demiyorum ..
erkeğin eli karısının başını okşamak için iner böyle adilik olmaz :19:

üzüldüm açıkcası :17:bence siizn söylemeniz dogru olmaz....o kadar sene bekle ve dayak yeee...dolduraşa gelen erkeklerden nefret ediyorummm hele o dolduran kişi kaynanayı ne yapmalı:47:

Bekarlık sultanlıktır lafını boşuna dememişler...

açıkçası ben o lafı çok saçma buluyorum canım ..
ne evliler var kocaları sultan gibi bakıyor onlara ..
ne bekarlar var aileden neler çekiyorlar..bekarlar daha rahat gibi bi önyargıya varamayız burada :20:
evlilik birazda şans,, umarım herkesi mutlu evlilik bekliyordur :34:

nacizane yorumum :)

üzüldüm açıkcası :17:bence siizn söylemeniz dogru olmaz....o kadar sene bekle ve dayak yeee...dolduraşa gelen erkeklerden nefret ediyorummm hele o dolduran kişi kaynanayı ne yapmalı:47:

kaynar kazanda yakmalı geberene kadar bu konularda çok acımasızım çünkü benim teyzeme kaynanası kan kusturdu .. nefret eder oldum kaynanalardan .. ana kuzusu erkek mi hiç çekilmez :50:
bir gün kayınvalide olursam ogluma ve gelinime asla karışmam .. istediklerini yapabilirler ..
bir gün gelinim olursa çok şanslı olacak :34:

Back
X