- 2 Ağustos 2013
- 37.967
- 126.041
- 798
Aynen onu da diyecektimOlur tabi ki. Kimse duasız kalmasın. @umudumanneolmak da katılamadı en son ona da okuyalım inşallah.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen onu da diyecektimOlur tabi ki. Kimse duasız kalmasın. @umudumanneolmak da katılamadı en son ona da okuyalım inşallah.
Hatçe sen susHatice![]()
Kısmet değilmişAllah razı olsun kusuruma bakma![]()
Not alıyorum canım. Listeyi isimlerle yazarım günü gelince.İsimleri herkes gününde yazsa olmaz mı unutulur çünkü![]()
Sana okuyacağız inşallahKısmet değilmiş
Yok en son sana da okuyacağız inşallah.Kısmet değilmiş
bence de :)İsimleri herkes gününde yazsa olmaz mı unutulur çünkü![]()
Ben varım diye bildirim yapmıştım canım 2 saat kadar önceDenizi ben etiketledim bildirim yapmadı canim diğerini blmiyorumki ben etiketlememistim
YetişemedimAhsen555
eczhnm
Mrvyvz4832
olive_bluto
@reyyanK
sweetgirlcandy
H M
Katfarseyma
merve
Life light
ISSIZZ
@camlihemsinli
burcusami
Hemsirecik
Fly3646
A ayse2325
Yenidelhi
@Cemrewww
Gelincik78
K Kelebek-bek
edaecoo
Omur-un Hatunu
LaRisaCca
jnci
@teolog8579
@Ahenfatma
pink21
B Bademmm388
Hmyr06
@pariko
B bebeqimyoldamrc
M Melom26
ManyakPrenses
B Birgaripbeste
S Sabr-Sukur-Dua
Burcu2614
Gereksiz06
A Ametistt
@iloveme
Magnifiaque
M Maviayyy
Mavim25
@nghnyr
iki prensesin annesi
cukulatam
@Elysia1
mhndsbayan
@Beyazkugu87
@Ayral1949
Cicsk
@Tubaa9533
Tweety22
Liste bu şekilde.![]()
Listede yoksunuz sanırım birisi etiketlemiș sizi ama onay gelmeyince başlandıMerve bende etketliyim kaç tane okumalıyım?
Yok isimi bulamadılar bende etiketledim sizi nickiniz bulunsun diyeBen varım canım. Yanlış etiket değil.H M davet etti beni❤
Evlat niyetine herkes inşallah.şimdi kaç tane ne kadar sürede okunacak. Niyet ne şekilde yapılacak
Cqnım ben yanlış not almıştım nickini kaybetmiştim yazdılar.Ben varım diye bildirim yapmıştım canım 2 saat kadar önce
1350+1350 adet yarın 20.00'a kadar.kizlar selam ne kadar zamanda bitircez basliyorum simdi allahin izniyle