- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
çok sağol canım söylediklerin için.. bende baya bi araştırdım düne göre korkum azaldı.. sanada geçmiş olsunönce geçmiş olsun 5 6 yl önce bana da haşimato teşhisi kondu çok ucuz tablet şekindebi ilaç kullandım duruma göre 1 yarım yada çeyrek içiyosun benim ki tamdı rutin aralıklarla test yaptırıp kontrol ediyosun ilacını aksatma birde sen de araştır ama benimbildiğim kadarıyla lahana ve benzerlerini yeme çünkü ilaç içsende bunları yiyince ilaç etkisiz hale geliyor kilo kousunda ise diğerlerine görö 1 -0 yenik başlıyoruz ama azimle devam edersen kiloloar bizi begğemeyip kaçıyorlar emin ol moralini sakın bozma![]()
Arkadaşlar doktordan şimdi geldim kilo vermemle ilgili yapılan tetkiklerin hepsi çok çok güzel çıktı tek bir deqer bile referans aralıqının dışına çıkmamış diyete başlamadan önce kansızlık demir eksikliqi kolesterol ve şeker sınırdaydı hepsi normale inmiş doktordan bunları duyunca hani insan sevinçten şapkasını havaya atar ya öyle bir mutluluk geldi içimee.. bnm 2-3 yıldır 5-6 ayda bir olan baqırsaklarımda şiddetli bir aqrım vardı aniden gelip bikaç saniyede geçiyordu ama bikaç saniye inanılmaz bir acı çekiyodum doktora bunu söyleyince Kolon Kanserinden şüphelendiqini söyledi anlattıqım olay bu kenserin belirtisiymiş ve tahlili çok zormuş narkozla tesbit edilebiliyormuş o anda varya herşey bitti sanki bnm için dünya başıma yıkıldı 15 dakikalık yolu 2 saatte gelmişim naptım nasıl geldim eve bilmiyorum ben bu hastalıktan halamı kaybettim şimdide amcam 5 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyor moralim sıfır bpqazıma bişeyler düqümleniyor kendimi aqlamaktan alamıyorum sözün bittiqi yerdeyim....
senacım seni daha tanıyalı3-4 hafta oldu ama bana herzaman umut ışığı oldun.. senin azmin beni de umutlandırdı herzaman. eğer şimdi sırf bi belirti yüzünden böyle yıkılırsan bir daha toparlayamazsın.. kan seviyeleri çok anaormal çıkıp da kankanserinden şüphelenilen bir akınımda hiç bişey çıkmadı.. kendini koyverme. her hastalığın belirtisi herkesde aynı değildir. belki bir parazit belki bağırsak düğümlenmesi ya da başka bişeyse hadi... ama sakın moralini bozma.. allah korusun o dediğin olsa bile derdi verenden dermanı bekleyeceksin....moral insan için herşeydir canım benim...senin içinde olduğun durumu biz sadece dışardan yorumluyoruz çok zor ama sen beynine söz geçir ne olur...