70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sebebi şu her tartıldığın an bu bilmem ne hormonların üst seviyede çalışmaya başlarmış heycandan ve buda senin dahada kilo almana sebep olurmuş en ideali haftada bir tartılmak canım bilgim bukadar:46:

teşekkürler triendy21, bunu bilmiyordum iyi oldu söylediğin..

günaydın kızlar ben geldim kaptanım çok geçmiş olsun şimdiden inşallah tertemiz kurtulursun allah yardımcın olsun. dün akşam 1 kepçe ezogelin çorbası 2 yemek kaşığı semiz otu yemeği 1 tane taze soğan yedim. form çay yeşil çay ve elma sirkesi içtim.:52:

sena abla geçen cuma yapamadım zaten ben önceki hafta 13ünde cuma günü yaptım liste bu sayfada bak istersen adım yok
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-4379.html

canımıniçiiiiii bitanemmmmm :3::3::3::3: bende ayın 13ündeki listeye baktım:4: ne sen nede kardeşin o zamanda özele yada msnye bildirim yapmamışsın:4::4: bu geçtiqimiz cuma bildirim yapmadıqını hatırlıyorum zaten..bende önceki cumaya baktım yani ayın 13...yok bitanem yok bildirim mildirim yapmamışsın :47: sen bana deki 2 ay önceki listeyi çıkar ben çıkartırım :21::21: çünkü kaptan olduqumundan buyana yapılan bütün bildirimleri ve listeyi ajandama düzenli olarak kaydediyorum..bunun içinde bildirim yapılmış yada yapılmamış diye net konuşabiliyorum..yani senin anlıcaqın şekilde şöyle söyliyim..son 2 haftadır bana yaptıqın hiçbir bildirim yok..en son 6 mayısta 71.5 olarak bildirim yapmışsın ve o hafta verdiqin kilo 0 mış canım :51:

yok canım bişey duymuyorsun uyuduğun için ama uyanık çekilince zor oluyor bide akşamdan ilaç içip sürekli lavobaya koşmak yoruyor:))) zaten bişey yemiyosun ne çıkaracaksak:))))neyse bi uyuyp bi uyanıyorsun o kadar inşallah temiz çıkarneden yaptıklarını bilmiyorum ama güzel haberler verirsin geçmiş olsun

amin inşallahh..kanser arıyorlar canım :14::14::14:

canım sana laf atmak yok tövbelıyım.

benı gecebılrısın ıdıia da yok artık .

senle ıddaya gırıyom sonra 1 ay sonra kılo verıyom.artık sana karşı mütevazi olcam.kendımle yarışcam.

acilen 68 olmam lazım.kocam bana makıne alcek.

tatlım hadı ıyı uykular inşalalh bişeyın cıkmıycak

20 dakıka biisklet sürdum

100 tane mekık cektım kaldı 250 borç

form çayımı içiyom

inşallah sudem aminn..haftaya perşembeye denk geliyor haziranın 2sii..gerginim şu son günlerde..ne makinası kıss:26:

geçmiş olsun canım inşallah biirşey çıkmaz.
bugünkü menüm
sabah 1 bar rezene çayı
1bar açık şekersiz siyah çay
1 yumurta 1domates 1büyük yeşil biber 1tatlıkaşığı sıvı yağ 1 diş sarmısakla yapılmış menemen
1 kk beyaz peynir
3 siyah zeytin
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği

ara 1 yk menemen 1katı haşlanmış yum beyazı 1 çatal baklava
öğle 6 yk nohut 2 yk pirinç pilavı
ara 1 elma
akşam 1 kase mercimek çorbası 3 yk kuru fasulye 1 bardak ayran
ara 1 elma
menüm biraz dengesiz oldu ama evde kalan yemeklerden yedim yoksa kalanları kimse yemiyor ziyan oluyor

ara 1 yk menemen 1yumurta beyazı- çocukların kahvaltısından artan-
1 çatal antep baklavası-kayınpeder ta anteplerden getirmiş sabah kayınvalidem aradı yedinmi diye 1çatal aldım-
öğle 6 kaşık nohut yemeği 2 yk pirinç pilavı

inşallah canım teşekkürlerr:16:

kızlar sık sık tartılmak iyi değil anladığım kadarıyla sebebi ne olaki..
ve ne kadar aralıkla tartılmak gerek. herkese allah rahatlık versin... iyi geceler

canım ben her sabah tartılırım..asla şaşmaz tartılmam..bazı kişiler tartılıp fazla çıkınca morallerini bozup daha çok yiyorlar..bunu engellemek için haftada 1 tartılmayı tavsiye ediyoruz..bende öyle bişey olmuyor..ben kilo verdiqimi gördükçe daha çok motive oluyorum..yok eqer kilo aldıysam yediklerime daha çok dikkat edip hemen menümü daha dikkatli hazırlıyorum..yani her iki durumda beni olumsuz etkilemiyor..

Günaydın kızlarrr :16: nasılsınız bakalım görüşmeyeli?

günaydın canım :16: beni biliyosun yazıyorum işte :34: kursa gidicem birazdan..hazırlanıyorum..

günaydın kızlar ben geldim kaptanım çok geçmiş olsun şimdiden inşallah tertemiz kurtulursun allah yardımcın olsun. dün akşam 1 kepçe ezogelin çorbası 2 yemek kaşığı semiz otu yemeği 1 tane taze soğan yedim. form çay yeşil çay ve elma sirkesi içtim.:52:

günaydın canım :16: amin inşallah bebeqim :16:

günaydın arkadaşlarr :16::16:
kursa gitmeden bi bakıyım dedim :34: çok fazla sizlere yansıtıp canınızı sıkmak istemiyorum ama son günlerde çok gerqinim.. çatıcak yer arıyorum..
(gözükmeyin gözüme bu aralar):60::60::60::60::60::60::60::60:

Kaptancım çok geçmiş olsun :16::16: hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.

inşallah canım aminn :14:

deryam innşallaahhhhh tatlımm :16: lavman yapmam gerekiyormuş 1gün öncesinde :43: ıyyyyyyyyyyy:14::14: napıcam ben ya:84::84: biliyorum son zamanlarda buraya çok fazla vakit ayıramıyorum ama inanın çok yorgunum bugün full dışardaydım yarında kursa gidicem feshanemiz açılacak tabloyu teslim edicem yaz gelirken nedense bu aylarda hep bu yoqunluk oluyor neyse herşeyin hayırlısı olsun..hepinizi tek tek öpüyorum Allaha emanet olun canlarım iyigecelerr:16::16:

çok geçmiş olsunnnn kaptan...

aslıııı :3:
canım hiç görüşemedik..önceki gün yazını gördüm hatta alıntısınıda aldım ama yazamadım..dualarınıza ihtiyacım var kardeşim..ihmal etmeyin tatlım nolur :16:

bakinim ..
kıs nerdesin sen :47: düqün müqün bitti sen hala ortada yoksun :47: telinde avea arayamıyorum :84::84: neyse akşam koçiş gelene kadar ses seda çıkmazsa senden onun telinden ararım tabi kafanı kırmak içinn:27::27:

kursa gidiyorum kızlar akşama görüşürüz inşallah kendinize iyi bakın :79:

Son düzenleme:
Kızlar herkese güzel bir salı günü diliyorum... :82:sabah öğrencim war:53:şu okul bi kapanamadı deliriciiiim :53: erken kalktım:53: saat 7 de kahlwatı ettim hemen...kahwe içiyorum şuanda ayılmak için ama iyiyim... :51:ay dün boğaza gittik muhteşemdi :69::69:
neyse ben sabah mönümü yazıyım :1:
uyanınca 2 bardak ılık su
kahwaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 domates,1 katı yumurta, 1 dilim peynir, şekersiz kahwe:82:
:51:sabahın seküzünde sıfat, zamir, zarf anlat:51: pofff tatile gitmek istiyorumm ben yaaa:51:

canımıniçiiiiii bitanemmmmm :3::3::3::3: bende

inşallah sudem aminn..haftaya perşembeye denk geliyor haziranın 2sii..gerginim şu son günlerde..ne makinası kıss:26:

günaydın canım :16: amin inşallah bebeqim :16:
çamaşır kurutma makinesi canım.

çok çamaşır yıkarım gına geldı artık.kurutmaktan..........

selam kızlarrr :16:
sabah erkenden hastaneye gittim..kaybolan evraklarımı çok şükür yeniden aldım sorun çıkmadan..kolonoskopi öncesi yapılacak tahlillerimi ve filmlerimi çektirdim..kan tahlilimi verdim sonucumu alıp tüm raporlarımı anestesi uzmanına onaylattım..onaydan geçmeden anestesiye almıyorlarmış..haziranın 2sinde kolonoskopiye giriyorum arkadaşlar..girmeden iki gün önce sırf sıvı beslenecekmişim..çorbalar bile tanesiz olacakmış..ne yiyip ne içicem şimdiden düşünüyorum..tahlil vereceqim için aç karnına gittim..kan verip diqer işlemleri halledene kadar 11.30 oldu saat.. kahvaltımı simit sarayında yaptım..eve öqleden sonra geldim..şu ana kadar yediklerimi hiç duymayın..hastanedede bir teyzemizi üzücü bir durumda gördüm eve gelince kendimi yemeqe verdim..yarın ve perşembe günü kurs var yani kaçamaklar çoqalacak..haftaya iyi başlamıştım ama cumaya ne olur bilmiyorum..neyse şu kolonoskopiyi hayırlısıyla atlatayım sonrasında herşey düzene girer inş..

Canım benim geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşaallah

Back
X