Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlarrr nasılsınız.dün giremedim.malum cenazemiz var.bu gün kayınvalidedeydim .o ankarada cenaze ordan kalktı.ben de eltimle evini temziledim yarın gelicek gelen giden olur.çok yoruldum.geçmişe bakamadım inş herşey yolundadır.vakit buldukça geçmişi okuyum.bi kaç gün giremem kayınvalideme gideriz okul çıkışı.vakit buldukça yazmaya çaılışıcam kızlar.zaten diyete de dikkat edemiyorum bu hafta mazur görün beni.öpüyorummm![]()
çok geçmiş olsun dikkat et ilaçlarına ve verilen egzersizler varsa mutlaka yap ihmal etme bendede boyun ağrısı var ama kalçaya vurduğunu hiç duymadım bel fıtığından ameliyat oldum ben o dönem dediğin gibi oluyodu bana hemde ne acııı Allaha şükür kurtuldum .umarım sende kısa zamanda iyileşirsin canım
yürüyüşe çıktım canım ya o ara gene aradı adam gelin başlayın dedi bende servis olayını hallederseniz gelirim dedim aksi taktirde gelemem dedim hiç düşünüp taşınmamışlar servis oplayını gel diyolar bide utanmadan iyi günler dedi gelişme olursa ararmışşşkeşke açmasaydım diye sinir oldum
ulen madem beğendin benim özgeçmişimi benim gibi elemanı kaçırmamak için insan 100 tl daha ekler maaşa demi yaa ama gıcıklarrr bakalım nolcekk
kızlar merhaba
bugün malesef boynum için doktor iki çeşit iğne yazdı sabh akşam başladım bide belimin sağ tarafından kalçama doğru bir çekme ve ağrı vardr.un dediği boynumun ağrısından dolayıymış,çok fena ağrıyor...bir süre spor mpor hakgetire kızlar...valla nazar oldum,hiç böyle olmamıştım
menümü vereyim
uyanınca
kefir ve keten tohumu yağı
kahvaltı
1 dlm.tam tahıllı ekmek kızartması üzeri labne peynir,1 hşl. yumurta,4-5 zeytin,söğüş domates,salatalık,çay
ara
4 fındık
öğle
1 pors.domates soslu acılı hşl.makarna(yağsız),1 brd. ayran
ara
7-8 tane sarı leblebi
akşam
müsli+süt
yatmadan
kefir+keten tohumu yağı
gün boyu 2 lt. su
spor bir süre yok (yasak)![]()
derya kuuzmmm geçmiş olsunnnnn dikkat et kendine bize lazımsınnnn![]()
![]()
![]()
sena yavrum sen ne yptınnn yiyebldn mi bişeylerrrrrr![]()
![]()
![]()
diğer çıtırlar napıonuz bakimmmmmmm benim boğazım şiştiii cıs yasak şey yemiştimde hani böle ylanarak yeniyooo![]()
![]()
![]()
![]()
sağol tatlım ..benim boyun ağrım var ama kasma batma ve yanmayla beraber sağ tarafıma hiç dönemiyorum çünkü orta derecede 2 yerde boyun fıtığım var ve şu an 3 gündür boyunlukla yaşıyorum ve daha 26 gün daha takıcam sadece yatağa girerken çıkarıyorum sabah kalkmadanda takıyorum çok bunaltıcı bir durum ama neyse...banada pek mantıklı gelmedi boyunla alakası ama şu olabilir boynum çocuğun bazasını kaldırırken tutuldu belki o esnada belimde tetiklenmiş olabilir iyice,çünkü öncedende bu şekil belimden kalçaya vuran sancı ve kasılma oluyordu,bence hep o bazanın suçu olanlar hain baza![]()
ben sana küstüm...niye yoksun topiğe uğramıyon hımmmmm...istediğin kiloya gelince böylemi oluyor kuzu heeeee,hesap ver bakayım![]()
aslımmmkıss çok merak ettim nasıl oluyor bu biberli ekmek..tarifini verde bizde tadalım
senacımm biliyorsun ben mersindeyim buraların meşhur ekmeği şimdi bu topikte bunun tarifini vermek ne derece doğru bilmem kızlarrrr canınız çekmesin
şimdi canım normal pizza yada poğaça hamuru mayalayıp tepsiye yayılıyor iyice mayalanınca üzerine
biber salçası rende soğan pul biber ve boool susam azda sıvı yağı eklenip azcık sulandırılan bu karışım sürülüyor pişince dilimlenip yeniyorrr afiyet olsunnn
bu arada allah kolaylık versin canım senin yemek işi zor bi durumama sanırım bayağıda kilo verdirecek sana
![]()
ben şimdi gün içi ne yedim hesap edemiyom ama liste yapınca çıkıyor ortaya bakim bugün emrah modundamıydım yoksam doydummu bakim
sabah:
iki dilim ekmek
peynir,beş adet zeytin
maydanoz,nane
ara:
üç adet kuru kayısı
bir adet ceviz
öğle:
üç kaşık kıymalı patlıcan oturtma
bol yağsız salata
ara:
beş erik
bide bir tatlı kaşığı :131:
akşam:
bir kepçe çorba
bir domates
eve gidince her zamankinden soda limonişte bu kadar doymuşmuyum ne
![]()
yürüyüşe çıktım canım ya o ara gene aradı adam gelin başlayın dedi bende servis olayını hallederseniz gelirim dedim aksi taktirde gelemem dedim hiç düşünüp taşınmamışlar servis oplayını gel diyolar bide utanmadan iyi günler dedi gelişme olursa ararmışşşkeşke açmasaydım diye sinir oldum
ulen madem beğendin benim özgeçmişimi benim gibi elemanı kaçırmamak için insan 100 tl daha ekler maaşa demi yaa ama gıcıklarrr bakalım nolcekk
derya kuuzmmm geçmiş olsunnnnn dikkat et kendine bize lazımsınnnn![]()
![]()
![]()
sena yavrum sen ne yptınnn yiyebldn mi bişeylerrrrrr![]()
![]()
![]()
diğer çıtırlar napıonuz bakimmmmmmm benim boğazım şiştiii cıs yasak şey yemiştimde hani böle ylanarak yeniyooo![]()
![]()
![]()
![]()
sağol tatlım ..benim boyun ağrım var ama kasma batma ve yanmayla beraber sağ tarafıma hiç dönemiyorum çünkü orta derecede 2 yerde boyun fıtığım var ve şu an 3 gündür boyunlukla yaşıyorum ve daha 26 gün daha takıcam sadece yatağa girerken çıkarıyorum sabah kalkmadanda takıyorum çok bunaltıcı bir durum ama neyse...banada pek mantıklı gelmedi boyunla alakası ama şu olabilir boynum çocuğun bazasını kaldırırken tutuldu belki o esnada belimde tetiklenmiş olabilir iyice,çünkü öncedende bu şekil belimden kalçaya vuran sancı ve kasılma oluyordu,bence hep o bazanın suçu olanlar hain baza![]()
oyy oyyy daha nerde vercem kilo olurmu yavrum 2 hafta şehir dışına çıktım bu haftada yıl sonu gösterisi var ona hazırlanıyozzz ama yok anam brakmam sizi artıkkkkk
gel barışakkk bidanemmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yavrum hep kendini yoruyosun bi dinlenmiyosun kii o bazanınn...................![]()
![]()
![]()
![]()
sinir oluyorum böyle densiz insanlara..sonuçta sen ön görüşmede servis ve ücret konusunu konuşmuşsun..madem halletmediler neden arıyorlarki..iyi yapmışsın kabul etmeyip bi anasının gözü onlar sankii
sadece tarhana çorbası![]()
sinir oluyorum böyle densiz insanlara..sonuçta sen ön görüşmede servis ve ücret konusunu konuşmuşsun..madem halletmediler neden arıyorlarki..iyi yapmışsın kabul etmeyip bi anasının gözü onlar sankii
aynen bencede
barışalım tabiiiii,özledik yaaaa,hasret kaldık muhabbetine hatun![]()