7 yil süren işkence evlilik ve sonrasinda tanıdığım adam

Marit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
478
40
118
Muş
Arkadaşlar merhaba, universite tanıştığım adamla 3 yıllık sevgililik sonunda evlenmiştim cocuk dogana kadar herşey cok iyi gibiydi ama sonra ortaya cok değişik seyler cikti 7 yil boyunca hem ailesinden hemde ondan cok cektim sevgi saygi hersey bitmişti birde ateist olmuştu son 3 yıldır ogluma dini tek birşey soylesem kavga ediyirdu , bosanma surecimiz cok hizli oldu tek.celsede bosandim ailemin yanina geldim . Babam emekli olunca kendi memleketine dönmüştü burasida cok küçük bir şehir bir türlü alışamadım bütün omrunu istanbulda geçiren biri olarak.
Bosanma sonrasıda kendimi ovmek.icin demiyorum ama cok bakimli ve guzel bir kadinim disardan bosanir bosanmaz ususmeye basladi sinekler eski arkadaslar, arabalardan bir pislik evli üstelik telimi değiştim bütün sosyal medya hesaplarimi kapattim kimseyle muhattap olmamak icin , sonra surucu kursu hocaligi eğitimine katildim sertifikami aldim , egitimi veren hocanin kendi kursu vardi adam.kurs bitiminde bana öğretmenlik etti ne sevindim is buldum diye ama Adamin amaci başkaymış megerse namusuma goz dikmis asagilik adam gece 1 de bana mesaj atinca direk engelledim o.ay ise girecem diye cok mastafta etmistim iyice erkeklerden tiksinip kendimi eve kapattim. Surekli dua ettim rabbim sen karsima beni gercekten sevecek , allah korkusu olan merhameti olan birini cikar diye , sanki dualarım kabul olmuşçasına biri cikti kendisi ogretmendi , hic evlenmemis benden uzak.dursun diye neler neler ettim ama o benimle direk evlenip ogluma babalik etmek istedi simdi sorun su aramizda 9 yas var ben ondan 9 yas buyugum yanyana gelince gercekten su anda yas farkimiz belli olmuyor o baya kilolo , cok seviyorum oda cok seviyor yeminler ediyor asla ama asla swni birakmiyicam seni bu dunyada kimseye degismem diye sizce gercekten arada bu kadar buyuk yas farki varken mutlu olabilir miyiz

Erkeklerin küçük olması çoğu zaman sorun oluyor açıkçası. Ama belli de olmaz pınar Altuğ-yagmur atacan çifti yıllardır birlikte.. ama yaşı gerçekten küçük.. çevremde tanıdığım o yaş dilimindeki erkekleri düşününce hele... Çok fazla toy

Erkekte biraz yaş gerekiyor
Cevabim aynı olmaz.
Bunların beyni zaten zor gelişiyor
26 yasinda çocuktur daha ...
Haha katılıyorum. Erkeğe yaş gerekiyor... 20 li yaşlarda genelde akılları fikirleri başka şeylerde oluyor.. 30 dan sonra insan oluyorlar

Simdi bende onceden oyle dusunuyordum ama , bu cok olgun benden daha olgun ben daha cocuksuyum, babasi kucukken bunlarq cok cektirmis kucuk yasta calismis.tek.basina okuyp ogretmen olmus ailesinden 1 kurus bile almamis birde allah korkusu olan biri baya olgun resmimizi isteyenler ozelden gonderebilirim nasil gorundugumuze dair

Bence bu iş olmaz...

Yaş farkı ciddi...

Çocuk çok genç, yaptığı şeyin sonucunu hesaplayabilecek olgunlukta değildir...

Çevre baskısı kesin olur...

En kötü ihtimal ki hiç düşünmek istemiyorum, faydalanmaya çalışıyor olabilir...

Bence bu iş olmaz...

Yaş farkı ciddi...

Çocuk çok genç, yaptığı şeyin sonucunu hesaplayabilecek olgunlukta değildir...

Çevre baskısı kesin olur...

En kötü ihtimal ki hiç düşünmek istemiyorum, faydalanmaya çalışıyor olabilir...
Ben bunu anlayacak.olgunluktayim bosanali 1 yil oldu bir yil icinde ne köpekler bana asildi yuz bile vermedim sirf bana kimse o gozle bakmasin diye butun sosyal.medya hesaplarımi sildim , ama o baska bana bakislari bile askla asla yalan soylemez ben kendimi.kullandiricak biri hic degilim oda oyle biri degil

Ben bunu anlayacak.olgunluktayim bosanali 1 yil oldu bir yil icinde ne köpekler bana asildi yuz bile vermedim sirf bana kimse o gozle bakmasin diye butun sosyal.medya hesaplarımi sildim , ama o baska bana bakislari bile askla asla yalan soylemez ben kendimi.kullandiricak biri hic degilim oda oyle biri degil

Kötüdür demedim zaten illa ki iyi biridir anlattığınız gibiyse gerçekten. Ama bu diğer ihtimallerin olmayacağı anlamına gelmiyor değil mi?

Burada bir üye vardı sizinkine benzer bir durumda. O devam etmişti ilişkiye evlenmişlerdi filan. Ama yaş farkları sizinki kadar açık değildi.

Eğer gerçekten güveniyorsanız, deneyin şansınızı. Neden olmasın?

Sadece kendinizi daha şimdiden kaptırmış gibisiniz. Onu biraz frenlerseniz süreç sağlıklı ilerleyebilir sanırım.

Evet cok asik oldum cok seviyorum hayatimda bu kadar sevilmedim insanlara olan butun guvenimi yitirmiştim birdaha asla.evlenmem sevmem diyordum oyle bir girdiki yeminleeri sozleri.hayalleri benide ortak etti
Ailesi bilmiyor yas farkini bende annemlere 6 dedim ona bile laf izin vermiyorlar , o diyorki peygamber efendimiz benim orenegimdir kimse karisamaz

Simdi bende onceden oyle dusunuyordum ama , bu cok olgun benden daha olgun ben daha cocuksuyum, babasi kucukken bunlarq cok cektirmis kucuk yasta calismis.tek.basina okuyp ogretmen olmus ailesinden 1 kurus bile almamis birde allah korkusu olan biri baya olgun resmimizi isteyenler ozelden gonderebilirim nasil gorundugumuze dair
Ah ah :) keşke her küçük yaşta çalışan, kendi parasını kazanan gerçekten olgun olsa.. kadınlar daha erken yaşlanıyor maalesef. Şu an 30 larda herşey güzel. Ama bunun ilerisi de var. Her açıdan düşünün

Biz cok iyi anlasiyoruz annesine bosandigimi.soyledi ama.yas farkini soylemedi ne bilim benim ailemde cok karsi ama.cok seviyorum , yasadigim sehirde dedikoducu tek basima sokaga bile cikamiyorum dogru düzgün
Ah şu çevresel faktörler yokmu ya sinir ediyor adami benim bir tanıdığım kuzenimin arkadasi kadin 35 civari senle oglan 26 aynidi kadinin 3 çocuğu vardi evlendiler bukisilen magzacidi çok sevdi birakmadi kadini ondanda çocukları oldu hem kendi cocugu hemler kadinin buyuttu oglan mutlular da.

Ah şu çevresel faktörler yokmu ya sinir ediyor adami benim bir tanıdığım kuzenimin arkadasi kadin 35 civari senle oglan 26 aynidi kadinin 3 çocuğu vardi evlendiler bukisilen magzacidi çok sevdi birakmadi kadini ondanda çocukları oldu hem kendi cocugu hemler kadinin buyuttu oglan mutlular da.
Ciddi misimiz 🥰🥰🥰🥰 cok sevindim.boyle guzel bir ornek gormek

Insallah derim bole bir mutluluk bimde bir çıkar bazen gercekten ciddi bir yola girince işler değişiyor zamanlar o yas ole bir skinti oluyorki inşallah olmaz.

Insallah derim bole bir mutluluk bimde bir çıkar bazen gercekten ciddi bir yola girince işler değişiyor zamanlar o yas ole bir skinti oluyorki inşallah olmaz.
Simdi ben genetik olarak cok sanli biriyim yasimi hic gpstermiyorum hatta nazar etmesinlee.diye daha kucuk diyorum , bir daha asla cocuk dogurmam diyordum e dogal olarak o.cocuk istiyor hemde 2 tane simdilik beni tek.korkutan cocuk dogurmak 🤣yeni meme kucultme ameliyati oldum bir daha buyucekler diye odum patliyor

Back
X