70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bencede yap bi bebiş yaaa:52:belenay bizde yok bari onlar yapsın gibi oldu:60:bizmde olsun ama onlard ayapsın yaaa:emir_bebek::emir_bebek:ben bekarken 3 derdim daha fazlasını değil tabiki:1:eşimde 2 derdi..rabbim nasip ederde birtane olursa ki geldim 30yaşıma,hani strestense birtane olunca gerisi oluyorya hemen 2.yide düşünüyorum.tabi tedavide ilkçocuklarım ikiz olmazsa:52:
arcak canımmm..çalışıyosun diye böle düşünüyosundur eminim,çevremde çok örnekelri var ama sende olmaz belki ama birarkadşaımda 2. olmuyor birtürlü neyaşıyacağımızı bilemeyiz,eşinin istemesindede vardır bir hayır değilmi?rabbim istetmiştir:34:
tamam 3aylık iğne ol,eylülde başlarsın çalışmalara hem nebiliyosun hemende olacağını:44:

belenay kaçyıllık evlisn bebeğim:69:
6 yıllık evliyim canım 3.yılımızda bir hamilelik geçirdim 3 aylık karnımda öldü kürtaj oldum o gün bu gün hala bekliyorum gelecek diye doktor bir sorun yok diyor bakalım eylül ayında tüp bebeğe geçicez artık gelmezse yaramaz hem senin yaşın iyi daha ben 36 yaşındayım menapoza girmeden bir tane yapabilsem iyi olcak erken menapoz riskimde var :5:amaaan işte böle off kaçan kovalanır bende bıraktım peşini şimdi manken olmaya karar verdim belkim o zaman beğenir gelir sıpa:9:

6 yıllık evliyim canım 3.yılımızda bir hamilelik geçirdim 3 aylık karnımda öldü kürtaj oldum o gün bu gün hala bekliyorum gelecek diye doktor bir sorun yok diyor bakalım eylül ayında tüp bebeğe geçicez artık gelmezse yaramaz hem senin yaşın iyi daha ben 36 yaşındayım menapoza girmeden bir tane yapabilsem iyi olcak erken menapoz riskimde var :5:amaaan işte böle off kaçan kovalanır bende bıraktım peşini şimdi manken olmaya karar verdim belkim o zaman beğenir gelir sıpa:9:

ayyyyy kıyamam sana allah kabine göre wersin hayatımmmmm :16: :16:
herşey gönlünce olsun

ay canım yaa, :25: inşaallah rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat verir en kısa zamanda:16:

yokluğunda bile beğenilen kadın geldi :60: yaz geldi ve ben balkonda bi yandan pişerken bi yandanda çay içmekteyim.inşallah benim ruhuma bedenimede kısa zamanda yaz gelir :26:

süperrr negüzel yaaa:14:burda hava sadece perşembe iydi allahtan gezidk eşimle,3günür kapalı ve arada yağmur yağdı...naptın canım?nasıl geçti?inşaallah yaz hepimize gelicek benimde haftasonu finalde sonra gelicekkkk:3:

merhabalarrr...iki koca bardak 5i^1 yerde karisimi icerek basladim güne..1 bardak kahve simdi yemek zamani bakalim nekadar yerim asiri olmasa bare:61:

olcak olcak daha gençsin hem formda olcaksın hemde tatlı bebiş annesi olcaksın :69: ah tatlı bebiş deyince aklıma kendim geldim çok tatlıydım maşallah :49: eşim tatlı bebiş der bana hala :69:

süperrr negüzel yaaa:14:burda hava sadece perşembe iydi allahtan gezidk eşimle,3günür kapalı ve arada yağmur yağdı...naptın canım?nasıl geçti?inşaallah yaz hepimize gelicek benimde haftasonu finalde sonra gelicekkkk:3:
daha yaz gelmedi bana hala sonbahar kış havamdayım :43: insan herkese neşe verirde kendine hiçmi vermez :47: yoksa ben oraya buraya saçıyomda kendimemi kalmıyo :60::60: burdada hava kapalı aslında ama oldukça sıcak.balkon resmen hamam gibi :17: sen nerdeydinki havalar düzelmedi daha.hem düzelmesi sorun değilde soğuk olmasın.biz son 2 aydır ısıtıcı kullanmıyoruz cimriliğimizde ama daha geçen haftaya kadar burda kalariferler yanıyodu :26:

canım bende eylülde 6yılım dolucak:69:bende ilk evlendim 2ay sonra(nasıl dert emiştim erken d,ye:47:)hamile akldım 2aylık düşük yaptım,ondan sonra 2kere erken düşük gibi şeyler başımdan geçti,ensonda ilkaşılamamd ahamiel çıktım 10gün sonra deeğrlerim düştü,kimyasaldı:34:bende 2aşılama ve ilktüpbebektem sonra beklemedeyim enson 1yıl ara verdim 2ayönce tüp negatif,şimdi kafamı dinliyorum(sen beni anlarsın nekadar dinlemekse öyle işte:44:)...dondurlumuş bebiş adayalrımız ankarada biz samsunda birgün buluşacağız onu bekliyoruz:70::70:
yaşın çook geçmemeiş inşallah tedaviye gerek kalmadan olur olmazsada tüple olur hayatım:16:sebep bizdede yok,bende enson kandapıhtılaşma öğrendim oda 3yıl önce başak doktor testlerimi eksik yaptırmış:47:bide sırada histereskopi var 2.tüpten önce yaptırmam şart:40:
bencede ben hamiel kaldıkalırmda dahaz ayıftım belki bebişler zayıfolunca gelicekkk:71::74:

olcak olcak daha gençsin hem formda olcaksın hemde tatlı bebiş annesi olcaksın :69: ah tatlı bebiş deyince aklıma kendim geldim çok tatlıydım maşallah :49: eşim tatlı bebiş der bana hala :69:

daha yaz gelmedi bana hala sonbahar kış havamdayım :43: insan herkese neşe verirde kendine hiçmi vermez :47: yoksa ben oraya buraya saçıyomda kendimemi kalmıyo :60::60: burdada hava kapalı aslında ama oldukça sıcak.balkon resmen hamam gibi :17: sen nerdeydinki havalar düzelmedi daha.hem düzelmesi sorun değilde soğuk olmasın.biz son 2 aydır ısıtıcı kullanmıyoruz cimriliğimizde ama daha geçen haftaya kadar burda kalariferler yanıyodu :26:

aynen öle tatlı bebiş:69:zaten başkaşarını güldürrüsün,yada teslli verirsin bende çok olur akıl veririm gibi amaaa kendime gelince hiç söz geçirememmm..bizde sana verelim neşe bebiş:52:samsundayım şuanda hava açtı veee ben artık çıkıp kendimi spor atayım önce hocayla çalışıp sonna bantta yürür gelirim olur akşammm,kocişim gelmedende mantar sote yapmam lazım ,şimdi onları limonlu suya yatırdım beni bekliyeceklerr:52:biara konuşalım neyin var seninde böylesin:26:

okudum geldim tatlım
merak ettim noldu diye
ya üzüldüm valla senin adına
eşinle oturup sakin sakin konuşmayı denesen
sonuçta bi tanesi emiyo daha
hem rahatsızlığın varmış bel fıtığı ciddi bi problem
evet canım bu aksam bırdaha konusacagım en azından bı 3 aylık donem daha ıstıyorum cünkü:26:
canım geçmiş olsun yaaaaa bende de war bel fıtıgı seninki ne boyutta peki ????bende 2 tane var ama sorun olmuyo şimdi
canım benımde 2 tane hamılegın son zamanlarında asırı zorlandım topallıyodum dogumdan sonrada gecmeyınce doktora gıttım oyle cıktı ve 10 gün yatıcaksın hıc kalmıycan dedı bırde fızık tedavı 3 hafta ama nası gıdeyım bebıs yenı dogmsu kaldı oyle yanı benım azcık yürüyünce agrılar gırıyo ve bacaklarım uyusuyo 2 bacagınada vurur demsıtı zaten.bu hafta doktora gıdıcem ınsallah fızık tedavı olmak ıstıyorum belkı bıraz rahatlatır.
bencede yap bi bebiş yaaa:52:belenay bizde yok bari onlar yapsın gibi oldu:60:bizmde olsun ama onlard ayapsın yaaa:emir_bebek::emir_bebek:ben bekarken 3 derdim daha fazlasını değil tabiki:1:eşimde 2 derdi..rabbim nasip ederde birtane olursa ki geldim 30yaşıma,hani strestense birtane olunca gerisi oluyorya hemen 2.yide düşünüyorum.tabi tedavide ilkçocuklarım ikiz olmazsa:52:
arcak canımmm..çalışıyosun diye böle düşünüyosundur eminim,çevremde çok örnekelri var ama sende olmaz belki ama birarkadşaımda 2. olmuyor birtürlü neyaşıyacağımızı bilemeyiz,eşinin istemesindede vardır bir hayır değilmi?rabbim istetmiştir:34:
tamam 3aylık iğne ol,eylülde başlarsın çalışmalara hem nebiliyosun hemende olacağını:44:

belenay kaçyıllık evlisn bebeğim:69:
canım haklısın olup olmayacagını allah bılır ama olma ıhtımalı de var sonucta ben onu göz ealamıyorum en azından kıs olsun bı yanı bakalım hayırlısı bırde dedıgın gıbı sadece calısıyo olmam deıl sıkıntı hem emıyor hemde ben belımden rahatsızım belkı doktor hamıle kalman sakıncalı derde ordan yırtarım bakalım:1::1:

şuan çok kötüyüm yaaa:43:kızkardeşimi aradım onalrın orda birçocuk camdan düşmüş hemde 7.kattan,nasıl bağırşıyorlarmış tüylerim diken diken oldu..zaten çocuk büyütmek büyük marifet ya,ihmalda vardır mutlaka..benim burda komşumun kızı heryer tıtmanıyor oda evin tüm camlarının kulplarını çıkarmış..offf fena oldu tamda hazırlanıp çıkıcam,rabbim sabır versin anneye babaya:43:
benim enküçük kardeşim ebnden 12yaş küçük kuzumu küçükken camdan düştüğünü rüyamda görmüştüm nasıl fena olmuştum ogünbugündür çookk korkarım balkonalrdan camlardan allah korusun hepinizin yavrusunu,evkazalaırna dikkat.....

aynen öle tatlı bebiş:69:zaten başkaşarını güldürrüsün,yada teslli verirsin bende çok olur akıl veririm gibi amaaa kendime gelince hiç söz geçirememmm..bizde sana verelim neşe bebiş:52:samsundayım şuanda hava açtı veee ben artık çıkıp kendimi spor atayım önce hocayla çalışıp sonna bantta yürür gelirim olur akşammm,kocişim gelmedende mantar sote yapmam lazım ,şimdi onları limonlu suya yatırdım beni bekliyeceklerr:52:biara konuşalım neyin var seninde böylesin:26:
bişim yok rahat batıyo derler ben gibilere :27: samsun :10: çok gezesim var istanbul samsun trabzon :69: ama sanırım bu sene sadece izmire gidicem :30: ama ama gezersem belki belkide taptatlı bi bebiş olcam :52:

bugünkü menümü yazayım ya ben akşamları nete giremediğim için erken yazıyorum
sabah :su ve 3 adet gün kurusu

kahvaltı :2 dilim kepekli ekmek 1 kibritkutusu kadar peynir şekersiz çay 1 domates 1 salatalık

ara: 7 adet fındık 1 bardak açaili fom çay şekersiz (ama tadı kendiliğinden şekerli gibi jeliboon gibi kokuyo mmm)

öğle :6-7 kaşık nohut 100 gr kadar yoğurt salata ve sebze çorbası (çok olmamış değilmi:26:)

ara :minicik sütlü irmik tatlısı ve adaçayı

akşam :balık ,salata ve ayran

gece:bir kaç tane çilek yatarkende süt çay bardağı kadar

egzersiz olarakta bir saatlik yürüyüş

gün içerisinde 3 litre su ve bolca bitki çayı şekersiz

şuan çok kötüyüm yaaa:43:kızkardeşimi aradım onalrın orda birçocuk camdan düşmüş hemde 7.kattan,nasıl bağırşıyorlarmış tüylerim diken diken oldu..zaten çocuk büyütmek büyük marifet ya,ihmalda vardır mutlaka..benim burda komşumun kızı heryer tıtmanıyor oda evin tüm camlarının kulplarını çıkarmış..offf fena oldu tamda hazırlanıp çıkıcam,rabbim sabır versin anneye babaya:43:
benim enküçük kardeşim ebnden 12yaş küçük kuzumu küçükken camdan düştüğünü rüyamda görmüştüm nasıl fena olmuştum ogünbugündür çookk korkarım balkonalrdan camlardan allah korusun hepinizin yavrusunu,evkazalaırna dikkat.....

allah yardımcıları olsun:59:

yağmurumu uyutup geldim kızlar. semizotu yemeğimi de yedim yoğurtlu yanında da yeşil biber oh mis gibi oldu. semizotunun içine de 1 tutam bulgur koydum. göz doyursun diye:1:

olmuş ve ölmüş kim neden nasıl suçlu ihmalkar bilemicez ama sonuçta giden ve kaybedilen bi can var.Allah sabır versin :58:
gece gözlerimi kaparım düşüncelere dalar ya insan 3 şeyde gelir aklıma fena olurum.çok hızlı bıçak kullanırım ve en çok korktuğum şey bıçak kesiğidir içim tuhaf olur.yılanlar gelir gözümün önüne irkilirim .ve yiğenimin bi yerden düştüğü görüntüsü gelir gözümün önüne.en büyük yiğenimle çok sevişiriz :69: bi kere ona kızmışmıydım yada beni üzmüşmüydü anımsamıyorum yiğenim ben atacam kendimi camdan seni üzmeye dayanamıcam demişti camı açmaya çalışmıştı deli kız.3-4 yaşlarında bişidi.gülermisin ağlarmısın allahtan yükseklik falan yoktu ve cam bozuktu kulbu elinde kaldıydı :60: aynı halası uçuk kaçık biraz :52:

aman Allahım Allah yardımcıları olsun :59:

ALLAH yardımcıları olsun inşallah :43:

Back
X