7 yil süren işkence evlilik ve sonrasinda tanıdığım adam

Kolojenler cildi terkedince o kilolu adam kendi yağlarına bakmaz sana yaşlılığınla ilgili laf eder,gücümr gider 25, 27 bu yaşta bir insan 9 yaşındaki bir bireye asla baba olamaz olgunluğu bir kenara alalım. Onu evlat gibi görebilecek duyguya sahip olamaz en fazla kardeşi gibi görür o da didişir sürekli diye düşünüyorum

Simdi ben genetik olarak cok sanli biriyim yasimi hic gpstermiyorum hatta nazar etmesinlee.diye daha kucuk diyorum , bir daha asla cocuk dogurmam diyordum e dogal olarak o.cocuk istiyor hemde 2 tane simdilik beni tek.korkutan cocuk dogurmak 🤣yeni meme kucultme ameliyati oldum bir daha buyucekler diye odum patliyor
:KK59: Sizin yasınız 35 olduguna bende inanamadım :KK23::KK23::KK23:

Olmaz. Evlenmeden erkekler cok atıp tutar. Çocugunuz sizinle kalacaksa genç bir erkek sorumluluk almak istemeye bilir. Sizinle başbaşa vakit geçirmek isteyebilir. Bu işler evlenince degişiyor malesef. Yaş farkını hiç katmıyorum bile.

Simdi bende onceden oyle dusunuyordum ama , bu cok olgun benden daha olgun ben daha cocuksuyum, babasi kucukken bunlarq cok cektirmis kucuk yasta calismis.tek.basina okuyp ogretmen olmus ailesinden 1 kurus bile almamis birde allah korkusu olan biri baya olgun resmimizi isteyenler ozelden gonderebilirim nasil gorundugumuze dair
Öyle biriyse olabilir. Neden olmasın
Hem aşık olan adam pek yaşa başa bakmaz
Fakat ilerde sen çökersin, yanında yaşlı durursun bunu da göze al. O genç kalır.. Onun en güzel dönemlerinde 30lu yaşlarında sen 40larda olacaksın.
Emin ol fark o zaman belli olacak..

bende uyumunuzu merak ettim.akışına bırakın hayırlısını dileyin ne olursa olsun kendi seçimlerinizin sonucunu yaşayacaksınız. her şey ikiniz içinde iyi olur umarım.

Ileride ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz.hem sizden çok küçük hem onun ilk evliliği olacak,hem sizin çocuğunuz var.simdi ona hayat belki tozpembe görünüyor olabilir yaş itibariyle bazı şeyleri idrak edemeyebilir normal zaten.ama iş ciddiye binince en başta aileler çok sıkıntı yaratır.hem siz bir annesiyiz ve ikinci evliliginiz olacak o yüzden yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekir.evet çok aşık olabilirsiniz o da aynı şekilde ama sonrası için pek parlak bir tablo gibi durmuyor yine de hakkınızda hayırlısı olsun.

Zaman verin. Olup olmayacagina oyle karar verirsiniz. Bence hic belli olmaz. Tencere kapak dedigimiz ciftler bile ayrilabiliyor. Onemli olan kafalarij uyusmasi. Dis gorunus olarak nasil gorundugunuzu tahmin edemiyorum. 25 yasinda cocuk gibi duran erkek de var, olgun duran da.

O 26 siz 35 ayrıca bir evladınız var 26 yaş bir erkekte çocuk yaşıdır, er geç oğlunuzdan sıkılıcak kendi oğlu değil sorumluluklarda sıkıcak onu ve oğlunuzun bir babası var herzaman muhatap olmak durumundasınız o kaldırabilecek mıi, çok erken herşey için ve mantıksız bence, sizden maddi olarak faydalanmakta istiyor olabilir ayrıca çocuk istemicekmi bu çocuk ilerde ??

bu durumun kötü örnekleri de iyi örnekleri de etrafımda çok. kadının 8 yaş büyük olduğu ama senelerdir gıpte edilecek bir evlilik sürdürdüklerini de gördüm. adam kadının gözünün içine bakar. ayrıca yaşınızı göstermiyormuşsunuz. artık dolgular botokslar ışıltılar yok örümcek ağları yok cilt gerdirmeleri her yerde ve düşünülen kadar pahalı işlemler de değil ki meme küçültme operasyonu yaptırdıysanız maddi olarak da kötü durumda değilsiniz gibi. çocuğunuza babalık yapamaz belki ama iyi bir abilik yapabilir.

diğer yandan bu durumun kötü sonuçlandığı örnekler de ne yazık ki çok :(

kısacası şansınız varsa iyi olur ve gerçekten tanıdığınıza eminseniz yaşamadan bilemezsiniz diyebilirim.

Fotonuzu özelden atın bir bakalım adam gerçekten sizin olduğu gibi kabul ediyorsa sıkıntı şimdlik olmaz biraz daha zaman verin adam sadece duygularıyla hareket ediyorsa zamanla duygularda azalma olabilir o yüzden mantıkta kabul ediyorsa neden olmasın

Olmaz.Neden bu riske giriceksiniz hem? Deli divane aşıksınızda ondan mı? Yoksa bu adam sizin için uygun bulunmuş bir kurtuluş adayımı? Kilolu ise zayıflamayacak diye bişey yok.Zayıflayınca gidip çıtır kızlara bakmaya başlayabilir mesela..Hem babalık öyle söylemekle olacak birşey değil.İlk kavganızda başınıza inecek bu yaş farkı ve çocuğunuz.

Neden herkes iyi örnekler vermiş? Anlamadım. Ama iyi örnekten daha fazla kötü örnek var.

Ben de, erkek arkadaşımdan 3 yaş büyüğüm bazen bunu hissediyorum kaldı ki o da çok olgun birisi. 35 yaşında bir kadının hissetmeyeceğini düşünmem.

Ayrıca bu yaşta erkekler daha fazla duygusal ve cinsel çekime-beğeniye- daha çabuk kendini kaptırıyor.

Aradaki yaş farkının çok büyük olduğunu düşünüyorum. Siz 45 yaşınıza geldiğinizde o daha 35 yaşında olacak... Gözü şu an hiçbir şey görmüyor ama ya ileride?

ben de erkekte biraz yaş lazım deyip, kendimden 7 yaş buyuk olan birisiyle evlendim. Çocuksu hareketlerinden bıkmıştım, boşandım. benden 3,5 yaş küçük,hiç evlenmemiş birisiyle tanıştım sonra, benden çok daha olgun, evliyim şu anda, evliliğmz onun olgunluğuyla kolaylaşıyor. Hayatta sınanmış insanlardan korkmayın, yaşı küçük sa da, sizden olgun olabilir. yaşadıklarımız olgunlaştırır bizi. Ama yine de 9 yaş biraz daha farklı, iyi tanımaya bakın.

Benım kuzenım kız 34 yasında, 25 yasında bir erkekle evlendi. Şimdi ikizlere hamile. Neden olmasın bence olur. Karşınızdaki kişiye de bağlı bu ve tabi ailesine de

Arkadaşlar merhaba, universite tanıştığım adamla 3 yıllık sevgililik sonunda evlenmiştim cocuk dogana kadar herşey cok iyi gibiydi ama sonra ortaya cok değişik seyler cikti 7 yil boyunca hem ailesinden hemde ondan cok cektim sevgi saygi hersey bitmişti birde ateist olmuştu son 3 yıldır ogluma dini tek birşey soylesem kavga ediyirdu , bosanma surecimiz cok hizli oldu tek.celsede bosandim ailemin yanina geldim . Babam emekli olunca kendi memleketine dönmüştü burasida cok küçük bir şehir bir türlü alışamadım bütün omrunu istanbulda geçiren biri olarak.
Bosanma sonrasıda kendimi ovmek.icin demiyorum ama cok bakimli ve guzel bir kadinim disardan bosanir bosanmaz ususmeye basladi sinekler eski arkadaslar, arabalardan bir pislik evli üstelik telimi değiştim bütün sosyal medya hesaplarimi kapattim kimseyle muhattap olmamak icin , sonra surucu kursu hocaligi eğitimine katildim sertifikami aldim , egitimi veren hocanin kendi kursu vardi adam.kurs bitiminde bana öğretmenlik etti ne sevindim is buldum diye ama Adamin amaci başkaymış megerse namusuma goz dikmis asagilik adam gece 1 de bana mesaj atinca direk engelledim o.ay ise girecem diye cok mastafta etmistim iyice erkeklerden tiksinip kendimi eve kapattim. Surekli dua ettim rabbim sen karsima beni gercekten sevecek , allah korkusu olan merhameti olan birini cikar diye , sanki dualarım kabul olmuşçasına biri cikti kendisi ogretmendi , hic evlenmemis benden uzak.dursun diye neler neler ettim ama o benimle direk evlenip ogluma babalik etmek istedi simdi sorun su aramizda 9 yas var ben ondan 9 yas buyugum yanyana gelince gercekten su anda yas farkimiz belli olmuyor o baya kilolo , cok seviyorum oda cok seviyor yeminler ediyor asla ama asla swni birakmiyicam seni bu dunyada kimseye degismem diye sizce gercekten arada bu kadar buyuk yas farki varken mutlu olabilir miyiz

benim çok yeni daha ama şükürler olsun mutluyum.. 1 yıl olacak evleneli.. hem de benden 13 yaş küçük kendisi.
1,5 yıl içinde tanıştık ve evlendik.
10 yaş büyük 5 yaş küçük fark etmiyor.. o çatı altına girmeden kimse kimseyi tanıyamıyor maalesef.. bu şu an seni seven isteyen adam için geçerli bir durum değil... kim hayatına girse bu riskin var.. bilemezsin aynı çatı atında yaşamadığın sürece bilemezsin kimin ne olduğunu. ayrıca şunu da belirtmek isterim ki.. her evlilikte sorunlar oluyor kavgalar tartışmalar küslükler.. önemli olan aşılmaz sorunlar çıkmasın karşımıza.. gerisi bir şekilde tatlıya bağlanabiliyor:) iç sesine kulak ver.. artıları eksileri topla.. hangisi ağır basıyorsa kararını bu yönde ver.. benim eşim 13 yaş küçük benden ben de onun yanında küçük duruyorum kendisi iri yarı kimse anlamıyor. ki ben neler görüyorum adamla kadının yaşı bir, hatta kadın kaç yaş küçük adamdan ama annesi gibi duran birbirine ne kadar zıt görüntüsü olan çiftler gördüm.. çok şükür bende böyle bir durum yok.. sen de de yokmuş.. gönüller anlaşırsa yaşın bir önemi yok bence..

Arkadaşlar merhaba, universite tanıştığım adamla 3 yıllık sevgililik sonunda evlenmiştim cocuk dogana kadar herşey cok iyi gibiydi ama sonra ortaya cok değişik seyler cikti 7 yil boyunca hem ailesinden hemde ondan cok cektim sevgi saygi hersey bitmişti birde ateist olmuştu son 3 yıldır ogluma dini tek birşey soylesem kavga ediyirdu , bosanma surecimiz cok hizli oldu tek.celsede bosandim ailemin yanina geldim . Babam emekli olunca kendi memleketine dönmüştü burasida cok küçük bir şehir bir türlü alışamadım bütün omrunu istanbulda geçiren biri olarak.
Bosanma sonrasıda kendimi ovmek.icin demiyorum ama cok bakimli ve guzel bir kadinim disardan bosanir bosanmaz ususmeye basladi sinekler eski arkadaslar, arabalardan bir pislik evli üstelik telimi değiştim bütün sosyal medya hesaplarimi kapattim kimseyle muhattap olmamak icin , sonra surucu kursu hocaligi eğitimine katildim sertifikami aldim , egitimi veren hocanin kendi kursu vardi adam.kurs bitiminde bana öğretmenlik etti ne sevindim is buldum diye ama Adamin amaci başkaymış megerse namusuma goz dikmis asagilik adam gece 1 de bana mesaj atinca direk engelledim o.ay ise girecem diye cok mastafta etmistim iyice erkeklerden tiksinip kendimi eve kapattim. Surekli dua ettim rabbim sen karsima beni gercekten sevecek , allah korkusu olan merhameti olan birini cikar diye , sanki dualarım kabul olmuşçasına biri cikti kendisi ogretmendi , hic evlenmemis benden uzak.dursun diye neler neler ettim ama o benimle direk evlenip ogluma babalik etmek istedi simdi sorun su aramizda 9 yas var ben ondan 9 yas buyugum yanyana gelince gercekten su anda yas farkimiz belli olmuyor o baya kilolo , cok seviyorum oda cok seviyor yeminler ediyor asla ama asla swni birakmiyicam seni bu dunyada kimseye degismem diye sizce gercekten arada bu kadar buyuk yas farki varken mutlu olabilir miyiz
ilerde yaş farkı çok bariz belli oluyor, ayrıca ne çabuk sevdiniz bu kadar..

Simdi bende onceden oyle dusunuyordum ama , bu cok olgun benden daha olgun ben daha cocuksuyum, babasi kucukken bunlarq cok cektirmis kucuk yasta calismis.tek.basina okuyp ogretmen olmus ailesinden 1 kurus bile almamis birde allah korkusu olan biri baya olgun resmimizi isteyenler ozelden gonderebilirim nasil gorundugumuze dair

Ben çok merak ettim

Back
X