70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlısı olsun hakkında:16:

ayy canım inşallah hayırlısıyla atanırsında burdan bizle mutluluğunu paylaşırsın.

Arkadaşlar bugünlerde güzel haberlere öyle ihtiyacım varki:62::62::62::62::66::66::66::66::66:hepinize sevgilerrrr

[
inşallah canım allah gönlüne göre versin..

günaydın cnm..

Kızlar iyi deqilim ben çıkıyorum dualarınızı eksik etmeyin..

inşallah atanırsın canım :16::16:
Bizim taban puan bile 81 off off :5::5:

hayırlısı olsun canım :16:

ATANAMADIMMM :14: :27: :66:
üzüldüm mü üzülmedim mi bilmiyorum cocamı bırakıp gitmek te istemiyorum hemen daha yeni evliyiz diye :61: ama çok canım sıkıldı tabiiiii ...

Son düzenleme:
üzüldüm mü üzülmedim mi bilmiyorum cocamı bırakıp gitmek te istemiyorum hemen daha yeni evliyiz diye :61: ama çok canım sıkıldı tabiiiii ...

hayırlısı olsun cnm boşver ayrı kalmamanız daha iyi ben ayrıyım biliyosun çok zor ohh bu aralar yanımda da mutluyum çok ceylan misali hoplaya zıplaya geziyorum:60::60::60::60:

netteki diğer bakındıklarımdan kaynaklı geçmişe ayağımı daldırdım çıkardım yüzme girişiminde
bile bulunamadım :60: boşuna demiyolar önümüzdeki günlere bakalım geçmişi kurcalamayalım diye :60: bende öyle yapacam artık geçmiş geçmişte kaldı önümüzdeki gelişmelere bakalım :68:

aynen öyle oluyo o yüzden geleceğe umutla bakmak şart.:49:

almıyim ayağımın altına seni ne geçmiş geçmişte kaldı belki ben sana bir sürü şeyler yazdım okumıcanmı:59:ii sen yokken bidaha yazmıcem :63:zaten yazmıyorum da neyse:60:

almıyim ayağımın altına seni ne geçmiş geçmişte kaldı belki ben sana bir sürü şeyler yazdım okumıcanmı:59:ii sen yokken bidaha yazmıcem :63:zaten yazmıyorum da neyse:60:
bakındım bakındım bitmek bilmedi napim :43: bana olan özel duygularınızı özelden paylaşırsanız daha özel muamelede bulunabilirim.:69:diğer türlü geçmişteki şeyler gözümden kaçabilir :43:

hayırlısı olsun canım. ben daha tercih bile edemedim Allah'ım 80 puanla atanamıyorum. Türkiye'de Türkçe öğretmenine ihtiyaç yok herhalde :31::31:

bakındım bakındım bitmek bilmedi napim :43: bana olan özel duygularınızı özelden paylaşırsanız daha özel muamelede bulunabilirim.:69:diğer türlü geçmişteki şeyler gözümden kaçabilir :43:

ben sana özel muamele yapacağım canlı canlı canım...:33::33:

başınız sağolsun canım üzüldüm:14:

valla canım sen artık bi hafta bişey yeme kız bir haftalık yemişsin maşallah
(şaka şaka :33:)

hoşgeldin canım aramıza ben tuğba:70:

OH MAŞALLAH VALLA CANIM YA BENİMDE BOYUM 1.68 BENDE EVLENDİĞİMDE 60-61KG DIM ben azcık rahatsızdım ama hrkez boyuna göre kilon çok ii diyodu doktorlarda dahil yine sen bilirsin nasıl rahat ediyorsan öyle yap bu arada tebrikler:46::nazar::nazar::nazar:

neden ne oldu:3:

aaa canım ya öyle deme banada oluyo arada bende fazla kaçırınca sonra tartılınca 1-2 kilo fazla çıktığım oluyodu takma yine devam et dikkat etmeye hemen verirsin bırak mangalı dondurmayı:20:moralini bozup diyeti bırakma:20:

evet her cuma sabah aç karnına, wc'den sonra tartılıp bildirim yapıyoruz kaptanın özeline:46:

hosbulduk canim :) kizlar bana kilo verebilecegim tavsiyeleri yazin :8:

tamam ağlama ağlama ben sana özelden yaparım çook önemli bişey olursa ama:1:
sıkma canını hayırlısı böyleymiş boşver:64:
hosbulduk canim :) kizlar bana kilo verebilecegim tavsiyeleri yazin :8:
valla bende senin kilonla başladım hemen hemen canım benim uzak durmam gereken ilk şeyler kola ve abur cubur tatlılar oldu ve 2 haftadırda kepek ekmeği yemeğe başladım önceden beyaz ekmek yiyodum ama beyaz ekmek yediğin sürece ne yaparsan yap olmuyo çok zararmış anladım vazgeçtim sonra bide çayını şekerli içiyosan kesme şeker kullanma vazgeçemem diyosan kahvene çaylarına falan az toz şeker atabilirsin kesme şekerden daha zararsızmış, şimdilik aklıma gelenler bunlar ha birde günde en az 2.5-3 litre su iç susuz kilo vermek imkansız çünkü vücudumuzdaki yağları parçalayarak vücuttan atan su :68:

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım. ben daha tercih bile edemedim Allah'ım 80 puanla atanamıyorum. Türkiye'de Türkçe öğretmenine ihtiyaç yok herhalde :31::31:

hiç yok bencede zaten :9: :9: :9: şimdiki gençlik süper konuşuyorrlar maşallah. örnek : yhaaa bu çok sachmaa ... hayret bishe :9: yaniiiii sanaa htiyaçları yok canım...
bizede gerek yok yerimize sınıf öğretmeni atayabiliyorlar. yeterince mezunumuz yok ya 2+2 yaptırıp mezun sayısını artırıyorlar... allah insanı meb in eline düşürmesin...

hayırlısı olsun cnm boşver ayrı kalmamanız daha iyi ben ayrıyım biliyosun çok zor ohh bu aralar yanımda da mutluyum çok ceylan misali hoplaya zıplaya geziyorum:60::60::60::60:

evet ya ben de evliliğimiz biraz otursun diyorum şöyle 1 yıl geçsin demi daha hepi topu 2 ay atanıp gitsem 5 aylık evliyken ayrı kalmışız olacağız 1.5 yıl :14: bence seneye daha ii olacak...

hiç yok bencede zaten :9: :9: :9: şimdiki gençlik süper konuşuyorrlar maşallah. örnek : yhaaa bu çok sachmaa ... hayret bishe :9: yaniiiii sanaa htiyaçları yok canım...
bizede gerek yok yerimize sınıf öğretmeni atayabiliyorlar. yeterince mezunumuz yok ya 2+2 yaptırıp mezun sayısını artırıyorlar... allah insanı meb in eline düşürmesin...

evet ya ben de evliliğimiz biraz otursun diyorum şöyle 1 yıl geçsin demi daha hepi topu 2 ay atanıp gitsem 5 aylık evliyken ayrı kalmışız olacağız 1.5 yıl :14: bence seneye daha ii olacak...

bende süper yazmışım. hiç noktalama imla yok. :9:

Back
X