- 5 Mayıs 2013
- 33.851
- 41.333
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bosanmis biri ile olmak istemiyorum erkeklere güvenmiyorum adam.olsa karisinin cougunun basinda dururdu diye dusunuyorum, ya esi olmuş yada hic evlenmemis tercihimdir
9 yas çok fazla ayrıca evlenmemiş biri çocugu uz var ben olumsuz bakıyorumArkadaşlar merhaba, universite tanıştığım adamla 3 yıllık sevgililik sonunda evlenmiştim cocuk dogana kadar herşey cok iyi gibiydi ama sonra ortaya cok değişik seyler cikti 7 yil boyunca hem ailesinden hemde ondan cok cektim sevgi saygi hersey bitmişti birde ateist olmuştu son 3 yıldır ogluma dini tek birşey soylesem kavga ediyirdu , bosanma surecimiz cok hizli oldu tek.celsede bosandim ailemin yanina geldim . Babam emekli olunca kendi memleketine dönmüştü burasida cok küçük bir şehir bir türlü alışamadım bütün omrunu istanbulda geçiren biri olarak.
Bosanma sonrasıda kendimi ovmek.icin demiyorum ama cok bakimli ve guzel bir kadinim disardan bosanir bosanmaz ususmeye basladi sinekler eski arkadaslar, arabalardan bir pislik evli üstelik telimi değiştim bütün sosyal medya hesaplarimi kapattim kimseyle muhattap olmamak icin , sonra surucu kursu hocaligi eğitimine katildim sertifikami aldim , egitimi veren hocanin kendi kursu vardi adam.kurs bitiminde bana öğretmenlik etti ne sevindim is buldum diye ama Adamin amaci başkaymış megerse namusuma goz dikmis asagilik adam gece 1 de bana mesaj atinca direk engelledim o.ay ise girecem diye cok mastafta etmistim iyice erkeklerden tiksinip kendimi eve kapattim. Surekli dua ettim rabbim sen karsima beni gercekten sevecek , allah korkusu olan merhameti olan birini cikar diye , sanki dualarım kabul olmuşçasına biri cikti kendisi ogretmendi , hic evlenmemis benden uzak.dursun diye neler neler ettim ama o benimle direk evlenip ogluma babalik etmek istedi simdi sorun su aramizda 9 yas var ben ondan 9 yas buyugum yanyana gelince gercekten su anda yas farkimiz belli olmuyor o baya kilolo , cok seviyorum oda cok seviyor yeminler ediyor asla ama asla swni birakmiyicam seni bu dunyada kimseye degismem diye sizce gercekten arada bu kadar buyuk yas farki varken mutlu olabilir miyiz
Butun problem dis gorunus mu sizce? Ne kadar olgun olursa olsun 9 yas cok fazla. Evlenince anlayacaksinizSimdi bende onceden oyle dusunuyordum ama , bu cok olgun benden daha olgun ben daha cocuksuyum, babasi kucukken bunlarq cok cektirmis kucuk yasta calismis.tek.basina okuyp ogretmen olmus ailesinden 1 kurus bile almamis birde allah korkusu olan biri baya olgun resmimizi isteyenler ozelden gonderebilirim nasil gorundugumuze dair