• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 yıllık bir ilişki bitişi ardından duygularım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız seni 20yıllık kocan üç beş çocuk yapacak kadar yaşanmışlık üzerine aldatsa sen ne yazacaktın buraya ...eyvahlar olsun

Yeni bir roman yazarımız olacaktı kesin
iclal aydın gibi böyle aşşırı romantik hüzünlü
kitabın ismi "TİŞÖRT KOKUSU"

İlerde bunları okuyup vay be ne yoğun yaşamısım. Dicem. Çünkü acılar zamanla geçer ölenler unutulur ve hayat devam edermiş.

bence ileride bakınca ne yoğun yaşamışım değil ne kadar "naif"mişim -buraya sansür uyguladım- diyeceksiniz bence

Empati yaparak düşündüm çok fazla sevdiyseniz bukadar üzüntü de normal. Yaşa acını yeri geldiğinde ağla ama sana değer vermiyorsa asla dönme. Burda bazıları dalgaya almış,arabesk bulmuş 7 sene az bir zaman mı tabikide üzülecek,özleyecek. Ve son olarak yorumlara nekadar ılımlı cevap vermişsin helal olsun diyorum.

Aksine ikna etmesini istemiyorum aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Gerekirse telefonumu değiştiricem. Narsist birisi ve benim kurtulmam gerekli :KK43:(
Benim gibi yengeç burdurun sen alışkanlıklardan malesef kolay vazgeçemiyoruz biz eşlik değil annelik yapıyoruz sen geri döneceksin biliyorum ama umarım dönmezsin çünkü hayat gerçekten çok kısa

Hayır. Ben esyalarımı alıcam dedim işte suan akşam konuşalım dedi. Sanırım gidiceğime inanmıyor. 3 ay önce de çıkmıştım. Sonra ben tam kendi hayatıma devam ediyodum zorla beni ne yaptı etti döndürdü. Şimdi 1-2 ay sonra tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Sevdiğim için kıyamıyorum ama bu gidişime sessiz kalıp ilerde pişman olması. Bu sefer acımasız olucam işte bunun için üzülüyorum. Birdahaki biz olamicaz
Ailesi biliyor muydu

Kesinlikle birlikte yaşamaların sonu evlilik olmuyor çoğunlukla bide 7 yıl olmuş adam gitmesi için pskolojik baskı yapmıştır o yüzden evi terkediyor umut olmadığını anladığı için yani kaderine razı olmak bi nevi

Yoo ben de evlenmeden önce 1 yıl birlikte yaşadım. Ayrıca evlenip evlenmemek de bir tercihtir. Herkes evlenmek zorunda değil ki. Evlilik neyin garantisi? Aldatılmamanın mı? Sevginin mi? Keşke evlenmeseydim diyorum ben. Neyse biz boşandık sonrasında barıştık ve yeniden nikah kıymadık. Yaşadıklarımız aynı şeyler. Değişen bir şey yok. Evlilik olmadan da aynı şeyler yaşanıyor.

Ben sosyal medya hesabına girmiştim. Ve orda bir kızı arattıgını gördüm. Oda bana arkadaşı olduğunu böyle şeylerle ilişkimize zarar verilsin kötü düşünme gibi şeyler dedi. Ama gece biriyle mesajlaştı. İnsan konusabilir dertlesebilir gibi şeyler söyledi. Ama ben kabul etmiyorum. Sınırlarımızı astıgımızı söyledi. Zoruma gitti. Ve ne özür ne bişey yani ben hatalıyım onun telefonunu karıstırdıgım için. Engel olamıyorum bi güvensizlik problemi var. Sanırım en hayırlısı bitmesi. :KK43:

yani adam senı yavaş yavaş aldatmaya başlamış
sende buna şiir diziyorsun ,

aklın başına glediğinde ben ne gereksiz ağlamışım diyeceksin ,

Su an duygularım tarifsiz :KK43: bi yandan tsortu koklayıp bi yandan ağlıyorum ilk defa ağlıyorum ayrılık kesinleştikten sonra. Kokuyu duyunca dayanamadım. Son kez koltukta uzandım. Gitmek zorunda olmak çok kötü. Anılarımızı en kötüsü de kalbimi bırakıp gidiyorum. Bu hayatımın en zor günlerinden biri. İstenmediğim yerde hiç durmadım duramam da. Ama zormus. Birdaha böyle sever miyim sanmam ama böyle sevmeyi de tatmam gerekiyordu hayatımda. Bi parçamı bırakıyorum bu evde. Artık her istediğini yapabilir ama bizi nasıl böyle bırakabildi insan daha ne isterki kendisini annesi kadar seven bi kadın var. Kızmıyorum olabilir. Sevgi bitebilir. Ama kokusunu çok özlicem onun için bi tsortunu yanıma alıcam kokusu bitsede onu giymiş olması benimleyken yıllarca bedeninde olması. Aslında onu alırken kalbimi de almış oluyorum canım çok yanıyo. Kalbim de yanıyo. O ölmüş gibi. :KK43: her gece uyumadan yaşadığımız o güzel şeyler geliyo aklıma heyecanlarım hayallerim. Şuan gogsumun üstünde duruyo ama sanki onun eli var. Öyle bi enerji geliyo üstüme. Allah kimseyi böyle severken ayrılmak zorunda bırakmasın. Bu duvarlar bile herşey biziz aslında. En kötüsü de bu sefer gerçekten bu evden son cıkısım. Ama aklım almıyo nasıl seviyorum nasıl özlüyorum nasıl özledim. İstemiyorum benim kalbim ondayken başkalarının kalbine gözüne düşüncesine dokunmasını. Ben onu her haliyle hastalıkta sağlıkta severdim oysa. Evet hala seviyorum ama o bizi benim kadar istemedi. Evet anlıcak ama benim gururum artık bu ilişkiyi bu şekilde devam ettiricek güçte değil. Çünkü hep üzülüyorum alışıcam. Evet tişörtüyle uyurum. Güzel hatırlarım. O varya benim her düsüncemdi. Aldıgım herseyde yaşamak istediğim herseyde o vardı. Beklemek yerine unutmak beni daha az incitir. Kalbim paramparça incinmiş hiç toplamadı bir yılı geçti sanırım kalbimden opmeyeli. Kendime bile üzülüyorum. Dilenci gibi aşk bekledim. Tutku güzel bakış tutuş. Olmadı. O başka seylerin derdine girdi. Bizi unuttu. Gözlerimden nasıl yaşlar geliyo hiç tahmin etmezdim kokusu estikce burnuma. Çok enteresan bi duygu. Be hayatımda ilk defa yaşıyorum. Bir ölür ve kokusu kalır ya öyle. Ona bida dokunmicamı bilmek. Bana arkadan sarılarak uyumicamı bilmek. Boynuna sarılıp kokusunu cekemicemi bilmek nasıl kötü. Nefes almak bu kadar zor olmamıstı. Geçer. İlerde bunları okuyup vay be ne yoğun yaşamısım. Dicem. Çünkü acılar zamanla geçer ölenler unutulur ve hayat devam edermiş. :KK43: 1 ağustos 2019 benim hayatımın son depremi. Yıkıldık 😞

Bu kadar duygusallığa gerek yok bence evet 7 yılınızı vermişsiniz sizi aldatmış anladığım kadarıyla siz iyi birşeyler görüp kalma derdindeymissiniz gibi ama kalmayın bence. Ve duygusallık insanı her zaman gereksiz üzer bence bu moddan sıyrilin.

aa o kötü olmuş ama cidden. buna üzülünür.
yok benim de nefret ettiğim bi ilişkim yok o bu şekilde ayrıldık birileriyle de
yani bende de bu kadar tabi ki değil ama bir drama havası oluyordu
şimdi konu sahibi de yazık 7 yılını vermiş ama
şu an aklımda tek olan çocuk bir yerde arkadaşlarıyla pes atıyodur, fifa kasıyodur falan muhtemelen... bunu düşündükçe benim içimdeki acı ve drama haline getirdiğim hüzün öyle komik kalıyor ki...
Bir erkeği ya da insanı tanımak için 1 yıl yeterli eğerki evlilik isteği varsa hadi 2 sene olsun baktım adamda bi hareket yok basarım ben tekmeyi 7 yıl nedir ya benim vaktim kıymetli arkadaş

Yoo ben de evlenmeden önce 1 yıl birlikte yaşadım. Ayrıca evlenip evlenmemek de bir tercihtir. Herkes evlenmek zorunda değil ki. Evlilik neyin garantisi? Aldatılmamanın mı? Sevginin mi? Keşke evlenmeseydim diyorum ben. Neyse biz boşandık sonrasında barıştık ve yeniden nikah kıymadık. Yaşadıklarımız aynı şeyler. Değişen bir şey yok. Evlilik olmadan da aynı şeyler yaşanıyor.

Benim işime bile gelir çünkü evlilik bana ters bir durum da evlilik bekleyen isteyen kadınlar için diyorum hadi 1 sene birlikte yaşa zaten anlaşılır adamın niyeti 7 yılı heba etmek nedir değmez bu adamlar için onlar daldan dala atlasın biz kukuman kuşu gibi sadık umutsuz bi şekilde bekleyelim yok öyle yağma valla kimseyi beklemem çok istiyorlarsa onlar beni beklesin

Çocuk düşünürsek evleniriz mantığı ile 7 yıl erkeğe hiçbir resmi sorumluluk yüklemeden bir ilişkiye devam edersen olacağı bu...Neden evliliğe yöneltmedin en azından aldatılınca belli hakların olurdu. Kendinden bu kadar verirken adamın da belli sorumlulukları olmalı...En azından aldatmaya kalktığında bunun bedelini devlet karşısında ödemesi gerektiğini bilirdi..Evliliğin gerekleri burda ortaya çıkıyor.

Adam seni gayet te cepte görüyor, senin ayrılık blöfünü yemiyor artık daha önce de gidip geri dönmüşsün...Adam o kadar önemsemiyor ki akşam konuşalım diyor, kaybetme korkusu olsa seni şu an deli gibi arayıp yanına gelmesi lazımdı...

Sen de duygusal modlardasın çünkü bağımlısın, narsist demişsin zaten adam için...Bu moddan çıkman lazım, sürünmesi lazım senin geri dönmen içün çok uğraşması lazım...

Cok duygusal bir yapiniz var.7 yil uzun bir sure bu kadar etkilenmeniz normal,Herkes duygularini farkli yşar,hisseder.Burda kimse kimseyi duygularini yogun yaşıyor diye eleştiremez.Bazıları dozu kaçıriyo.
Umarim en kısa zamanda toparlarsiniz,hayat cok kisa önünüze bakin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X