7 yıl bekle evlen ve dayak ye !

açıkçası ben o lafı çok saçma buluyorum canım ..
ne evliler var kocaları sultan gibi bakıyor onlara ..
ne bekarlar var aileden neler çekiyorlar..bekarlar daha rahat gibi bi önyargıya varamayız burada :20:
evlilik birazda şans,, umarım herkesi mutlu evlilik bekliyordur :34:

nacizane yorumum :)

sana katılıyorum bekarım ama mutlu değilim rahat değilim bekarlık sultanlıktır gibi cümleler sadece kurgu gerçek değil....

açıkçası ben o lafı çok saçma buluyorum canım ..
ne evliler var kocaları sultan gibi bakıyor onlara ..
ne bekarlar var aileden neler çekiyorlar..bekarlar daha rahat gibi bi önyargıya varamayız burada :20:
evlilik birazda şans,, umarım herkesi mutlu evlilik bekliyordur :34:

nacizane yorumum :)

Tabi canım her evlilik aynı değil ama bu yorumları okuyunca da hakikaten bekarlık sultanlıktır diyorum...ailemin bana yaşattığı yaşantıyı bana hiçbir erkek yaşatamaz buna eminim ...

sana katılıyorum bekarım ama mutlu değilim rahat değilim bekarlık sultanlıktır gibi cümleler sadece kurgu gerçek değil....

aynen öyle tatlım ben genelde çevremde onu evlenemeyenlerin ağzından duyuyorum ve çok saçma buluyorum ...
herşeyin kendine göre güzelliği var bekarlığında evliliğinde ..

Tabi canım her evlilik aynı değil ama bu yorumları okuyunca da hakikaten bekarlık sultanlıktır diyorum...ailemin bana yaşattığı yaşantıyı bana hiçbir erkek yaşatamaz buna eminim ...

Evet canım anladım seni ben aslında insan bekarken şöyle konuları okuyunca üzülüyor halinde şükrediyor sanırım ..
İşte bu senin için öyle,, bekar vardır ailesinden neler çekmiştir ama evlenince çok mutludur..
bu değişir ..

istisnalar durumu.. neyse güzel bi evliliklerimiz olur inşallah :16:

Evet canım anladım seni ben aslında insan bekarken şöyle konuları okuyunca üzülüyor halinde şükrediyor sanırım ..
İşte bu senin için öyle,, bekar vardır ailesinden neler çekmiştir ama evlenince çok mutludur..
bu değişir ..

istisnalar durumu.. neyse güzel bi evliliklerimiz olur inşallah :16:

inşallah canım bütün kızlar iyi bir evlilik yapmak ister ama evlilik böyleyse uzak olsun böyle evlilikler hiç evlenmem daha iyi...iyi bir evliliği ise herkes ister zaten bu da dediğin gibi şans ...

inşallah canım bütün kızlar iyi bir evlilik yapmak ister ama evlilik böyleyse uzak olsun böyle evlilikler hiç evlenmem daha iyi...iyi bir evliliği ise herkes ister zaten bu da dediğin gibi şans ...

tabi canım böyle bi evlilik olacağına insan bekar ve mutlu kalsın..aciz yaratıklardan dayak yiyeceğine ..

Valla kızlar burda azeri_gelini var o da çok yakın arkadaşımdır ilk eşi ile boşandı ama ikinci eşi resmen kıza el bebek gül bebek bakıyor. kocası koca olacak ki baksın kadına... arkdaşımla yarın konuşup ailesine söylemesini diyeceğim. o pisliği de Allaha havale ediyorumm

arkadaşım emin ol karışmaman en hayırlısı benimde kayınvalidemle sorunlarım oldu tabiki eşimle biz çok sorunlar yaşadık ama ailemle paylaştım babam doğru yolu bulmamız için yardım etti kızması gerekiyorsa kızdı ama haberleri vardı herşeyden ben şiddet görmedim ama kavga etmekten psikolojim bozulmuştu fakat ailem hep destekti öle kan falanda çıkmadı aksine eşim ailemin haberi olmasın die çok ileri gidemezdi eğer bu kız arkadaşın mantıklı davranıp olayı çözmek isterse ailesiyle zaten konuşurdu yani açıkçası aramaması ve sana anlatması bana saçma geliiyor arkadaşısın tabi anlatsın ama ailesine anlatmayıpta seni üzmesi çok saçma böyle devam ederse kocası daha çok üstüne gider

Valla kızlar burda azeri_gelini var o da çok yakın arkadaşımdır ilk eşi ile boşandı ama ikinci eşi resmen kıza el bebek gül bebek bakıyor. kocası koca olacak ki baksın kadına... arkdaşımla yarın konuşup ailesine söylemesini diyeceğim. o pisliği de Allaha havale ediyorumm

Vallahi şans işi bu.Allah herkese nasip etsin.:31::31::31::31:

kendisi de diyor zaten pişmanım ama ailesinin tepkisinden çekiniyor.bide evlenirken biraz ailesini karşısına aldı gibi ondan

Ben de bu mantığı anlamıyorum arkadaş elin sünepe beyinli adamlarının kahrını çekeceğime giderim anamın babamın lafını çekerim daha iyi değil mi. Çocuğumun önünde ağzımın burnumun darmadağın olmasından daha iyi gelmiyor mu kulağa ana baba dırdırı.

kaynar kazanda yakmalı geberene kadar bu konularda çok acımasızım çünkü benim teyzeme kaynanası kan kusturdu .. nefret eder oldum kaynanalardan .. ana kuzusu erkek mi hiç çekilmez :50:
bir gün kayınvalide olursam ogluma ve gelinime asla karışmam .. istediklerini yapabilirler ..
bir gün gelinim olursa çok şanslı olacak :34:

çok şükür kaynanamdan çekmedim çok severim annemi :38: ama etraftan duyuyoruz kaynana vakalarını..oğullarını paylaşamıyorlar kıskanç kaynanalar:9::9:

kızlar şu an resmen sinirden deli olacağım! Hem akrabam hem en yakın arkadaşım var güzel,hamarat bi kız. Lise 2den beri görüştüğü biri vardı çocuk bildiğin geri kafalı ciddi anlamda geri kafalı bunun okumasına izin vermedi benim aptal arkadaşımda okumadı çocuğu bekledi. çocuk gemi inşa mühendisi oldu evlendiler. sözde o çok dindar çok efendi adam 6 ay işsiz yattı milyar maaşı geri tepti neymiş o iyi ünv. okumuş yetmezmiş o para. arkadaşım ona da sabretti. kızı ailesine hasret etti. az önde konuştum 1 hafta önce kaynanası oğlunu doldurmuş salmış kızın üstüne. inanın ki kızın ağzı var dili yok öyle kavgacı değildir. o hayvan kocası gelmiş kucağındaki bebeğe aldırmadan kızın ağzını yüzünü dağıtmış. bebek korkmmuş her gece çığlıkla uyanıyor diyor.üstelik pislik hiç bişe olmamış gibi de o tertemiz kızın her işine bahane buluyoormuş!!! çıldırmak üzereyim. sizce ailesine söylesem mi haberleri yokmuş çünkü.

Sizin söylemeniz hiçte doğru olmayabilir.
Arkadaşınızı zor duruma sokup eşini üzerine salabilirsiniz bunu yaparken.
Arkadaşınızla konuşup onu ikna edin.

O konuşsun ailesiyle siz değil.

vallahi anlamıyorum böyle bayanalrı bir arkadaşımda var gayet kültürlü,okumuş,ailesi her zaman arkasında destek ama kocasından yemediği hakaret dayak yok , neden katlanıyorsun diyorum ailende ağzına bakıyor alın beni desen o adama yüzünü göstermezler mecbur değilsin diyorum seviyorum diyor ve düzeleceğine dair umudu var , İnşallah düzelir...

Arkadaşını ikna etmelisin ailesine konuyu açmasına...
Senin konuşman daha kötü olabilir.

Açsın boşanma davası bassın tekmeyi.:19:
Bebek de etkilenmiş yavrum kıyamam..:26:
Böyle insanımsılardan nefret ediyorum :47:

Okumuş cahillerden işte :22:
Yarın öbür gün çocuğu da döver o karaktersiz :20:

Hiç mi anlamamış arkadaşın çocuk yapmış bu heriften...
Gençliğine yazık etmiş yazık :26:

ben evlilğimin 5. günü dayak yemeye başladım 7 yıl evli kaldım en sonunda dayanamadım boşandım ama o dayak yediğim sürece medet umardım biri beni kurtarsa diye çünkü çekiniyodum böyle bişeyi aileme söylemeye çok sevdim severek evlendim kendim istedim bununda etkisi olmuştu yüzüm tutmuyodu aileme demeye bence bir çıtlat sevapda edersin...

ben evlilğimin 5. günü dayak yemeye başladım 7 yıl evli kaldım en sonunda dayanamadım boşandım ama o dayak yediğim sürece medet umardım biri beni kurtarsa diye çünkü çekiniyodum böyle bişeyi aileme söylemeye çok sevdim severek evlendim kendim istedim bununda etkisi olmuştu yüzüm tutmuyodu aileme demeye bence bir çıtlat sevapda edersin...

5.günü mü :53:
Elleri kırılasıca !!!:22:
7sene iyi katlanmışsın canım :26:
Nihayetinde boşanmış ya ona şükür :13:

Çok geçmiş olsun. Şiddet kanayan yaramız çok iyi yapmışsınız:43:

allah yardımcısı olsun yaaa:5: insan ne umutlarla ne zorluklarla evlenıyor. ama karşına neler çıkıyo. bence arkadasın ailesinin hışmından ve zarar gelmesınden korkuyo ailesine sanırım... senın söylemen ne kadar doğru bilmiyorum aama sadece ailesine bu aralar pek iyi görmediğini bişey paylaşmadıgını siz de farkettınızmı falan dıyebilrsin en azından kzıyla bı şekilde iletişime geçerler. ayrıca arkadasına ben söyleyecegım falan deme sana da anlatamaz bellı bı sure sonra yardımcı olacagın varsada olamazsın. allah herşeyın hayırlısını versın yaa çok uzuldum ınş herşey yoluna gırer...

kızlar şu an resmen sinirden deli olacağım! Hem akrabam hem en yakın arkadaşım var güzel,hamarat bi kız. Lise 2den beri görüştüğü biri vardı çocuk bildiğin geri kafalı ciddi anlamda geri kafalı bunun okumasına izin vermedi benim aptal arkadaşımda okumadı çocuğu bekledi. çocuk gemi inşa mühendisi oldu evlendiler. sözde o çok dindar çok efendi adam 6 ay işsiz yattı milyar maaşı geri tepti neymiş o iyi ünv. okumuş yetmezmiş o para. arkadaşım ona da sabretti. kızı ailesine hasret etti. az önde konuştum 1 hafta önce kaynanası oğlunu doldurmuş salmış kızın üstüne. inanın ki kızın ağzı var dili yok öyle kavgacı değildir. o hayvan kocası gelmiş kucağındaki bebeğe aldırmadan kızın ağzını yüzünü dağıtmış. bebek korkmmuş her gece çığlıkla uyanıyor diyor.üstelik pislik hiç bişe olmamış gibi de o tertemiz kızın her işine bahane buluyoormuş!!! çıldırmak üzereyim. sizce ailesine söylesem mi haberleri yokmuş çünkü.
Allah cezasını versin böyle insanların. Bence ailesine söylemelisin.Arada kötü bile olsan vicdanın rahat eder.

Back
X