Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar uc gundur sirkeli balli su iciyorum sabah ac karnina bide aksam yatmadan önce ins faydasini görürüm yapanlar varmi faydasini görenler varmi![]()
hayırdır canım yarın tatil değilmi:44:misafirnmi var yada gezmeyemi gitcen
tebrikler 19 kilo azdeğil,200 olsun buhAFTABİZDEDE artış olsa bakalım zamnnn ve sabrı birazda kaçamakları azaltmakkkkk
![]()
bugünkü menümede yazayım kimse yazmamış eee bildirim günü kaçamka yapanalrda var ama hakettiler canımmm
uyanınca ılık su
kahvaltı
1tamdan biraz azsimit
peynir,3zeytin
domates,salatalık,yeşil soğan
1küçücük yazhelvası
1tatlı ka.pekmez
çay,çay,çay sugar
ara
1elma
öğlen yok kahvaltı geç oldu zaten
saat14 ve 16.30 arası spor salonu 2.evim
orda bayılıdm açlıktan
3saman gibi bisküvi
eve gelince ara
yarımkase yoğurt yarım galeta kepekli
akşam
4yemek k.bulgur
3yemek kaşığı yeşilfasulye(susuz çünkü yağı çıkarrr)
yoğurtlu semizotu salatacımmm
...şuana kadar 2.5 litre su...
eşimle çay...biris bitki olacak bardağımın...
spor olarak hocayal1.5saat ısınma,azstep,yerde mekik,masa poz.mekik,yan derken 100ü geçti,minderde heryerim çalıştı
40dk.yürüdm,15dk.bisiklet.....
plates toları ve lastikte gelmiş topun üzerinde acaip çalıştı selülit hareketlerinde baldırlar
iyigeceler...çay hazırlayım eşim bekler benii![]()
masallah kiz fistik sen böyle devam edersen hepimizi sollar gecersin ha![]()
masallah kiz fistik sen böyle devam edersen hepimizi sollar gecersin ha![]()
ayol jennifer lopez bu kadar spor yapmıyo kızzzzzzzmaşallah sana
![]()
Buinsanlar nasıl zayıfllıyorlar yaa![]()
Buinsanlar nasıl zayıfllıyorlar yaa![]()
kızlarrrrrr özledimm len gene siziiii![]()
![]()
![]()
ben düğüne giderrr göbecikler atmya memleketee
bu arada diyet miyet hak getire senaa beni sopayla kovala cnm oldumu gelinceee![]()
![]()
![]()
![]()
canım ben de ööle derdim hep gerçi rejime pek bi ihtiyacım yoktu ama.neyse tatlım diyeceğim isteyince oluyor.boğazı biraztutmak gerekiyor yalnız.![]()
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım kılavuzcum tebrik ederim 200 gr da olsa vermiş olman güzel 19 kilo azmı maşallah canım benim kdr canım seni pek bi hırslı gördüm sanada maşallah nazardeğmesin devam devam mönüyü yazim ben
sabah:
iki dilim ekmek
peynir maydanoz
ara
iki adet ceviz
öğle:
1.5 kaşık menemen
yoğurtlu kırmızı lahana salatası
ara:
bir adet salatalık
akşam:
3kaşık taze fasulye
brokoli salatası yağ yok tabi bol limonlu
ara:
limonlu soda
kızlar bugün işyerinin orda lokmadöktürdüler offf nasılda severim bide güzel koktu bilen bilir izmirin meşhur lokmasını Allahım alan iki üç tabak alıyor bizim elemanlarda tabak tabak aldılar ben ölece baktım şimdi bir tane yesem akşam yemeği yiyemiyecektim ondan bir tane yiyeceğime akşam yemeğimi yerim dedim ve yemedim ohh iyikide yememişim sonunda pişman olmak vardı ama pek güzel koktu yahu neyse geldi geçti ama izmirde yaşayıpta gün geçmesin bir lokma dökülen yer görmiyelim bende kaçacağım artık köşe bucak:))))))kaçamaksız bir gün daha bitti pazargünü kocacımla pikniğe gidicez belkim orda yaparım bi kaçamak
ilaç kullanan var mı?acaba??