canım hic dogru beslenme şekli degil bu bidaha olmasın bakkkklava:
Hey 7079cu fıstıklar, pembedolap konusuna yeni aldığım cicilerimi ekledim. Hepsi de küçük bedenler.
Niye mi? sengözlerimebaksanab
E zayıflayacağım ya ondan.
buyrun linki: http://www.kadinlarkulubu.com/5032910-mesaj1194.html
hepsi çok şirinler güle güle giy.
ah ah her sabah işe giderken ne giysem diye düşünmekten,hr yerimi kapatmaya çalışmaktan bıktım rtık.kotlarımın içine giremiyorum.dar badiler çok kötü duruyor:1no2:
Sağol tatlım, ben tunik kullanıyorum yaşıma uygun şık bişeyler bulmak zor olsa da bulunabiliyor. Güzel hırkalarda var bu aralar. Soğuk havaların nimetinden yararlanmak lazım sengözlerimebaksanab
Çoooooooook haklısın tatlım, benimkisi bağımlılık oldu artık.
Geçen akşam yerine ne içebilirim diye kafa yordum. Senin önerilerin varsa bana yardımcı ol lütfen yerimseniben[/QUOT canım bence cola yerine portakal suyu mandalina suyu bir güzel evde sık iç.dışardaki meyve suyu seni pek tatmin etmez bence.şimdi kalk büyük bir bardak al eline git mis gibi taze portalları mandalinaları ikiye böl kokusunu ala ala suyunu çıkar ve tadına vara vara keyifle iç bence.hıııımmm canım istedi haaa.coladan vazgeç canım bunu başarabilirsin güveniyorum sana.a.s
Başarabilirim değil mi????? Çok uzun zamandır bağımlıyım bu merete, sigarayı bile kolayca bıraktım da bunu bırakamıyorum, ne varsa içinde! :1shok:
hoşbulduk dodo
çok teşekkür ederim
iki ayda işim tamamsa yaşadım demektir :))
başka başlıklara katılım yapamasamda mutlaka burada bulunacağım inşallah
sizlerle olmak .çok güzel
Mutlaka her gün bir kaç mesajla katılımını bekliyoruz. Paylaştıkça inceleceğiz inşallah. :1hug:
arkadaşlar bugün elma sirkesi aldım ,elma sirkeli ballı su topiğicini okudum da işe yarayanlar olmuş çok.siz de yapıyor musunuz?
Ben hiç yapmadım ama senin yaşayacağın gelişmeleri ilgiyle takip edeceğim. Eğer yarıyor dersen sana güvenirim canım, o zaman ben de uygularım.a.s
heyyyyyyyy millet neden kimse yediklerini yazmıyor bakim?aaaaaa böle olmaz kii ama.ben sabah :bir dilim kepek ekmek,peynir,yumurta yedim.öğlen : 1 dilim börek,4 tane sarma ve şekersiz çay. akşam :sebzeli tavuk,yarım kase çorba veee boool salata yedim.gece yatmadan da meyve yerim galiba.inşallah kilo veririm yaaa.
Bu gün çok güzel beslenmişsin bence. Peki herhangi bir hareket programı da uyguluyor musun?
heyyyyyyyy millet neden kimse yediklerini yazmıyor bakim?aaaaaa böle olmaz kii ama
Başarabilirim değil mi????? Çok uzun zamandır bağımlıyım bu merete, sigarayı bile kolayca bıraktım da bunu bırakamıyorum, ne varsa içinde! :1shok:
Mutlaka her gün bir kaç mesajla katılımını bekliyoruz. Paylaştıkça inceleceğiz inşallah. :1hug:
Ben hiç yapmadım ama senin yaşayacağın gelişmeleri ilgiyle takip edeceğim. Eğer yarıyor dersen sana güvenirim canım, o zaman ben de uygularım.a.s
Bu gün çok güzel beslenmişsin bence. Peki herhangi bir hareket programı da uyguluyor musun?
elimden geldiğince nivea body hareketlerini yapmaya çalışıyrm.ben çalıştıgım için vakit sorunum oluyr
elimden geldiğince nivea body hareketlerini yapmaya çalışıyrm.ben çalıştıgım için vakit sorunum oluyr
geçen günlerde sormuştum ice tea içebilir miyim die, light olan sadece 3 kalori ve içeriğini okuduğumda antioksidan olduğunu ve içeriğinde şeker bulunmadığını gördüm. bilginize :)
canım çok seviyorsan arada iç ama bence abartma sonuçta diyettesin bir amaçın var.o tarz şeylerin diyet olmasına aldanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?