7 yıldır otobüs durağının üzerinde yaşıyor

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.410
7 yıldır otobüs durağının üzerinde yaşıyor

DHA

25 Haziran 2015 PerşembeTürkiye
7-yildir-otobus-duraginin-uzerinde-yasiyor,TB3jZrc4IkOCJRQAcjx_ww.jpg

İstanbul’dan İzmir’e giden bir genç, 7 yıldır Alsancak semtindeki bir otobüs durağının üzerinde yaşıyor.

İstanbul'dan 2008 yılında İzmir'e gelen Doğukan Kaya, Alsancak semtinde, Kültürpark'ın yanındaki Montrö otobüs durağının üzerine yerleşti.

Çok sevdiği İzmir’in sokaklarında yaşamayı tercih ettiğini belirten Kaya, kendisini “Durak Tarzan”ı olarak adlandırılıyor.

7 yıldır durakta yaşadığını dile getiren Kaya, çevredekilerden yardımı ile hayatını sürdürdüğünü söyledi.

7-yildir-otobus-duraginin-uzerinde-yasiyor-3872-dhaphoto2,HNANQrhcgkCj_5fZAf9JyQ.jpg

Durak üstünde kendisini görenlerin şaşırdığını ifade eden Doğukan Kaya, “Kültürpark'a ağaçlardan geçerek, buradaki işçilerinin hortum suyu ile duş ihtiyacımı da giderip, çamaşırlarımı yıkıyorum” diye konuştu.

Kaya, “Benim rahatım burada çok iyi, kimsenin beni rahatsız etmemesi en büyük dileğim” dedi.

ntv.com

Aslında adamın yaşam tarzı belli çok az şeye ihtiyaç olup yaşamak
adamın bağımlılığı az , azla yetiniyor helal olsun

Ya hu sizce mumkun mu? Banyosu tuvaleti nerde? Elbiseleri yiyecekleri nerde, kışın nerde yatiyor? Bari inandirici olsun diye insan oraya elbise cart curt koyardi..
7 yilmis bir de. Peeh. Durak hic 7 yillik duraga da benzemiyor :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ya hu sizce mumkun mu? Banyosu tuvaleti nerde? Elbiseleri yiyecekleri nerde, kışın nerde yatiyor? Bari inandirici olsun diye insan oraya elbise cart curt koyardi..
7 yilmis bir de. Peeh. Durak hic 7 yillik duraga da benzemiyor :KK70::KK70::KK70::KK70:

Böyle arkadaşlarım var zaten elbiseleri yok tuvalet mi ağaç kenarı camiler... Biz alışkanlıklarımız ve rahatımızdan vazgeçemeyiz.

Banyoyu ne yapiyorlar? Cok sacma cidden..
bizim grubumuzda olanlar genelde duş için birini buluyorlar rica ediyorlar. deniz dere göl falan kullanıyorlar hiç biri olmazsa duş almıyorlar.

diyorum ya bize zor... onlar için farklı yaşamak düşünülemez.

İran lı bir arkadaşım vardı Mahdi İran dan yürüyerek Eskişehir e kadar gelmiş her geçtiği şehirde birinde kalmıştı. bizdende yardım istediğinde kabul etmiştik. Parası olmadan geziyordu. :)

bizim grubumuzda olanlar genelde duş için birini buluyorlar rica ediyorlar. deniz dere göl falan kullanıyorlar hiç biri olmazsa duş almıyorlar.

İran lı bir arkadaşım vardı Mahdi İran dan yürüyerek Eskişehir e kadar gelmiş her geçtiği şehirde birinde kalmıştı. bizdende yardım istediğinde kabul etmiştik. Parası olmadan geziyordu. :)

Cok ilginc. Siz nasil insanlarsiniz ki? Ne deniyor size??

Bir gün alışverişten çıkıyoruz carrefourdan , 2 torbada gıda aldık yaşlı turist parası olmadığını ama aç olduğunu söyledi bana makedonyadan bizim buralara gelmiş adamda o kadar zayıflamışki epey acıdım o zaman aldıklarımı verdim tavuk,makarna, mandalina ve domates adamada sordum pişirecek ocağın var mı diye evet dedi birde gezdiği ülkelerdeki geçiş pasaport damgalarını gösterdi yani yalan söylemediği ispat etti sonra çok teşekür edip ayrıldı

X