Şu an 16mm olduğunu söyledi doktor7 tane gerçekten fazla ama hepsi çatlayacak olgunluğa gelecek mi sanırım bunu en iyi doktor söyler tekrar gittiğinizde. Galiba hiperstimülasyon olmuş sizde bu durumda doktor korunmanızı isteyebilir sağlığınızı riske atmamak amacıyla.
Şu an 16mm olduğunu söyledi doktor
Bilmiyorum sormadım sizce ben bu günleri değerlendirsem hamile kalma şansım var mı7si de mi ?
Bilmiyorum sormadım sizce ben bu günleri değerlendirsem hamile kalma şansım var mı
Doktorun yanında konuşamıyorum ya utanıyorum aklımda ki soruları da sormayı unutuyorum doktor dedi ki salı günü gel bakacağız ondan sonra ilişki önereceğim korunmayadabilşrsin dedi gebelik şansın yok dedi bu arada çok çok teşekkür ederim merakımı giderip sorularıma yanıt verdiğiniz içinBenim bildiğim 18 mm'den sonra yumurta çatlayabiliyor. Doktorunuz size bilgi vermedimi değerlendirin ya da korunun diye? Yaşadığım ülkede hiperstimülasyon durumununda bütün tedaviyi durduruyorlar bir kaç ay overler dinlensin diye. ..
Doktorun yanında konuşamıyorum ya utanıyorum aklımda ki soruları da sormayı unutuyorum doktor dedi ki salı günü gel bakacağız ondan sonra ilişki önereceğim korunmayadabilşrsin dedi gebelik şansın yok dedi bu arada çok çok teşekkür ederim merakımı giderip sorularıma yanıt verdiğiniz için
Yumurta 16 mm olduğu için şans yok dediNeden gebelik şansınız yok dedi ki, rica ederim bende olsam doktorum yeterince bilgi vermese tedirgin olurdum.. Utanmayın onlar zaten bizi tedavi edip bilgilendirmek için varlar merak ettiğiniz herşeyi sorun doktorunuza.
Yumurta 16 mm olduğu için şans yok dedi
aaa bende de geçen ay muayene de 7 yumurta çıktı.Doktorum sevinmişti fazla olmasına ne kadar yumurta o kadar hamilelik şansı dedi bana.Ama hiçbiri tutmadı malesef.korkutmasın 7 tane yumurta olmasıKızlar daha yeni doktordan geldim yedi tane yumurtam oluşmuş letü kullanıyordum normalde her adetin on dördüncü günü yumurtam çatlar ve iki kere hamile kaldım adetin on dördüncü günü, bugün de adetin on dördüncü günüydü doktor iğne verir diye düşündüm ama vermedi üç gün sonra bir daha gel dedi neden kaynaklı olabilir ve yedi yumurta oluşması beni biraz korkuttu ya sizce
aaa bende de geçen ay muayene de 7 yumurta çıktı.Doktorum sevinmişti fazla olmasına ne kadar yumurta o kadar hamilelik şansı dedi bana.Ama hiçbiri tutmadı malesef.korkutmasın 7 tane yumurta olması
Benim doktorum 3 taneye bile sıkı sıkı tembihledi riski göze alıyormusun diye.. Demekki doktorların gerçekten farklı bakış açıları var bu konuda
bende şaşırdım şimdi .Çatlatma iğnesi kullanmıyorum ben, belki nasıl olsa hepsinin büyüme şansı olmaz diye düşündü doktor.Özel hastaneye gidiyorum daha detaylı soru sorabileyim diye.Gerçekten dediğin gibi doktor bakış açısı
Çok teşekkür ederimEvet çatlatma iğnesi olmasadıysan öyle düşünmüş olabilir çünkü 7 yumurta gözükse bile 7si de yeterli olgunluğa erişecek diye bir garanti yok dediğin gibi. Hakkınızda hayırlısı Rabbim ikinizede en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah
aynen öyle.Amin canım çok istiyorumEvet çatlatma iğnesi olmasadıysan öyle düşünmüş olabilir çünkü 7 yumurta gözükse bile 7si de yeterli olgunluğa erişecek diye bir garanti yok dediğin gibi. Hakkınızda hayırlısı Rabbim ikinizede en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?