günaydın canlarım
kızlar bence bu poğaça börek işleri diyetimizi zorluyor ama naapalım nefsimiz de körlüyorlar galiba,onları yemeseniz belki gözünüz dönecek daha fazla yiyeceksiniz...
ben bi sene her sabah kahvaltıda 1 poğaça yiyordum,sonra bi yerde her gün yenilen bir poğaçanın nasıl kiloya dönüştüğünü okumuştum,dikkat edelim derim...
ben bugün evdeyim,ev kahvaltısı yaptım ama yine de dikkat ettim abartılı bi şey yememeye dikkat ettim...evimi b.k götürüyo afedersiniz,bugün çok sıkı temizlik yapmam lazım,birazdan başlayacağım...
benim oğlumun da 2 tane dişi var,epey uzadılar emzirirken o kadar canım acıyor ki anlatamam...emmediği zamanlarda bile sürekli sızlıyor...bi de en başında böyle acılar olmuştu ama bi daha olmaz sanıyordum
nuraycım sen evde kızınla yalnızsın sanırım...valla bence bu dünyanın en zor işi...benim annembabam yanımda sağolsunlar çok sanırlılar...sabah bi kahvaltı ettirmedi inanın,kaç kişi zor başedeiyoruz
evet kızlar bugün de böyle başladı...herkese diyetten şaşmaya güzel bir gün diliyorum