• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selammmmmm:80:kızlar sabah tartıldım 75.0 çıktım:nazar: o yüzden güne daha azimli ve mutlu başladım cuma vakti keyifliyim:66:
sabah 1 bardak limonlu su keten tohumuyla içtim mısır unlu kabaklı 1 dilim börek yedim başka bişe yemedim
ara 1 bardak yeşil çay içtim
öğlen 2 kase yoğurt çorbası içtim
şimdiki arada yeşilçay içicem yine
akşama muhtemel bi tek meyve yicem bol suya devam 4 te spor yapcam:62:

Eki Görüntüle 156380
pempe donum kolumdn bi parça ve dağınık yatağımla göbeğim midem ve ben :60::60:
pasaaaaaklıııı :60::60:
merhaba arkadaşlar daha önce yazmıştım kilo vermek istediğimi. iki gündür maurers bitkisel zayıflama ilacına başladım vede yemeklerimi kıstım ekmeği şekeri tamamen çıkarttım hayatımdan ki ben çayı şekerli bile içemezken bu kararla şekersiz içmeye başladım. bakalım nasıl ilerleyecek ideal kilo 57 ama 0 bile olsam yeter diyorum yakın zamanda sporada başlıcam bakalım bebek isteğindeydim erteledim şimdi kilolar gidecek bebişler öyle gelecek.. :1::1::1::1:

peki aranızda maurers kullanan var mı???
hoşgeldin cnm aramıza sürekli katılacaksan bugün kilo bildirimini yapki haftaya listeye ekleyebilelim..
tickerfactory sitesinden çizelgeni yapabilirsin cnm..

öyle miiiii
tmm senacım bildirimimi yapim o zaman...

başlangıç : 79.8
şuanki qeçen hafta : 74.5
buqün : 73.2

bu arada kahvaltımı daha yeni yapıorum
sabah 1 bardak süt içmiştim..
evi toparladım vs..
şimdide 1 fincan form çayı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim salam yiorum...
tamam cnm not aldım geçen hafta bildirim yapmadıqın için bu hafta listede yoksun ama haftaya listedesin cnm..

kızlar yardımcı olunn acil zayıflamamlazım:2: sanırım önerilerinizede ihtiyacım var...:18::18:

hopp dur bakimm :45: sen bu kiloları çok acilmi aldın çok acil vereceksin :20: sakin ol relaxxx :87: neler yapman gerektiqini arkadaş yayınlasın oku olurmu cnm..

Yeşimm hani yeni gelenlerin yapması gerekenler bak unuttun :69: cuma günleri kilo listesini yayınlama sadece diqerini yayınla cnm..

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolam gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR :68:
KAPTAN SENAA:kkk:
bildirim var diye yayınlamadım yeni gelenleri görünce aklıma geldi ama yarına yayınlarım dediydim.pasaklı olunca vakit bulamadım :63::63:

ye katıldım ve ne yapmam gerektiği hakkında bi fikrim yokk.. :14::14::18: çabukta kilo veriyorum aslında ama çikolatadan vaz geçemiyorumm...:50:napçam:59:

ye katıldım ve ne yapmam gerektiği hakkında bi fikrim yokk.. :14::14::18: çabukta kilo veriyorum aslında ama çikolatadan vaz geçemiyorumm...:50:napçam:59:

hoşgeldin cnm bnde senin gibi yeniyim ama çabuk alıştım burda daha da hırslanıyor insan herkes destek veriyor birbirine:34:bnde çabuk kilo veririm ve çikolataya bayılırım canın istediğinde içinden 60 a kadar geçmezse isteğin 1 bardak ılık süte çubuk tarçın koyup iç burdaki arkadaşlardan öğrenmiştim dene cnm kesiyo hemen:69:

hadi hayırlı olsun yeni arkadaşlarımıza :46::46:
şok şok şok :66::66::66: olmayan kot pantololuma popomu sığdırdım :52::52::52:

161 boy 75 kilo yaş 19... :1:en büyük zafım sitres yapınca yemek yemek..:56:
aman çıtırım benim :69: şöyle bi 10 kilocuk bi serüvene çıkmamış şart.bende çoluk çocuk yok ama sonuçta evli bi bayanım ama sen daha gençliğinin baharında gençliği güzelliğini doya sıya yaşaman gereken bi çağdasın :69: napacaz stres olmayacağız mutlu neşeli en önemlisi en kötü anımızda bile pozitif düşünmeyi öğreneceğiz :47:

buugün bayram ilan ediyorum altınlar saçılsın ikramlar başlasınnnnnnn:46: :46: :46:

:62: :62: :62: :62:
ay başlasın başlasın çok sıkmadı hem sağdan soldanda çok pörtleyen bişi olmadı :69: çok mesudum çok şimdi ne bulsam yiyebiliirm :60::60: haftaya kilo verirsem giyinirim tekrar size bu sefer pasaksız foto çeker gösteririm totomu :63::63:

hoşgeldin cnm bnde senin gibi yeniyim ama çabuk alıştım burda daha da hırslanıyor insan herkes destek veriyor birbirine:34:bnde çabuk kilo veririm ve çikolataya bayılırım canın istediğinde içinden 60 a kadar geçmezse isteğin 1 bardak ılık süte çubuk tarçın koyup iç burdaki arkadaşlardan öğrenmiştim dene cnm kesiyo hemen:69:

ayy bu önerine bayıldımm.. :16:kilo verirken destek çok etkili oluyo gerçekten.. ben 79 dum 75 e düştüm ama sonra diyeti bıraktım tekrar başlamam lazım..:34:

Kızlar benim menüm
Sabah
1kk peynir
1 yumurta
2 dilim tt ekmek

ara
1 fincan nescafe

Öğle
Domates çorbası

ara
1 fincan nescafe

akşam
makarna+salata

kızlar ben haftasonları giremeyebilirim malum çalışıyorum 2 çocuk biri 10 yaşında biri 6 aylık onlara zaman ayırmak zorundayım ev işleri yemek alışveriş derken bana hiç zaman kalmıyor ama sizden de kopmak istemiyorum moral oluyorsunuz bana bakalım

Back
X