• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİZLAR hsg çektim bakar mısın bana

DePiedraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2023
663
216
33
26
Kızlar 22 Kasım'da rahim filmi çektim çok şükür temiz çıktı ve kanamam bir gün sürdü o da çok az sulu kıvamda kahverengiydi kanama bile denmez yani yumurtlamayi değerlendirdik , doktorum korunma olmasın dedi . Ama rahim filminden bir kaç gün sonra ben de aşırı bir göğüs ağrısı ve beyaz akıntı başladı normalde adete 2-3 gün kala göğüs ağrılarım başlardı ama yaklaşık 10 günden fazladır bu göğüs ağrısını çekiyorum ve akıntım var son adet tarihim 16 Kasım 28 günde bir oluyorum o yüzden adet takvimi şu anda tahmini adet tarihini 14 Aralık olarak gösteriyor sizce hamile kalmış olabilir miyim bu gögus ağrılarının sebebi çektiğim rahim filminden kaynaklı olabilir mi yani o esnada Rahime bırakılan ilaç vücutta böyle bir etki yaratır mı ve rahim filmi çektikten sonra bu belirtileri yaşayan hamile kalan varsa yazabilir mi teşekkür ederim şimdiden

Merhabaa bende 24 kasimda cektirdim . Benimde yumurtlama gununden sonra korunmasiz 1 defa iliski oldu , sonra hep bel agrisi ve kasik agrisi cektim . Suanda boyle sanki kasigimda birsey var hep bi agri sizi var . Benimde regl gunum pazartesi . Goguslerimin ucundada acaip aci var . Insallah hamileyizdir buraya yazariz hemen ❤️

Merhabaa bende 24 kasimda cektirdim . Benimde yumurtlama gununden sonra korunmasiz 1 defa iliski oldu , sonra hep bel agrisi ve kasik agrisi cektim . Suanda boyle sanki kasigimda birsey var hep bi agri sizi var . Benimde regl gunum pazartesi . Goguslerimin ucundada acaip aci var . Insallah hamileyizdir buraya yazariz hemen ❤️
Amiiin inşallah umarım güzel haberler alırız eğer bu ayda olmazsa iki tane üçüncü gün embriyosu transfer edeceğim sekiz yıldır bekliyoruz rabbim yanından nasip etsin 🙏 🙏 🙏

Ben de çekinmiştim rahim filmi ama bunlar olmamıştı sadece biraz şişkinliğim gazım olmuştu sonra adetim yaklasirken normal regl öncesi ağrılarım oldu ve adet olmuştum birkaç gün erken. İnşallah sizin gebeliktir 🥰

Ben de çekinmiştim rahim filmi ama bunlar olmamıştı sadece biraz şişkinliğim gazım olmuştu sonra adetim yaklasirken normal regl öncesi ağrılarım oldu ve adet olmuştum birkaç gün erken. İnşallah sizin gebeliktir 🥰
Çok teşekkür ederim umarım öyledir. Birkaç gün sonra ilk idrarla test yapacağım inşallah vardır sonucu buraya yazarım 🥹

Amiiin inşallah umarım güzel haberler alırız eğer bu ayda olmazsa iki tane üçüncü gün embriyosu transfer edeceğim sekiz yıldır bekliyoruz rabbim yanından nasip etsin 🙏 🙏 🙏
Bende regl olursam bu ay histeroskopi yapilacak polip falan varsa temizlenecek . Daha sonra asilama icin baslanacak . 8 yil oncede asilama ile gebe kalmistim . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Insallah sizde hamilesinizdir ❤️ guzel haberler alalim insallah

Back
X