O ağlamaları sızlamaları afedersin de işin o.....!
Bazı görüyorum seviyeli sevgi dolu ayrılık cümleleri yazan insanları.
Altında ihanet mi ararsın şiddet mi kimbilir ne pislikler dönüyor.
Her ilişki seviyesiz bitecek diye bir şey yok muhakkak ama her ilişkinin bitişinde bildiğin veya bilmediğin ciddi! bir sebep mutlaka vardır şeker pembesi değil okadar hicbirsey!
Ayrıldık ama hemmen birini buldum başkasından hoşlanıyorum deseydiniz bu kadar tepki almazdınız.
Duygusallığınızı anlayabilirim bende dibine kadar yaşarım geçer bana göre sağlıklı olanı bu..
Kendi duygularının depremini yaşamalı bir insan herseyden önce ilişki iki kisi olarak yaşansa da karşımdaki kişi için değil kendi duygularımı yok etmek için dibe vurmakta özgürüm.
Burdaki bazı arkadaşlar gibi cool olabileydik keşke

Kadınız neticede.. Kimin yorumundan ne kadar samimiyet akıyor anlayabiliyorum neyseki o kadar yaşadık..
Önemli olan da bu değil.
Ama o tshirti koynuma da almazdim atmazdım da yer bezi temizlik bezi falan yapardım işe yarasın bari.
Herkesin kendine göre bir eğrisi doğrusu var.
Ama onun düşüncesi sana uymuyor diye deliler çılgınlar gibi eleştirmeyi anlamlandıramıyorum.
Kırk yıldır birbirine düşman gibi yazılmış yorumlar oluyor garipsiyorum ben cok sevgi pıtırcığıyım galiba huyum kurusun.
Anlaşılmak için yazmış konu açmışsınız gayet yapıcı güzel tatlı sert yorumlar da var ama kadın kadını anlayabilse keşke..