• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 yıllık bir ilişki bitişi ardından duygularım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır. Ben esyalarımı alıcam dedim işte suan akşam konuşalım dedi. Sanırım gidiceğime inanmıyor. 3 ay önce de çıkmıştım. Sonra ben tam kendi hayatıma devam ediyodum zorla beni ne yaptı etti döndürdü. Şimdi 1-2 ay sonra tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Sevdiğim için kıyamıyorum ama bu gidişime sessiz kalıp ilerde pişman olması. Bu sefer acımasız olucam işte bunun için üzülüyorum. Birdahaki biz olamicaz

Evlilik bir sonuç değil işte bakın görün evli olsam bu işten nasıl böyle cıkabilirdim. Evlilik çocuk için imkan olunca istiyoduk. Bende evlilikten korkan biriyim. Açıkcası soEğitim devam ediyor. ve iş hayatımız bir çocuk için hazır değildi. Sanırım hayırlısı olmuş. Ya evin her noktası anımız birlikte kurduk. Zor. Gerçekten. :(

Ben sosyal medya hesabına girmiştim. Ve orda bir kızı arattıgını gördüm. Oda bana arkadaşı olduğunu böyle şeylerle ilişkimize zarar verilsin kötü düşünme gibi şeyler dedi. Ama gece biriyle mesajlaştı. İnsan konusabilir dertlesebilir gibi şeyler söyledi. Ama ben kabul etmiyorum. Sınırlarımızı astıgımızı söyledi. Zoruma gitti. Ve ne özür ne bişey yani ben hatalıyım onun telefonunu karıstırdıgım için. Engel olamıyorum bi güvensizlik problemi var. Sanırım en hayırlısı bitmesi. :KK43:
Burcun ve yükselenin ne bacım senin?
Bugün aslan burcunda yeni ay oldu.
Yeni şeyler başlatmanın günü bugün.
Yani çık o evden.
Yeni hayatını kucakla.

Anacım okurken söyle bir darlandım. Ben mi kalpsizim anlayamadım. 7 yıllık evliyim 2 de çocuğum var. Kalbi,gözü ya da herhangi bir tarafı başkasına değmiş olsa giderken ona dair alabileceğim tek şey yolduğum saçları olurdu sadece. Ölü toprağı serpmişsiniz üstünüze. Toparlanmanızı ümidediyorum

Hayır. Ben esyalarımı alıcam dedim işte suan akşam konuşalım dedi. Sanırım gidiceğime inanmıyor. 3 ay önce de çıkmıştım. Sonra ben tam kendi hayatıma devam ediyodum zorla beni ne yaptı etti döndürdü. Şimdi 1-2 ay sonra tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Sevdiğim için kıyamıyorum ama bu gidişime sessiz kalıp ilerde pişman olması. Bu sefer acımasız olucam işte bunun için üzülüyorum. Birdahaki biz olamicaz
Adamı git gel yapmaya alıştırmışsınız. Geri dönmiyvrğinize eminseniz gidin derim ben. Ama bence geri döneceksiniz. Bu damdan onu anladım. Adamın yine sizi ikna etmesini bekliyorsunuz.

Canım işte bu ilişki çok farklıydı. Eşini sever gibi diil anneni sever gibi sevmek. Yani biz hep ikimiz yaşadık herseyi. Onun için zor işte. Ama şöyle bi durum var ona karşı soğukkanlıyım ve yaşadığım şeyi ilk defa burda paylaştım :KK43: biyere atmam gerekiyodu.

Evet anne gibi bir erkegi sevmek baya farkli olmali ki kardese baglamissiniz. Adam dertlesecegi kizlarin arayisina girmis.
Boyle arabesk yasamak zor olmuyor mu? Meraktan soruyorum. Adam coktan baska arayislara girmis siz hala baska alemlerdesiniz. Hayir acilisiniz kirmak da istemiyorum ama az mantik ya.

Aksine ikna etmesini istemiyorum aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Gerekirse telefonumu değiştiricem. Narsist birisi ve benim kurtulmam gerekli :((

Muhtemelen kovadır.Evlilik ve ilişkiler evinde gerçekleşiyor çünkü yeni ay.
Hakkında hayırlısı olsun.
ben de kovayım yükselenim boğa, eşimle sıkıntılarımız var bir haftayı aşkın süredir, astrolojiyle mi alakası var, biraz bilgi verebilir misiniz?

Ozgurlestik Ozgurlestik duygularını çok iyi anlıyorum çünkü bende mart ayında 6 yıllık evliliğimi bitirdim, bu duyguları da yaşadım dibine kadar ama emin ol zamanla hafifliyor...

İnsan beyni yaşadığı acıları 6-8 ay içinde unutmaya programlanmış bunu öğrenince rahatlarsın biraz da olsa...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X