• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet birbirimize hemen alışıyoruz yeni gelenlerrr bizi hep canlı tutuyorrr:54: :54: :54: :54: haremde kursan ben haseki sultanım ona göreee:69: :69: :69: :69:
hasekim benim,tatlım bitanem:53::53:noluyo leyn,kendine gel gıııııı,ben evliyim çucuklarım var kocişimi seviyom leyn :69::69:peşimi bırak muhitime geldim:37::37:
kızlar maşallah hepinizde kilo vermişsiniz çizergenize baktım azmedince oluyo demek:49:

evet aynen dediğin gibi,azmedince oluyor:65::65:

kizlar kac aydir veya senedir ugrasiyorsunuz ?? gercektende cok guzel ya cizelgenize bakinca bayaa vermissiniz kilolari insallah hedefinizede ulasirsiniz :9::9:

hasekim benim,tatlım bitanem:53::53:noluyo leyn,kendine gel gıııııı,ben evliyim çucuklarım var kocişimi seviyom leyn :69::69:peşimi bırak muhitime geldim:37::37:

evet aynen dediğin gibi,azmedince oluyor:65::65:[/QUOTE

evli mutlu ama sen iki çocuklu ben tekkk bu gidişlede tek kalcakk ikinciyi gözüm yemiyorr bakalımmm:69: :69: :69: :69: :69:

evli mutlu ama sen iki çocuklu ben tekkk bu gidişlede tek kalcakk ikinciyi gözüm yemiyorr bakalımmm:69: :69: :69: :69: :69:

senin demi ikinciyi gözün yemiyo bende çok istiyorum ama kilolardan korkuyorum bide ayıp olmassa yaşlar kaç:69:

kızlar bende 76 kiloyum yaa nasıl gıdıcek bu kılolar daha yenı doğum yaptım ama ben wermek ıstıorummmm:59:

hoşgeldin canım:71:
emziren annelerimiz var sana destek olurlar azimli olyeterki herşeyi başarırsın...bugünkü geçmişi okursan gündüz bayağı bir yeni gelenlerle sohbet ettik sana epey yardımı olur:4::4:

valla nediyimm bravooo :52::52:

bak ben simdi dahada cok heveslendim ama hee :60::60:

verilir hayatım bi başlaaa bak nasıl istiyosun her cuma o çizelgeyi ilerletmeyi acayip motive ediyorr:32: :32: :32:

kızlar bende 76 kiloyum yaa nasıl gıdıcek bu kılolar daha yenı doğum yaptım ama ben wermek ıstıorummmm:59:

cnm ne zaman doğum yaptın kaç ay olduuu zaten biliyosun börek tatlı çörek pasta süt yapmıyo bol su rezene anason kompostu şekersizzz bide azcık yemene dikkat ett:46: :46: :46:

Son düzenleme:
:50::emzirirken kilo daha çabuk gidermiş öyle diyolar bende aldırdı ama belki sen benim hatama düşmezsin tatlı süt yapar yok bu et yapar diye ye dediler anca şiştigimle kaldım

ben ilk oğlumu 27 yaşında ikinciyi 32 yaşında doğurdum ...yeterki iste oğlun kardeşsiz kalmasın benimkilerin arası 4.5-5 yaş tam zamanın...yoksa birazdaha geçikirsen bişeyler zor geliyor artık:46::46:
kizlar kac aydir veya senedir ugrasiyorsunuz ?? gercektende cok guzel ya cizelgenize bakinca bayaa vermissiniz kilolari insallah hedefinizede ulasirsiniz :9::9:
ben ekimde başladım ama tam anlamıyla ocakta sıkı şekilde ele aldım ocakta 76 ydım:52::52:
senin demi ikinciyi gözün yemiyo bende çok istiyorum ama kilolardan korkuyorum bide ayıp olmassa yaşlar kaç:69:
yaş 39 canım ve çalışıyorumda...seni bilmiyorum senin yaş kaç çalışıyormusun:26:

Back
X