70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok yiyon ama yakıyon bak ne kadar vermişsin maşallah kuzumaaaa:1::1::1::nazar::nazar::nazar:

kızz benmı ne kadar vermısım 4 ay oldu gectı bıle anca bu kadar :14:neyse buna da şükür ben senın gıbı bı 65 lere ınsem cok takmıycam zaten fazla malda gözüm yokk :1:sizin kadar olamam yani maşallahınız var:nazar:

ne sölim canim ögünü ögününe yediklerimi bile yaziorum cevap gelmior bazen begeniosunuz..oysa ben azönce ip atlamistim bi sürü ter döktüm :8:5i1 yerde ictim onlari yazacaktim bide yazmim dedim niye yazayimkii :59::59::59::19::19::19:

amanın kıyamam yaaaaaaa:70::70::70::70: ne güzel bak sen yaz ben burda olduğum sürece cevap yazarım ben merak etme ne kadar atlıyorsun ip?:54:

aslında mercımek te baklıyat ama bence uyugun o ekmek yerıne gecsın bosver afıyet olsun :56:yoksa cok az yıyonuz yaa ben yedıklerımı yazsam ohooo:1:

çok yiyon ama yakıyon bak ne kadar vermişsin maşallah kuzumaaaa:1::1::1::nazar::nazar::nazar:

valla cok yıyorum dıyosun ama verdıgın kılolarda ortada sırıtıyo oylee :1:
ben az yıyınce kociş o kadarcık seyle doydun mu dıyooo, ben de dıorum ohooo kk'daki kızlar bunları ıkı ogunde yıyolarr :1::1::1:
sonrada dıyorum işte ben nıye yavas kılo verıyorumm :59:

valla cok yıyorum dıyosun ama verdıgın kılolarda ortada sırıtıyo oylee :1:
ben az yıyınce kociş o kadarcık seyle doydun mu dıyooo, ben de dıorum ohooo kk'daki kızlar bunları ıkı ogunde yıyolarr :1::1::1:
sonrada dıyorum işte ben nıye yavas kılo verıyorumm :59:

canım daha dur kız sen geleli ne kadar oldu ben taaaaaa ocak 24 te başladım asıl yavas veren benım ama ben oyle arkadaslar gıbı yersem sonra daha cok strese gırıyom doymuyom gıbı hıssedıyom ve daha cok yıyom o yüzden benım yöntemim bu dengelemeye dıkkat etmeye calıısyom anca bu kadar verdım o yüzden bu zamana kadar ama gene de mutluyum o kötü fazlalıklardan kurtuldum kendımı daha ıyı hıssedıyorum az daha versem süper olcak o ayrı:1:

kız ben seni öperim cadııııııııı:54::54::54:

cadı mıııı, aaaa üstüme iyilik sağlıkkk :21: :1: :1:
mekiklere de başlanmışş oh ohhh maşallahhh :nazar: :66:
ben de su plates lastıklernden alıcam canım ya, acayıp ıncelmeye yarıyo onla yapılan hareketler:8:
yazın corapsız taytsız etek gıyemıyorum vallahı, iç bacaklar kıpkırmızı pişik oluyoooo :14::14:
bı kere bişicik olmaz dıye corapsız cıkmıstım da, sonra kosa kosa parfümeriye bebe pudrası almaya koşmuştum :66: sonra gırdım bı guzel tuvalete, pudraladım kendimi :1:

hırslanmam lazım evde koşu bandım var bitki çaylarım da var kepekli ekmek tüketiorum 2 qündür
ah bi cesaretlenip kolları sıvasam:31:

canım bi bşlasan devamı gelir zaten
ben önceden spora zorla giderdim şimdi gitmeyince bişeyi eksik yapmışım gibi geliyo
sanırım ben zayıflayamayacağım ... eşim zayıflamamı çok istiyor... bunu açık açık söylemesede öyle...
:14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14:

ayyy öyle demee yaaa
bak bende 2 ileri 1 geri gidip geliyorum ama gr gr da olsa gidiyo panik yapma
aynen devam :34:
acaba kitap doğru mu söylüyo gerçekten boşamı uğraşıyoruz:43::43::43:
yaa aamaaan her kafadan bi ses çıkıyo
sen bu şekilde yemeği alışkanlık haline getirirsen hiç bişey olmaz
ne güzel sizin eşleriniz sizden uzun malesef ben eşimden uzunum :60::60::60: ama allahtan kompleks yok onda
benimki de bende 3 santim uzun o yüzden topuklu giyemiyorum hiç :50:

:97::97::97: ilk defa bugün basladim 20 dakka fln yaptim azcikta aksam yapayim diyorum:6::75:
ben de aldım da atlama ipi daha nasip olmadı başlamak. internetten baktım 1 saat boyunca 5 dakika durmadan atlayın 2 dakika dinlenin yazıyordu 20 dakka başlangıç için iyi. yavaş yavaş arttırmak da yarar var....
cadı mıııı, aaaa üstüme iyilik sağlıkkk :21: :1: :1:
mekiklere de başlanmışş oh ohhh maşallahhh :nazar: :66:
ben de su plates lastıklernden alıcam canım ya, acayıp ıncelmeye yarıyo onla yapılan hareketler:8:
yazın corapsız taytsız etek gıyemıyorum vallahı, iç bacaklar kıpkırmızı pişik oluyoooo :14::14:
bı kere bişicik olmaz dıye corapsız cıkmıstım da, sonra kosa kosa parfümeriye bebe pudrası almaya koşmuştum :66: sonra gırdım bı guzel tuvalete, pudraladım kendimi :1:
ay kız deme bende de vardı o sorun çok şükür artık yok gibi bişi kilolar gitmeye başladı mı sen de farkedersin bebiş:51::82::21:

geçmişi okudum geldim
ve şimdi de gidiyorum çok yoruldum bugün
sabah erkenden kalktım ananeme kahvaltıya gittim
ordan banka işlerini yakıtı yatırdım
en sonda spora gittim eve gel duş al yemek ye derken bu saat oldu pilim azaldı gidip uzanıcam azcık
akşama gelir yediklerimi yazarım :54::54:

geçmişi okudum geldim
ve şimdi de gidiyorum çok yoruldum bugün
sabah erkenden kalktım ananeme kahvaltıya gittim
ordan banka işlerini yakıtı yatırdım
en sonda spora gittim eve gel duş al yemek ye derken bu saat oldu pilim azaldı gidip uzanıcam azcık
akşama gelir yediklerimi yazarım :54::54:

aksam bisey yemiomusun canim bukadarmi??

ben 65lere düştüm ama hayatta bırakmam bu topiği. ben burda başladım kilo vermeye hiç biryere gidemem çok seviyorum burayı bennnnnnn hele de böle kaptan hiçbiryerde yokturr:70::71::71::71:
YA CANIM GİDERMİYİM HİÇ ALLAHINI SEVERSEN SENA ABLACIMI BIRAKIRMIYIM Bİ YOKLİYİM DEDİM ŞAKA YAPTIM KIZ :33::32::32:
aman bırakın kim nereye giderse gitsin biz burdayız alim allah istemeyen gider o kadar basit:33:
YA DEMEK ÖLE GİTMİYORUM sena abla kovsada gitmem ben burda başladım burda sonuna kadardevam edicem yok öle şakaydı sadece bakalım ne tepki alıcam dedim:9::9:
sikildim kendim yaziorum kendim cevapliorum bütün sayfalari okuyoirum yorumlar yapiorum benim yazdigim göz ardi edilior cünkü kendi aranizda okadar ii kaynatiorsunuz ki unutuluorummm:5::5::5:
ya canım olurmu öyle şey herkez burda büyük bir aile yeni gelenler dahil yazdıklarına elbette yorum yazıyoruz yada yazmadıysam yazarım üzülme hadiii:48:
ne sölim canim ögünü ögününe yediklerimi bile yaziorum cevap gelmior bazen begeniosunuz..oysa ben azönce ip atlamistim bi sürü ter döktüm :8:5i1 yerde ictim onlari yazacaktim bide yazmim dedim niye yazayimkii :59::59::59::19::19::19:
çok güzel böyle devam et bende birazdan yürüyüşe çıkcam 2 çocukla nasıl yürüyüş olcaksa neyse bunada şükür:31:
canım sen bi an önce 0-9 kilo aralıgına in, git o topikte takıl, eksiye düşünce de daha gelme buralara, ay hangi topiğe girsem ortalığı karıştırıyosun yahuuuu.... kimse ölmüyo sana, git sen git sen geldiğinden beri bu topiğe benim gelesim olmuyodu zati... :19:
seni kaale bile almıyorum bana akıl verecek olan en son kişi sensin,,birkaçgün yoktun topik rahattı valla sen git takıldığın yerde kal gelme buraya :20: benim olduğum mekanda durmam diyosan işte kapı arkana dön ve çık istenmiyorsun artık:63:

sikildim kendim yaziorum kendim cevapliorum bütün sayfalari okuyoirum yorumlar yapiorum benim yazdigim göz ardi edilior cünkü kendi aranizda okadar ii kaynatiorsunuz ki unutuluorummm:5::5::5:

ayyy canım benm unuturmuyuz seni hiç aşk olsun inan eğer yazamamışsak o an bi yoğunluk olmuştur bide ben geçmiş sayfaları okuyamıyorum vaktim olmaıdğı için farkedememişimdir:54::54::54:

az önce ben ip atlarkene komsu adamla esim beni görmüsler adam bana ne dedi bilionuzmu bürrrssssssssss esim güldü belki ortami germemek icin yapti ama güldüü:47: dünde kosarken bana arkamdan bakmis sen acle zayifla cok kötü görünüosun kosamiosun bile dedi..yaaa benim bebegim daha 9 aylik:5::5::5::5::5:

ayy canım ben sen yaz biz dinleriz hiç sorun değil aşk olsun sana böyle ihmal edildiğini düşünme:16:

YA CANIM GİDERMİYİM HİÇ ALLAHINI SEVERSEN SENA ABLACIMI BIRAKIRMIYIM Bİ YOKLİYİM DEDİM ŞAKA YAPTIM KIZ :33::32::32:

YA DEMEK ÖLE GİTMİYORUM sena abla kovsada gitmem ben burda başladım burda sonuna kadardevam edicem yok öle şakaydı sadece bakalım ne tepki alıcam dedim:9::9:

ya canım olurmu öyle şey herkez burda büyük bir aile yeni gelenler dahil yazdıklarına elbette yorum yazıyoruz yada yazmadıysam yazarım üzülme hadiii:48:

çok güzel böyle devam et bende birazdan yürüyüşe çıkcam 2 çocukla nasıl yürüyüş olcaksa neyse bunada şükür:31:

seni kaale bile almıyorum bana akıl verecek olan en son kişi sensin,,birkaçgün yoktun topik rahattı valla sen git takıldığın yerde kal gelme buraya :20: benim olduğum mekanda durmam diyosan işte kapı arkana dön ve çık istenmiyorsun artık:63:

sen gidicem dersen hadi git tutan yok derim.
ama ben burdaysam sen bana gelme buraya diyemezsin.. mahalle karıları gibi laf dalaşına giremem ben.. hele ki senin seviyende senle.. al canım sana kocaman bir nokta.

az önce ben ip atlarkene komsu adamla esim beni görmüsler adam bana ne dedi bilionuzmu bürrrssssssssss esim güldü belki ortami germemek icin yapti ama güldüü:47: dünde kosarken bana arkamdan bakmis sen acle zayifla cok kötü görünüosun kosamiosun bile dedi..yaaa benim bebegim daha 9 aylik:5::5::5::5::5:

hıh halt etmiş onlar :19:

benim kociş de öyleydi ama şimdi kilolar gitmeye başladı benim kıyafetler değişmeye başladı. yeter artık fazla verme diyor. kıskançlığı hat safhada yani. hiç canını sıkma daha çok ip atla görür onlar günlerini:1::1::1:

Back
X