70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar uc gundur sirkeli balli su iciyorum sabah ac karnina bide aksam yatmadan önce ins faydasini görürüm yapanlar varmi faydasini görenler varmi :68::68::68::68:

bugünkü menümede yazayım kimse yazmamış eee bildirim günü kaçamka yapanalrda var ama hakettiler canımmm:46:
uyanınca ılık su
kahvaltı
1tamdan biraz azsimit
peynir,3zeytin
domates,salatalık,yeşil soğan
1küçücük yazhelvası
1tatlı ka.pekmez
çay,çay,çay sugar :20:
ara
1elma
öğlen yok kahvaltı geç oldu zaten
saat14 ve 16.30 arası spor salonu 2.evim:24:
orda bayılıdm açlıktan
3saman gibi bisküvi
eve gelince ara
yarımkase yoğurt yarım galeta kepekli
akşam
4yemek k.bulgur
3yemek kaşığı yeşilfasulye(susuz çünkü yağı çıkarrr:20:)
yoğurtlu semizotu salatacımmm
...şuana kadar 2.5 litre su...
eşimle çay...:68:biris bitki olacak bardağımın...
spor olarak hocayal1.5saat ısınma,azstep,yerde mekik,masa poz.mekik,yan derken 100ü geçti,minderde heryerim çalıştı
40dk.yürüdm,15dk.bisiklet.....
plates toları ve lastikte gelmiş topun üzerinde acaip çalıştı selülit hareketlerinde baldırlar:53:
iyigeceler...çay hazırlayım eşim bekler benii:69:

kizlar uc gundur sirkeli balli su iciyorum sabah ac karnina bide aksam yatmadan önce ins faydasini görürüm yapanlar varmi faydasini görenler varmi :68::68::68::68:

ben çok oluyor gece denedim 2kere ama zor içiyorum yaa midem bağırsağım haassa korktum:26:faydasını gören çok ama bal yok evde alınca sikeyide çaykaşığıyla koyup deniycem biii:44:

iyi akşamlar şekerler, ay ben listeyi merak ediyorum bu bir...ikincisi de haftaya cumaya 65 e felan düşesim war... 65-66 olsam ahhh inşallah ya çok istiyorum çok :51::14:

hayırdır canım yarın tatil değilmi:44:misafirnmi var yada gezmeyemi gitcen:53:
tebrikler 19 kilo azdeğil,200 olsun buhAFTA:40:BİZDEDE artış olsa bakalım zamnnn ve sabrı birazda kaçamakları azaltmakkkkk:1:

yok kız kimse gelmiyor bir yerede gitmiyorum:52::52:sadece her hafta cumartesi yapmaktan sıkıldım yarın gündüz eşimde çalışıyor keyif yapıcam evde:69::69:çocuklar bırakırsa kolumu bacağımı uzatıp gevşemek istedim,onun için bugünden yaptım kafam rahat olsun diye:60::60:kafa demişken yarın sadece saçıma kına yakıp akşama kadar (gece yıkayana kadar)tembellik yapıcam inşallah:71::71::55::55:

bugünkü menümede yazayım kimse yazmamış eee bildirim günü kaçamka yapanalrda var ama hakettiler canımmm:46:
uyanınca ılık su
kahvaltı
1tamdan biraz azsimit
peynir,3zeytin
domates,salatalık,yeşil soğan
1küçücük yazhelvası
1tatlı ka.pekmez
çay,çay,çay sugar :20:
ara
1elma
öğlen yok kahvaltı geç oldu zaten
saat14 ve 16.30 arası spor salonu 2.evim:24:
orda bayılıdm açlıktan
3saman gibi bisküvi
eve gelince ara
yarımkase yoğurt yarım galeta kepekli
akşam
4yemek k.bulgur
3yemek kaşığı yeşilfasulye(susuz çünkü yağı çıkarrr:20:)
yoğurtlu semizotu salatacımmm
...şuana kadar 2.5 litre su...
eşimle çay...:68:biris bitki olacak bardağımın...
spor olarak hocayal1.5saat ısınma,azstep,yerde mekik,masa poz.mekik,yan derken 100ü geçti,minderde heryerim çalıştı
40dk.yürüdm,15dk.bisiklet.....
plates toları ve lastikte gelmiş topun üzerinde acaip çalıştı selülit hareketlerinde baldırlar:53:
iyigeceler...çay hazırlayım eşim bekler benii:69:

masallah kiz fistik sen böyle devam edersen hepimizi sollar gecersin ha :63::63::63:

masallah kiz fistik sen böyle devam edersen hepimizi sollar gecersin ha :63::63::63:

yaaa bide patrona pardon kaptana sor:60:eee çarşamba erişet vedünde iskenderden sonna ve ben 1kilo verdikten sonra hemide kaçhaftadır 76 takılı ebn,reglken 77 çıkan ve şindi 75 olan bennnartıkk tamgazımmm çeklin yoldannnnn:80::80:geçmem ya merak etmeyin sizii:52:

ayol jennifer lopez bu kadar spor yapmıyo kızzzzzzz :1::1::1::1::1:maşallah sana:nazar:

ya nazar vereceğiniz haa:nazar:canım benim finallerim var oda olmasa orda yatmayı düşünüyorum zaten yakında 5dakika spor salonum:60:artık yeter yılalrca şikayet etim,dikkat etimde olamdı ama artık yeteerrrr:84:hocada mahvediyo biz odaha çok inceldi günde 3seans nerdeyse:27:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım kılavuzcum tebrik ederim 200 gr da olsa vermiş olman güzel 19 kilo azmı maşallah canım benim kdr canım seni pek bi hırslı gördüm sanada maşallah nazardeğmesin devam devam mönüyü yazim ben

sabah:
iki dilim ekmek
peynir maydanoz

ara
iki adet ceviz

öğle:
1.5 kaşık menemen
yoğurtlu kırmızı lahana salatası

ara:
bir adet salatalık

akşam:
3kaşık taze fasulye
brokoli salatası yağ yok tabi bol limonlu

ara:
limonlu soda

kızlar bugün işyerinin orda lokmadöktürdüler offf nasılda severim bide güzel koktu bilen bilir izmirin meşhur lokmasını Allahım alan iki üç tabak alıyor bizim elemanlarda tabak tabak aldılar ben ölece baktım şimdi bir tane yesem akşam yemeği yiyemiyecektim ondan bir tane yiyeceğime akşam yemeğimi yerim dedim ve yemedim ohh iyikide yememişim sonunda pişman olmak vardı ama pek güzel koktu yahu neyse geldi geçti ama izmirde yaşayıpta gün geçmesin bir lokma dökülen yer görmiyelim bende kaçacağım artık köşe bucak:))))))kaçamaksız bir gün daha bitti pazargünü kocacımla pikniğe gidicez belkim orda yaparım bi kaçamak

kızlarrrrrr özledimm len gene siziiii:34: :34: :34: :34: ben düğüne giderrr göbecikler atmya memleketee

bu arada diyet miyet hak getire senaa beni sopayla kovala cnm oldumu gelinceee:37: :37: :37: :37:

Bu kadar kısa surede nasıl kılo verdınız:(dıkkatımı cekti okuduklarımın arasında sızden bahsedılmesınden dolayı merak ettım dogrusu......ozel bır yontemınız mı var??..herkes resımlerınızıde begenıyor öyle sanıyorum kı eskı ve yenı halınızde bayagı fark var...tebrikler.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım kılavuzcum tebrik ederim 200 gr da olsa vermiş olman güzel 19 kilo azmı maşallah canım benim kdr canım seni pek bi hırslı gördüm sanada maşallah nazardeğmesin devam devam mönüyü yazim ben

sabah:
iki dilim ekmek
peynir maydanoz

ara
iki adet ceviz

öğle:
1.5 kaşık menemen
yoğurtlu kırmızı lahana salatası

ara:
bir adet salatalık

akşam:
3kaşık taze fasulye
brokoli salatası yağ yok tabi bol limonlu

ara:
limonlu soda

kızlar bugün işyerinin orda lokmadöktürdüler offf nasılda severim bide güzel koktu bilen bilir izmirin meşhur lokmasını Allahım alan iki üç tabak alıyor bizim elemanlarda tabak tabak aldılar ben ölece baktım şimdi bir tane yesem akşam yemeği yiyemiyecektim ondan bir tane yiyeceğime akşam yemeğimi yerim dedim ve yemedim ohh iyikide yememişim sonunda pişman olmak vardı ama pek güzel koktu yahu neyse geldi geçti ama izmirde yaşayıpta gün geçmesin bir lokma dökülen yer görmiyelim bende kaçacağım artık köşe bucak:))))))kaçamaksız bir gün daha bitti pazargünü kocacımla pikniğe gidicez belkim orda yaparım bi kaçamak

:46::46::nazar:menün çok güzel tatlım...vallahi ufak ufak gidiyor artık hedefe az kaldıkça daha yavaş gidiyor...dediğin gibi bunada şükür,ama bu hafta benim için biraz sıkıntılıydı arada kaçırdığım oldu ama ertesi gün toparlamaya çalıştım anca bu kadar oldu...neyse haftaya inşallah daha azimli oluruz hepimiz canım...öpüyorum:54::54:

Back
X