- 25 Haziran 2014
- 1.686
- 641
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben okurum oncesınde nıyet etmeye falan gerek varmı?
zeynepin dileği için okumaya niyet et cnm.. kaç tane okursun? sayı mutlakablmem lazm yazıorumben okurum oncesınde nıyet etmeye falan gerek varmı?
yarına kadar 5 bın okurum okudum dıyede yazarım buraya sonra kalan olursa gene alırım olurmu?zeynepin dileği için okumaya niyet et cnm.. kaç tane okursun? sayı mutlakablmem lazm yazıorum
allah razı olsun canım tamam 5 bin yazıyorum kalan olursa söylerim.. duaların kabul olsun inşllahyarına kadar 5 bın okurum okudum dıyede yazarım buraya sonra kalan olursa gene alırım olurmu?
70.000 adet olacakKactane okunucak toplamda
Ben okumaya başliyorum yarin haber veririm kac olursa70.000 adet olacak
tmm çok tşk edermBen okumaya başliyorum yarin haber veririm kac olursa
Rica ederim canimtmm çok tşk ederm
EL-BEDİ;Emsalsiz,benzersiz ve örneksiz olarak hayret verici alemleri yoktan icat edip yaratan,eser ve ihsnalarıyla her yerde ve her şeyde apacık görünen
kızlar bu duaya başladım 15.000 okudum 1 2 saat içinde 3 gün içinde yetiştirmk istiyorum yardım eder misiniz
500 tane de Ya Bedi diye okudum canım Allah kabul etsin en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun inşaallahcanım az oldu ama benim de biraz katkım olsun istedim 500 tane okudum ama Ya Bedi değil El-Bedi olarak? Sorun olmaz heralde ?daha fazla okuyabilirsem yazarım.