Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar ben çiğdem aranıza katılmak istiyorum benide kabul edin:) 30 yaşındayım 72 kiloyum ve kilo vermek istiyorum ama veremiyorumevliyim çocuk yok çalışıyorum çalışıncada spor yapamıyorum kendimi kötü hissediyorum kilolarım yüzünden bu yaz vermek istiyorum..
dün aynısını sararken ben söyledim,bide bende boyun fitığı var 2. derece düşün yani...bir saat sar koca tencere 10 dk.da bitiyor ama olsun yesin tosunlarım benim annesi kurban olsun onlara bak teyzesi becerebilirsem resimlerini ekliyim bidakkaEki Görüntüle 171762 Eki Görüntüle 171761
buda benim kilom
baslangic:82.5
gecen hafta:71.7
bu hafta:70kg
giden:1700g
hedef:60
merhaba kızlar ben çiğdem aranıza katılmak istiyorum benide kabul edin:) 30 yaşındayım 72 kiloyum ve kilo vermek istiyorum ama veremiyorumevliyim çocuk yok çalışıyorum çalışıncada spor yapamıyorum kendimi kötü hissediyorum kilolarım yüzünden bu yaz vermek istiyorum..
hosgeldin canim hepberaber verecegiz insalah...
canım geçmişi karışıştırıken ne buldum....
deryoş bunlar kız senin mi hepsi...
pek dadlu kız bunlar....
koca dana olmuş kız bunlar....
benimkilerde pire pire....
canım arzu...
barkınım bunu yayınlamıştı geçen hafta...
bunun üzerine yazdım ben onu
ama bugün diyorsanız yazarım kızzzzzzzz
gecen hafta:65.2
bu hafta:64.9
giden: 300 gr
toplamda giden:25.100 kg
hedef:58 kg
serpil kız veremeyenler var, dert etme 500 grıamı...
lequim hepsi olur bi gün daha gepegenç sin kızzzzzzzzzzz
merhaba çigdemcimm...
bende bugün katıldım bu güzel arkadaşların arasına.. hoşgeldin sende..
ben de nerdeyse seninle aynı durumdayım, tek fark bekarım :)
biliyosun spor diyette cok önemli ama işti evdi derken zaman kalmıyor. ben o yüzden kendimce bir yöntem buldum :) öğlenleri 12 ve 1 arasında 1 saat aram var. 12de çıkıyorum canım nereye isterse hızlı hızlı yürüyorum ve 1 de ofise geri dönüyorum. yemegimi de geldikten sonra yiyorum. haftada 2-3 gün de açıyorum mezdeke'yi kırıtıyorum evde kendi kendime 1 saat falan :)
çok güzel yaaa kay ayda verdin bu kiloyu ve vermek için ne yapıyorsun inş hedefe en kısa zamanda ulaşırsın canım
sagol canim ben 26 aralikta basladim kk tpiginede 24 ocakta katildim ilk iki ay guzel verdim bir ay durdu bu hafta seytanin bacagini kirdim yine vermeye basladim...
canim ozetle bol su iciyorum ogun atlamiyom aksamlari saat 18'den
once yemek olayini bitiriyom arada bozulduguda oluyor tabiekmek sadece sabahlari yiyorum bitki caylari iciyom su ise en az 3 litre iciyom herseyden az az sik sik yemek cok onemli ama sekeri beyaz ekmegi cikaracan hayatindan... en onemliside karar vermek ve sende karar verip burda olduguna gore basarirsin ....
arkadaşlar siz nasıl diyetler yapıyosunuz... bi listeye bağlı mısınız...
ben biraz kendi yöntemimden bahsediyim size..
arkadaşlarımın arasında karbonhidrat canavarı derler banabörek, poğaça, pilav, ekmek, makarna vb şeylere bayılırıııım.. ekmek arası pilav makarna yediğimi bilirim o derece :)
tek güzel huyum tatlıyla hiç aram yoktur..sadece çayımı en az 4-5 şekerle içerim okadar. bi parça cikolatayı bile zorla yerim.. herkes tatlı krizlerine girerken ben poğaça krizine girerim :)
28 marttan beri çayda kesinlikle şeker yada tatlandırıcı kullanmıyorum.
poğaça, simit, beyaz ekmek, şeker, makarna, pilav, kızartmalar, her türlü yağ, mayonez vb soslar, tüm fast foodlar, abur cubur, bisküviler.. hepsini kestim.
sadece kepek ekmeği, light süt ve peynirler, bol salata, nesfit, ızgarada tavuk, ton balığı , corba ve yaparsam yagsız sebze yemekleri tüketiyorum. aralardada bir-iki tane grissini, etiform yada elma..
en geç saat 6bucuk gibi yemeye çalışıyorum ve öğle aralarnda yürüyorum.. keyfim yerindeyse de 2-3 gün evde kendi kendime dans ediyorum.
en son kilom 75di.. bugün 12. günüm.. artık akşamları acıkmıyorum bile desem yeridir. sanırım midem küçüldü.. psikolojik olarak kendini engellemenin de etkisi var sanırım..
bu akşam tartılmaya çalışıcam.. artık hayırlısııı :)
sevgiler...:97:
hoşbulduukkkkkk aysebaharcım:)
1.66 boyum, 23 yaşındayım.
bir bankada çalışıyorum yaklaşık 1 senedir. herşey işe girdikten sonra başladı zaten.. hareket yok, sürekli hazır yemek falan derken 10 ayda 68 kilodan 75e cıktım![]()
evli değilim.. bebişim de yok... bir gün hepsi olur inşallah![]()
buda benim kilom
ayyy bende bankacı olayım diye bi yerlerimi yırtıyorum
sürekli banka sınavlarını kazanıp mülakttlarda cortluyorum![]()
bende senin gibiyim canım ekmek börek bunları kesemiyorum tatlı bende yemem fazla ama bu dans fikri güzelmiş:) bende başlıyim.ne zaman tartılacaksın canım güzel haberler verirsin inş:)
göreceksin canımmmmmmmmmm.ne kalmış şunun şurasında.kizlar harika ya darisi benim basima umarim bende 6 'rakamlari gorurum
aramıza hoşgeldin canım.nasıl duruyorsun tartımadan 12 gün ben günde en az 2 defa çıkıyorum tartının ağzı dili olsa alın şunu diye bağıracak.merhabaa,
ben de 28 mart itibariyle diyetime başlamış bulunuyorum.
diyete başladığımda tam 75 kiloydum!bugün 12. günüm ve hiç tartılmadım. 15 günü tamamlayıp öyle tartılmayı düşünüyorum...
hedefim 1 haziran tarihine kdr 10 kilo vererek 65 kilo olmak!!
buradan güzel arkadaşlıklar kurarım umarım, uzun süredir üyeydim, hep izledim sizi dışardan ama artık ben de burdayım..
sevgilerrrr :)
bir gün daha kazanamadık yani.neyse mecburen yapıcaz.Kızlar kaptan erginsenadan mesaj var bıldırımlerı topıge bugun yapıcaksınız yanı yarın tartılıp senaya bıldırım yapmak yok .bıldırımler her cuma oldugu gıbı bugun de paylasılacak .sadece sena onlıne olmadıgı ıcın onun ozelıne yaptıgımız bıldırımı bu aksam 23 den sonra veya yarın yapıcaz degısen bsıey yok
bu benım pek işime gelmedimecbur yapcaz bıldırımı:18:
gecen hafta:69.3
bu hafta:69.3
giden/gelen: yok
toplamda giden:4.7 kg
hedef:62
hadi dökülün bakalım sizde bildirimleri![]()
buda benim kilom